pizzamann Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 (editace) Oba odkazy jsou jedna firma,můžu jen doporučit! Po telefonické objednávce den dopředu, cca 1,5 hodiny na počkání. Vše zatím funguje jak má ( 2 dny). Swing BT+ Style 2018 Editováno: 15. Červen 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venasy Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Zeptám se zkušených: jak se dostanu ke konektoru T16a? musí volant dolu? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 T16a je podvolantový krúžok. teda hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venasy Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 teda jestli to dobře chápu, potřebuji sundat spodní plast volantu a ten je uchycen dvěma šrouby, ke kterým se bez sundaní volantu nedostanu - skvělé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 (editace) trošku ináč. teoreticky plast dostaneš dole aj bez toho (v piatok sa mi to podarilo), skrutky sú 3, zabudol si jednu zo spodu. ale samotný krúžok nedostaneš von, teda problém je k nemu sa dostať bez demontáže volantu. nechápem, načo si komplikovať prístup. dole airbag, volant a je to sorry, moja chyba. keď pozerám fotky, T16a by mala byť zo spodnej strany. čiže teoreticky ak správne otočíš volant a máš dosť úzku rukoväť skrutkovača, mohol by si sa tam dostať. stále ale platí, že skrutky sú 3. 2 z prednej strany za volantom, 1 zo spodnej strany Editováno: 17. Květen 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venasy Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 řeším MF a potřebuji se jen dostat ke spodnímu konektoru (lin a +). Ten 3tí šroub jsem pro jeho dobrou přístupnost nezmínil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 jj, ty možno nie, no niekto potom bude trhať plasty prečo to nejde dole. skús to potom nafotiť ako to išlo, zíde sa viacerím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3 Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Jde vyměnit obyčejný volant za multifunkční? Fabia III, MR 2015, Ambition, autorádio Blues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 jde to dodelat ale priprav si cca 5k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Poradil by někdo s doděláním té multifunkce? Zrovna to řeším a nemám jasno v pár věcech..mám Style bez multifunkce a pro výměnu chci použít tlačítka 3V0919719B, což maj bejt už s bílým podsvitem..jsou uváděný i pro F3, ale chci se ujistit, že jdou použít...dál mě zajímá, jak je to teda s lištou ve volantu...musí se vyměnit za typ s dírama pro tlačítka nebo to ve volantu jsou jen krytky co vycvaknu a místo nich dám tlačítka?...jinej svazek pro airbag/multi je jasnej...a co pak? Co vše se musí dotáhnout a kam? Četl jsem něco o jednom drátu do BCM...to je vše? Díky za info... Wirer tohle má z výroby, postrádám návod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 (editace) @pjdefort Koupit tlačítka dle vin vozidla. Koupit nový svazek do volantu. Nutno sundat volant aby šel sundat spodní kryt sloupku volantu Vycvaknout krytky, vyměnit svazek, vložit tlačitka, zapojit.Z pod volantu natáhnout jeden drát do bcm a druhý na pojistkú č.14. Nakódovat. Já si tokhle nechal dodělat v AS. Zapojení v dílenské příručce. Editováno: 24. Srpen 2019, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 jo, už to studuju..a jestli studuju správně, tak mi vychází teda že do BCM je fialovo/bílej na konektor T73c/ pin 13 a červeno/žlutej na pojistku č.14 jak jsi zmínil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Tak tak. Viz ve vlákně výše drbačka. A jestli pc ovládáš páčkou tak to ti zůstane. Bude fungovat obojí společně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 @pjdefort mam na prodej volsnt z f3 style s multifukce a malo použivana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Dobrý den prosím o informace zda se někomu podařilo dodělat multifunkci na volant s radiem Blues bez maxidotu. Je lepší koupit tlačítka nebo rovnou celý volant ? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 (editace) chtěl bych se ještě zeptat na číslo pinů na napojení pod volantem..pin do BCM vim, ale tohle jsem nezjistil, abych si ho mohl koupit a konečně propojit..díky EDIT: zjištěno - piny stejné jako ve žlutém konektoru v airbagovém svazku ve volantu..takže použito ze starého nemultifunkčního svazku co mi zbyl :) Editováno: 15. Září 2019, autor: pjdefort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyna4 Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Já mám otázku, jak konkrétně vypadá kódování dodelani MuFu? Díky za odpověď Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Ve své podstatě se zaškrtne nebo vybere z voleb, že je nainstalován MF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Dokázal by někdo poradit v čem je problém. Sehnal jsem tlačítka na FIII 2016 a ty v mr 16 fungovaly. Dnes jsem montoval do FL 2019 , stejný postup zapojení a nic. Může být problém, že u FL jsou jiné? Neměl by někdo schema zapojení ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 nema FL tyto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Nemá MR16 vlevo místo hlasového asistenta přepínání zdrojů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 (editace) Nie. Moja 04.2016 tam uz ma hlasove. Vyber von BCM a skontroluj ci mas vobec na pozicii 13 konektor C. Jednu F3FL som tu uz mal, BCM nova 2Q0 a pin nebol. Teda mal smolu Editováno: 2. Červen 2020, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 (editace) mam tam tyto. V 2016 fakali normal Editováno: 2. Červen 2020, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Potom jak píše @wirer, kontrola BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 (editace) @octavia_66_tdi A natáhl jsi z podvolantu ty 2xdráty a do volantu nový svazek? @kvetosm Ano podle wiew jsou FL Editováno: 2. Červen 2020, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.