motorpower Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Onderko, sám jste srdcervoucí, a mimochodem téma je ke zvyšování výkonu, založte si prosím téma o zápisu. Zapsal bych Vás i do pionýra, ale už to nefunguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 Nikdy jsem neslysel, ze by se zapisoval chip do TP. Ale kdyz jdou zapsat rozsirujici podlozky, tak proc by nesel cip, pokud bude mit nejaky certifikat. Je to ale trochu jako kdybych chtel zapsat potahy, na sedadlech jsou airbagy, tak je to take dost zasadni vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 Zápis chiptuningu řj motoru do TP je možný od roku 2017 novelizací zákona č. 56/2001 Sb. - Zákon o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubik1995 Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Ahoj, dnes jsem byl u TDIFun na chipu.. Skoda Superb III 2.0 TDI 110kw CRLB manual je tam nějakých 179Hp a 417Nm nyní vše na sérii. Auto pocitově živějši v rychlostech 4,5,6 cítit pořad zátah ne jak v serii líný. Protože jsem to měl přes 300km, měl jsem možnost po cestě zkoušet a jsem opravdu nadšený zatím. Předjíždění, které dřív bylo docela tak tak nyní naprosto bez problému.. Takže za mě kdo uvažuje o chipu, jako já se dlouho rozhodoval, mužu doporučit pana Hájka. Milý, vstřícný a hlavně je vidět že ho to baví a dělá to opravdu a nadšením. Nakodovani i start/ stop off v ceně, pohráli jsme si se zaviranim kufru na DO.. za mě super a doporučuji udělat si výlet do Těšína! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubik1995 Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 8.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Mohu potvrdit kvality služeb TDIFun, na jeho čipu s OII 1,6 TDi mám najeto dlaších 150 tkm, bez jakýchkoliv problémů. Mapy nastavil perfektně. Editováno: 9. Duben 2021, autor: KarelM 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 před 16 hodinami, Kubik1995 napsal: 8.5 Velice slušná cena. Jen jsem měl za to, že TDIFun už tyto nejnovější modely (počínaje OIII, SIII, Kodiaqem apod.) nedělá. Zřejmě jsem se zmýlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubik1995 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Co mi říkal má za sebou několik těchto motorů. Cena super a výlet taky.. Ale hlavně to auto konečně jede 😅 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Zdravím, dělal jste někdo Chiptuning Superba III 140kW DSG u Profi tuning Praha (Michal Vojáček)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik_CZ Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Zdravím, najde se tu někdo s chipem na Superbu 3 2.0 TDI 4x4 DSG6? Zajímá mě, jak byl ošetřen krouťák pro DSG DQ250 převodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 (editace) Nemá niekto chip od týchto 2 firiem...? Powered by UchoTD Optimtech PRO Uvažujem nad chipom na svojom S3,Sportline,140kw,4x4,DSG7 A taktiež by som si hneď nechal upraviť DSG (podtáčanie motora) Neviem sa rozhodnúť,kde to dať spraviť... Prip.poradte inú firmu... Editováno: 24. Srpen 2021, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Caute chalani, moj S3 combi 110kW DSG7 DQ381 (DFGA) mal teraz 120,000km a tak zacinam premyslat nad zvysenim vykonu. Poviem hned, nejde mi absolutne o spotrebu, nie som ani zavodny pretekar. Chcem docielit len jemne sviznejsie rozjazdy a nasledne aj trochu lepsiu odozvu na plynovy pedal. Stve ma aj podtacanie DSG, cize musim prepunut na manualne radenie, aby som mal optimalnejsie otacky. Otazka znie: je niekto v ramci BA (+okolie) kto to robi naozaj na 100% kvalitu a nie na kvantitu? Chcem, aby mi auto sluzilo aj dalej a nie sa vozit pol roka a nasledne chodit s tym po servisoch. Idealne ak by vedel aj kodovat na diag ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Ja ti viem z osobnej skúsenosti odporúčiť jedného chalana z TN. Existuje ale veľa solídnych úpravcov. V BA je tuším napr. MM racing, NR profituning, v Turany je BH motorsport, Martin RB Digital. Čiže už si len vybrať, popýtať skúsenosti od druhých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenda20 Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Dobré odpoledne. Máte někdo zkušenost s www.mereni-vykonu.cz ??? Případně kde nechat načipovat S3 r.v. 2018??? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Pokud jsi někde z okolí, tak se stav, ušetříš si starosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DusanK.BA Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Zdravím, Tak ako väčšina, zaujmam sa o chiptunning: S3, 2016 140kw 6st. DSG. Dávali ste si to niekto robiť na SVK (západne, stredné slovensko), prípadne dostupná časť CZ (po Brno a okolie)? Alebo máte niekto skúsenosť s Power box a pedal box ? (neprikladám link koli prípadnej reklame) Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimark Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Dobrý deň, chcel by som som sa spýtať znalých prípadne ľudí čo majú už chiptuning na motore 2.0 TDI 110kW CRLB manual prevodovka, na vhodnosť tohto motora na úpravu a spoľahlivost takejto úpravy. Nejednalo by sa o nejaké výrazne navýšenie výkonu, ale také oživenie živou vodou :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 kontaktuj výše přímo motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Mám 2016 2.0tdi CRLB 6st.DSG chip na 133kw najazdene 20tis km a v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimark Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 (editace) před 19 minutami, Viki39004 napsal: Mám 2016 2.0tdi CRLB 6st.DSG chip na 133kw najazdene 20tis km a v pohode. Dík za reakciu, zaujimalo by ma či ten výkon más vo vyššich otáčkach, alebo je to poznať aj okolo 2000 otáčkach ... Kto ti robil chip? Editováno: 8. Únor 2022, autor: unimark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 (editace) Prvé foto je výkon v sérii a druhé po čipe. Robil to pánko v proficheck Dolne Vestenice pri Novákoch. Samozrejme robilo sa aj doladenie DSG ,aby tak nepodtáčala motor .Motor sa zberá do otáčok pekne od spodu. Na foto je aj kontakt na neho. Mal najlepšiu cenu a som spokojný s prácou. Editováno: 9. Únor 2022, autor: Viki39004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 V piatok idem do profituningu (poprad). Tak som zvedavy aky bude vysledok. Idu zvysovat vykon a upravovat dsg kvoli podtacaniu. Potom dam info 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 (editace) Tak chip je za mnou. Uprava dsg tiez. Meranie pred chipom ukazalo 178k a 379Nm. Cakali sme mensie hodnoty. Po chipe 223k a 452Nm. Uprava DSG super vec, auto radi uplne inak a podtacanie skoncilo. Testoval som pri zrychleni, obiehani a aj na dialnici. Je to dost velky rozdiel 😊 Editováno: 11. Březen 2022, autor: skdh 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Kolko stoji uprava DSG tam kde si bol? Ja som pozeral, ze cca 100eur vo Vesteniciach (pisal o nich Viki). A cize chipom sa ti zlepsila odozva a citis lepsi zatah aj v nizkych otackch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.