Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ani to nebolo o hladani,ale skor o stasti,ze takato ponuka prisla,ale bolo treba okamzite reagovat.Rozhodol som sa bleskovo,pretoze po 3kovej Octave som uz davnejsie pokukoval a celkom nam doma sadle,ked sme ju mali na operativak.Zmenil som po 10tich rokoch znacku,ale zatial vobec nebanujem.

Vloženo

Me docela zaujali ty slevy pri dovezeni auta z Danska - nejvyhodnejsi je to pro to nejsilnejsi 2.0 TSI, konkretne:

S3 2.0 TSI DSG 4x4 Style v cesku 1.007.000 CZK v Dansku 774.000 CZK .. 233 tisic rozdil (23% sleva). Jestli se ukaze, ze to silne TSI zas o tolik moc nezere oproti memu S2 1.8 TSI, tak to asi vyzkousim a koupim tohoto superba z danska stejne, jako jsem koupil aktualniho S2 (sleva 25% oproti cz cenikovce)

Vloženo

k té slevě 17% na nového SIII pro koncového (ne fleetového uživatele): problém je spíš v tom, že ty vyšší slevy než 10% až dejme tomu 15% dostávají firmy s větším odběrem aut. Ok, s tím že by to využil nějaký zaměstnanec pro sebe, je to možné, ale silně se mi nezdá, že by to bylo bez varianty leasingu, na kup za hotovost...

Vloženo

Zaměstnanec musí přinést potvrzení, že u té firmy pracuje a pak to jde i pro jeho soukromé účely. Mám  to zjištěné. Platbu nevím, já nikdy hotové na auto neměl :)

Vloženo

Ahoj, já kupoval na firemní slevu (13%), jako svoje soukromé, za hotové. Jediné co bylo potřeba tak potvrzení od zaměstnavatele (a pochopitelně platný kontrakt mezi dealerem a zaměstnavatelem :-) )

Vloženo

Oct: V našem případě je smlouva uzavřená mezi jedním konkrétním dealerem a firmou. 13% je pak sleva pro zaměstnance na superby (na ostatní modely též nějaká je, ale netuším kolik)

Vloženo

Kdo nepotřebujete nové auto a stačí vám předváděčka, tak mají cca 10-15 kousků v bazaru autosalonu Jelínek v Teplicích. Prodejce mi říkal, že to jsou vozy z předváděček novinářům.

jen ty ceny se oproti ceníkovým moc neliší. Dá se říct, že na novém voze udělají slevu podobnou. Jen tady v tom případě máte vůz hned

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

A pak jsi se probral co? [emoji23]

Tady nezajímají lidi fleetové slevy, nebo nějaké nákupy bez DPH... Co každého zajímá je, kde obyčejný smrtelník, který nemá žádné známé nebo není zaměstnaný u firmy, co odebírá kvanta aut, dostane jakou slevu...

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Mluv za sebe, myslím že lidi zajímají slevy obecně a je dobré vědět jaký je rozdíl mezi firmami a skutečnými koncovými zákazníky.

Těch lidí co to kupuje přes různé slevové programy tady bude dost.

Vloženo (editace)

Ale ty sem dáváš nesmysly, fleetové slevy jsou různé a odvozené podle toho, kolik daná firma odebere aut. K čemu je tato informace někomu dobrá? K hovnu....když na ní nedosáhne. Ty jsi fakt jeliman :kol-27:

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Těch lidí co to kupuje přes různé slevové programy tady bude dost.

U nás je 21,5 na neakční Octavie. To je úplně irelevantní, když je to podle odběru, financování a zaměstnanec s tím vůbec nic neudělá.

Vloženo

Dnes jsem byl u mého prodejce, vydal mi druhou převozku na stole měl fakturu na S.Combi LK se zákl.cenou 875 + plno extra, celková 940, sleva VIP 77tis Kč. Na auto 2 měsíce na trhu si myslím dobré :).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...