Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

snažil jsem se googlit a hledat i tady po foru - ale nic uspokojivého jsem nenašel proto jsem založil vlákno. Pokud jsem přehlédl něco kde se toto řešilo, díky za odkázání tam :-)

Chci se zeptat, pořídil jsem RS vagon (BWAmotor) a po kontrole na diag. mi našli chybu 00665 P0299 002.

Regulace plnícího tlaku (Nedosažena spodní regul. mez).

Setkal už se někdo s příčinou této hlášky? 

Auto se chová standartně, nic mi nesignalizuje dashboard, jede jak má, žádný nouzák ani náznak vynechání výkonu...

Chtěl bych předejít problémům a tuto chybu vyřešit - může mi někdo ze zkušených s tímto motorem, ideálně i s typem této chyby poradit?

Četl jsem cosi o ventilu na turbu, čištění turba apod...

Díky moc za pomoc,

hezký víkend,

Hans.

Vloženo

Spatne hledas .... klasika mrkni na prepousteci ventil turba pokud mas stary s gumovou membranou (jako ze urcite ano) byva casto natrhla vymen ji pokud problemy pretrvavaji kontrola vsech hadic pokud i to je ok muze byt prasklinka ve vyfukove casti klapky wasgate ale.to.by pocitove melo i hur jet..... nejlepsi je.udelat log

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Nechci tu delat nikomu reklamu ale mam upgrade ventilu od GFB = kompletni odstraneni problemu s timto ventilem cena je samozrejme vetsi ale max spokojenost..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...