Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Souhlas, mně taky dali 10 procent.

To je sice hezká sleva. Ale za jak dlouho Vám toho supa dodají?

No jo, to je otázka, to nikdo není schopen říct. Když to půjde dobře koncem roku, jinak na začátku příštího 

• 1 měsíc později...

Aké máte skúsenosti v poslednom čase zo Slovenska?
Ja som dostal v Bratislave a jej okolí ako ŽTP, nepodnikateľ zľavy 10 %, 12 %, 14 %, 15% a 15,4 %. Všetko ponuky bez financovania alebo operatívneho leasingu.

Nedavaju zlavy ziadne,nieje co predavat......aj skladovych a predvadzacich je zalostne malo....ak tebe dali teraz niekde 15,4%,tak to je mega,lebo to je viac,ako moja firemna zlava

Taktéž si myslím ze pořádné slevy skončili letos v létě. Nemají důvod je dávat. My objednávali v červnu O4 RS s 15% a Kamiqa 12,5% slevou (obojí hotovost bez proti auta).  Dnes už bychom takové slevy nedostali ani náhodou. 

Nakoniec sme objednali to auto so zľavou 15,4 %, objednané 31.8.2021. O deň neskôr by to už bolo o 2 % menej. Išlo mi skôr o to, či sa neoplatí zavolať niekam o 100-200 km ďalej.

• 3 týdny později...
V 2. 8. 2021 na 7:13, Clerfayt napsal:

To je sice hezká sleva. Ale za jak dlouho Vám toho supa dodají?

Můj požadavek zněl červen 2022. Prodejce se chvíli hrabal v počítači a pak řekl, že tak daleko ho systém nepustí, takže napsal květen 2022 s tí že někdy v březnu by se mělo naplánovat do výroby.

Takže změna, zdá se, že mi auto vnutí dříve, než jsem chtěl.

To sem píšeš beztak jenom pro to, abys naštval všechny nás ostatní, co na něj netrpělivě čekáme že :D 

co si pod tím můžem představit? :D o kolik dřív? 

Provokatér. Preventívne by mal dostať na tak dlhý čas banán, o koľko skôr dostane auto, aby sa tu s ním potom nemohol chváliť. :D

Můžu Vás uklidnit. Například mé auto je stále v nedohlednu....

• 7 měsíců později...

Ahoj chlapi, Škodovka dává velkoodběratelské/fleetové slevy již od dvou vozidel pořízených během 12 měsíců. Máte s tím nekdo zkušenosti? Normálně mi na S3 nabídli slevu 10% ale zvažuji, že bych k němu vzal i Fabii, kdyby byla sleva zajímavá... Dík za případné info. Jsem ale soukromá osoba, ne podnikatel.

Primárně se jedná o pravidelný odběr, vzít dvě auta najednou není zásadní terno a není reálné čekat zásadní slevu.

Ramcova smlouva vzdy sla pouze na IC.. Je ale mozne ze uz i tenhle pozadavek zrusili.

Nezrušili, fleet je opravdu jen pro firmy, mám smolíka. Jinak v menším městě mi nabídli 8% na Supa a 4% na Fabii s tím, že normálně slevy už nedávají. 10% mi dát nemohou, to si mohou dovolit jen autosalony s velkým odběrem. 

• 1 rok později...

Někdo se zkušeností z letošního roku ohledně slev pro OSVČ, prosím?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.