Publikováno Září 7, 201510 r Ahoj prodřel se mě koberec u řidiče a tak hledám nějaké nové .. poraďte Zajímaly by mě hlavně vaše zkušenosti s podkladem granulát.. na škoda eshopu píšou že se začne drolit a znečistí koberec auta .. Zalíbily se mě koberce na zakázku s různým barevným lemováním od firmy VOPI a byly i za rozumnou cenu oproti škode o 300kč levnější. Jediný problém, mají právě podklad granulát. Nikde jsem nenašel fotku zespod koberce. Všude mají fotky jen vrchu. Děkuji za rady. A co by jste vybrali vy: Stručný přehled materiálů pro výrobu textilních autokoberců Škoda Fabia 2008 ->: Autofit - materiál základní jakosti v černé nebo grafitové barvě z nízkého smyčkového vlasu. Carfit - materiál vyšší jakosti v černé nebo grafitové barvě z vyššího střiženého hustého vlasu. Colorfit - materiál vyšší kvality v různých barvách z vyššího střiženého hustého vlasu. Perfectfit - materiál střední jakosti v černé, šedé, antracitové a béžové barvě z vyššího smyčkového materiálu. Ringside - materiál základní jakosti v černé barvě z velurové kobercoviny. Royalfit - materiál nejvyšší jakosti v černé barvě z vyššího střiženého velmi hustého vlasu. Upraveno Září 7, 201510 r od Petrkiller
Září 9, 20159 r Autor Objednal jsem tedy ty na zakázku s granulátem jako podklad.. tak uvidíme jak dlouiho vydrží .. za 500 is barevným lemováním to jde..
Září 9, 20159 r Skoda, ze sa neda kupit len vodicova osobitne. Tiez cakam, kedy sa presucha uplne...na zimu dam asi gumene -- Z mobilu
Září 9, 20159 r Autor Já je mám celoročne ale zatím první zimu byly vpohodě.. nezplesnivěly jak jsem si myslel a tak považuju gumové za zbytečnost .. Textílní se nějak extra nezašpinily. Ono se dá koupit jen 1 kus přímo pro konkrétní stranu auta .. ale stojí 475kč. Myslím, že na OB autodíly nebo někde jinde jsem to našel. Ale když můžu mít na zakázku za 515kč všechny 4 a ještě s lemováním aby vynikly v autě + třeba i prošívané nití barevnou za příplatek 60 korun tak není co řešit a je lepší koupit celé nové .. Navíc ty nové mají výztuhu přesně v místě kde se mi starý koberec prodřel a která je taky podle obrázku lemována barevně tak uvidíme jestli to tak bude i realně .. Těším se na ně Hlavně mě zajímá kvalita vlasu a podklad jak bude vypadat .. volal jsem tam protože jsem zapoměl dořešit uchycení ale příjemná paní mě ujistila že objednávku opraví a email si už přečetla a že mě na něj odpoví .. odpověď jsem nedostal ale tak snad to bude vpořádku vyřízeno Jinak jsem vybral vlas Perfectfit .. střední kvalitu za 500
Září 9, 20159 r Autor No kdyby se mě někdo ozval už včera a poslal obchod kde je autokoberec s pevnou gumou místo granulátu a vycházelo to v přepočtu na koruny na nějakých 630kč tak do toho jdu i s tím že to má větší gramáž vlasů .. asi bych to nechal i poslat ze slovenska .. jenže všichni se ozvou až když je zadána výroba
Září 9, 20159 r no stava sa... a musis to povinne prebrat? precitaj si obchodne podmienky.. mozno to nemusis prebrat..
Září 9, 20159 r Autor Přebrat, nepřebrat, je to zakázkova výroba takže určitě to musím přebrat .. Navíc tolik problému co by s odstupováním od smlouvy bylo .. to mě za to nestojí .. pár let ten granulát vydrží a příště budu zkušenější a to že buď granulát nebrat nebo šetřit a koupit ho znovu protože drží. Přeci jen koberce jsou upevněne vepředu úchyty takže jezdit po autě nebudou a v zadu stejně nikdo nesedí .. Nejvíce jezdím sám se psem a věcma v kufru .. pak s přítelkyni a jednou za čas plně obsazené auto Hledal jsem asi 3 dny na googlu i na heurece, seznamu aj. firmy které nabízejí autokoberce .. a když byly s gumou tak měly nižší kvalitu než mé a ještě podstatně drahší, navíc nepřehledný eshop ve kterém jsem se neorientoval .. A v jednom obchodě jsem se dočetl že granulát se časem drolí, ale guma vydrží. Tak uvidíme.
Září 9, 20159 r Autor Přesně tak.. aspoň pro ostatní je tady návrh dvou obchodů s autokoberečky na zakázku
Září 20, 20159 r Pánové vážně se ten granulát drolí a tom mám original škoda. Vrchní část je výborná,bezva se čistí,ale spodek hrůza. Po roku mám v místě plyn.pedálu,kde je vlastně pernamentně pata boty ze spodní částí kolo o průměru 10cm vydrolené a v tom místě to propouští vlhkost.
Říjen 15, 20159 r Nevíte jestli existuje gumový koberec na tunel mezi gumové koberce u zadních sedaček na Roomstera. Na felicii jsem ho míval, byl to originál gumový koberec profilovaný stejně jako ostatní koberce v autě, hodil by se mi i do Romstera, ale zatím marně hledám. Neviděl někdo, případně nahradil ho někdo nějakým jiným?
Říjen 15, 20159 r Hľadal som aj ja, ale nenašiel som. Takže som si kúpil univerzálnu gumu na stredový tunel a tú som si prispôsobil. Na Fabiu III, alebo Rapida sú originálne, tak skús, po nejakej úprave by to mohlo byť OK
Říjen 15, 20159 r Na favoritu to rodiče meli, ale byl to hnus. Sice chápu, že to muže být praktický, ale do svého Rooma bych si ho nedal.
Říjen 16, 20159 r Áno je to hnus, ale 8 r. dcéra zásadne nastupujúca do auta na opačnej strane ako je sedačka vie urobiť zo stredového tunelu hnus ešte väčší
Říjen 16, 20159 r mám z Fabie III ...ten konec trochu více ohnutý za pomocí horkovzdušný pistole. Z Fabie mně tam sednul nejvíce. to foto je ještě před úpravou... Upraveno Říjen 16, 20159 r od Dandisan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.