Kolbik Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Jednou jsem měnil po necelých 7k a filtr už byl taky standardně černý. Nevím jak celá náplň, ale když od servisu ujedu pouze pár set metrů a pár minut běhu, ryskou kontroluju "průhledný" nový olej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homelessdrop Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Ahojte, doteraz som používal olej VAG 0W30 Longlife III ako náhradu za už nevyrábaný Castrol Edge Longlife II 0w30. Nerád by som menil viskozitu dokým to nie je potrebné, ale rád by som skúsil aj iný olej, predsa len to nie je top trieda. Momentálne mám vyhladnuté 2 typy, je to MOTUL 107050 0W-30 a LIQUI MOLY TOP TEC 4210 0W-30. Oba oleje spĺňajú normu ktorú potrebujem, VW 504.00 507.00 takže áno viem, že môžu ísť obe, len sa chcem opýtať či náhodou niekto máte skúsenosť s týmito olejmi, pozitívnu / negatívnu. Vopred ďakujem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 (editace) Neviem podla čoho si vyberal, ale naj olej 507.00 podľa tech. listu je Ravenol VMP. Ak striktne vyžadujes 0W-30 tak skus Ravenol VSW. Admin ti to presunie do sekcie vyber oleja Editováno: 13. Srpen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homelessdrop Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 2 minutes ago, dfga said: Neviem podla čoho si vyberal, ale naj olej 507.00 podľa tech. listu je Ravenol VMP. Ak striktne vyžadujes 0W-30 tak skus Ravenol VSW. Admin ti to presunie do sekcie vyber oleja Zdravim, predtým som tam mal Castrol Edge Longlife II 0w30 ktorý spĺňa normu 504.00/507.00 a je v konzistencii 0w30, najbližšie k tomuto oleji som našiel pred rokom VAG olej ktorý je od Volkswagenu, a dnes po viac ako roku som sa rozhodol že by som vyskúšal niečo kvalitnejšie, a najbližšie podľa týchto noriem a parametrov mi vyhodilo práve tieto dva oleje. Ale ďakujem za názor a odporúčanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homelessdrop Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 7 minutes ago, dfga said: Neviem podla čoho si vyberal, ale naj olej 507.00 podľa tech. listu je Ravenol VMP. Ak striktne vyžadujes 0W-30 tak skus Ravenol VSW. Admin ti to presunie do sekcie vyber oleja Ravenol je kvalitovo vyššie než Liqui alebo Motul? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 Proč zakládáš duplicitní téma o olejích? Témata sloučena. A ještě jedno upozornění, bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Dodržuj pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homelessdrop Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 9 minutes ago, Pawouk said: Proč zakládáš duplicitní téma o olejích? Témata sloučena. A ještě jedno upozornění, bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Dodržuj pravidla fora. Pardón. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 Znovu nedovoleně cituješ! Přijde ti to normální? Dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 (editace) před 1 hodinou, homelessdrop napsal: Ravenol je kvalitovo vyššie než Liqui alebo Motul? Ďakujem. Ravenol vyrába speci oleje, ktoré nerobí hocikto. Kvalita to je, olej je na základe PAO asi v najvyššom % podiele. Podobný olej nerobí hocikto ako VMP. Ak chceš lacnejší tak Mobil 1 ESP. Liqui Moly aj Motul čistý marketing. Samozrejme robia aj oni super oleje ale väčšinou pre výkonné auta. Editováno: 13. Srpen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homelessdrop Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 Ďakujem veľmi pekne za konštruktívnu odpoved! 🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasLP Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 (editace) Ahojte. Taktiež idem meniť olej v dvoch autách 2.0 tdi norma 507.00.. I rozmýšľam akú značku zvoliť a hlavne kde ten olej kúpiť. Už som sa stretol aj s fejkovymi baleniami.. Ten Ravenol vyzerá zaujímavo. Mám s ním skúsenosti, dával som ho do rozvodoviek a Haldexu.. Máte skúsenosti so značkou Mannabol alebo Aral? Editováno: 15. Srpen 2022, autor: LukasLP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Ravenol overis ci je origo, je na oficiálnej stránke predajcu za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iv1ca Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 Čau chlapi. Chystám se na výměnu oleje. Zahlédl jsem teďka ve Světě motorů test na oleje, kde bylo spousta značek, vítěz Total Quartz, ale chyběly mi tam značky jako Ravenol nebo Mobil 1. Teďka ve své O3 2.0 TDI mám origo 0W-30 LL a dle testu nic moc teda. Co byste mi doporučili za olej? Díky za rady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homelessdrop Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 @Iv1ca:) 0w30 - Ravenol VSW 5w30 - Ravenol VMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.