Husita Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Souhlas, mně taky dali 10 procent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 To je sice hezká sleva. Ale za jak dlouho Vám toho supa dodají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 No jo, to je otázka, to nikdo není schopen říct. Když to půjde dobře koncem roku, jinak na začátku příštího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Aké máte skúsenosti v poslednom čase zo Slovenska? Ja som dostal v Bratislave a jej okolí ako ŽTP, nepodnikateľ zľavy 10 %, 12 %, 14 %, 15% a 15,4 %. Všetko ponuky bez financovania alebo operatívneho leasingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 Nedavaju zlavy ziadne,nieje co predavat......aj skladovych a predvadzacich je zalostne malo....ak tebe dali teraz niekde 15,4%,tak to je mega,lebo to je viac,ako moja firemna zlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 Taktéž si myslím ze pořádné slevy skončili letos v létě. Nemají důvod je dávat. My objednávali v červnu O4 RS s 15% a Kamiqa 12,5% slevou (obojí hotovost bez proti auta). Dnes už bychom takové slevy nedostali ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Nakoniec sme objednali to auto so zľavou 15,4 %, objednané 31.8.2021. O deň neskôr by to už bolo o 2 % menej. Išlo mi skôr o to, či sa neoplatí zavolať niekam o 100-200 km ďalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 V 2. 8. 2021 na 7:13, Clerfayt napsal: To je sice hezká sleva. Ale za jak dlouho Vám toho supa dodají? Můj požadavek zněl červen 2022. Prodejce se chvíli hrabal v počítači a pak řekl, že tak daleko ho systém nepustí, takže napsal květen 2022 s tí že někdy v březnu by se mělo naplánovat do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Takže změna, zdá se, že mi auto vnutí dříve, než jsem chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 To sem píšeš beztak jenom pro to, abys naštval všechny nás ostatní, co na něj netrpělivě čekáme že co si pod tím můžem představit? o kolik dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Provokatér. Preventívne by mal dostať na tak dlhý čas banán, o koľko skôr dostane auto, aby sa tu s ním potom nemohol chváliť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Můžu Vás uklidnit. Například mé auto je stále v nedohlednu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Ahoj chlapi, Škodovka dává velkoodběratelské/fleetové slevy již od dvou vozidel pořízených během 12 měsíců. Máte s tím nekdo zkušenosti? Normálně mi na S3 nabídli slevu 10% ale zvažuji, že bych k němu vzal i Fabii, kdyby byla sleva zajímavá... Dík za případné info. Jsem ale soukromá osoba, ne podnikatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Primárně se jedná o pravidelný odběr, vzít dvě auta najednou není zásadní terno a není reálné čekat zásadní slevu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Ramcova smlouva vzdy sla pouze na IC.. Je ale mozne ze uz i tenhle pozadavek zrusili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 6. Červen 2022 Sdílet Vloženo 6. Červen 2022 Nezrušili, fleet je opravdu jen pro firmy, mám smolíka. Jinak v menším městě mi nabídli 8% na Supa a 4% na Fabii s tím, že normálně slevy už nedávají. 10% mi dát nemohou, to si mohou dovolit jen autosalony s velkým odběrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Někdo se zkušeností z letošního roku ohledně slev pro OSVČ, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.