ronskispeed Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 @Adam Široký a nemoze to byt skor tak, ze predajcovia resp. servisy skusaju? a kto sa da oplachnut toho oplachnu? Je tam pisana zarucna zakazka a toto sa jedna o odstranenie problemu v zaruke nie? Napr. showroom, kde som objednal fabiu mi predajca povedal, ze olej si na servis nemozem doniest, lebo mi pada zaruka... ze sa neda pevny interval na 15 tisic wtf? a inde sa akoze da??? druha vec je, ze auto nemusim servisovat, tam kde som auto kupoval, takze sami prichadzaju o zakaznikov :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRoom Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Tak hoši u mne posun. Nahrál jsem další videa, předal technikovi v AS a začátkem září přijedou na moje auto technici z Boleslavi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Můžeš prosím videa někam nahrát a dát link? Zda je to samé. Příp. pak poreferovat co vymysleli? U mě se v tom budou hrabat taky až v září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Mám 7/2015 style, váhu 110kg a sedačky nevržou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 @vejbuch kolko km mas najazdene ? Lebo ten istý mesiac a rok mam aj ja a vrzgaju jak svina. Avšak bol som v servise kde som im o probleme povedal. Sam technik povedal ze na to nie je ziadne oficialne riesenie a problém " odstranil " tym ze z oboch strán laktovej opierky mi nalepil penovú pasku dostatočne hrubú na to aby vrzganie prestalo. Uprimne som asi aj za to rad, nakolko zvuky naozaj prestali a sedačka sa nemusela demontovať s cim sú spojené dalsie riziká. Uvidíme do kedy to vydrží a ako sa to zachova v zime ked stuhne páska aj sedadlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 5/2015, 41000km sedacka ridice nevrze (110kg), u spolujezdce, jak kdy. Vrze operadlo, hlavne pri prujezdu zatackou a prevazne pokud vezu nekoho hmotnejsiho. Vrzani od B sloupku nepocituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Takže se všichni vrzající přihlašte kdo všechno má loketku ať tu dál nevzniká nějaké haló kvůli sedačkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Pockaj, ono sedadlo vrzga ale koli opierke na ktorú tlačí. Nakolko je tam velmi na tesno. Skus dat hore opierku a zatlac na sedadlo ci vrzgne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 (editace) podľa toho, čo pridal @Mikino69, by možno stačilo nalepiť neakú priesvitnú fóliu ak to by to teda pomohlo. Otázka je či vŕzganie spôsobuje iba odieranie sedadla o opierku, alebo tlak medzi opierkou a sedadlom. Editováno: 25. Srpen 2017, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRoom Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Tak jsem tu, abych to uzavřel, když už jsem popsal výše problém. Dnes přijeli z Boleslavi, předvedeno i za jízdy, hodinu na tom v servise ještě cvičili, poté vyndali přivezené nové sedadla a nechali to servis vyměnit. Obě přední výškově stavitelná sedadla mám komplet nové. Ticho jak v domě Božím. Naštěstí nic jiného tam nikdy nevrzalo, tak doufám, že to tak už zůstane. P.S. Bohužel servis také poškodil plastové obležení a středový tunel při výměně, ale tím, že jsem si to vyfotil předtím, než s tím zajeli na dílnu, nebyl problém a bez řečí zapsali do předávacího protokolu. Takže to ještě bude mít dohru. A to může člověk jim říkat horem dolem, aby si na to dali pozor, nezájem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Achjo to jsou hovada člověk aby se bál jim auto svěřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 V 24.08.2017 na 19:26, Mikino69 napsal: @vejbuch kolko km mas najazdene ? Lebo ten istý mesiac a rok mam aj ja a vrzgaju jak svina. Avšak bol som v servise kde som im o probleme povedal. Sam technik povedal ze na to nie je ziadne oficialne riesenie a problém " odstranil " tym ze z oboch strán laktovej opierky mi nalepil penovú pasku dostatočne hrubú na to aby vrzganie prestalo. Uprimne som asi aj za to rad, nakolko zvuky naozaj prestali a sedačka sa nemusela demontovať s cim sú spojené dalsie riziká. Uvidíme do kedy to vydrží a ako sa to zachova v zime ked stuhne páska aj sedadlá. To je vtip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Bohužiaľ ano, prvotný monent som si myslelze to pomohlo no od servisu som si auto prevzal kde bolo sedadlo v inej polohe ako som ho tam doviezol a preto nic nevrzgalo. Avsak az ked som si ho posunul na mne vyhovujucu polohu zistil som ze cela pena je uplna kktina. Nie ze by som si od toho veľa sluboval no dufal som uz ako zúfalý majitel že to zabere. Čiže nezabralo. Az ked som sa nasratý zaprel od strany spolujazdca a hrubou siliou zatlacil na vodicovu bocnicu sa mi ju pravdepodobne podarilo trosku ohnúť, respektive material vnutri sedadla. Od tej doby je to pomerne lepšie. Urcite by som to neriskoval a nedaval ( nakolko som auto uz predal ) do servisu po skúsenosti ako písal MRoom. Tolko k problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 (editace) Drobné info. U mě již 2x proběhla oprava čalounění sedadla spolujezdce a 2x oprava sedadla řidiče (1x čalounění, 1x rám). Sedadlo spolujezdce necelý týden po vyzvednutí ze servisu vypadá takto: https://www.youtube.com/watch?v=QueLRFTHPQY Řidičovo už začíná opět lupat v zatáčkách. Spolujezdec vrže furt. Pokusy o opravu sedadel si již vyžádaly: 1x lakovaný levý práh, 2x výměna plastového obložení prahu, 1x plastové obložení A sloupku, oprava středového tunelu a výplně dveří. Už mě to přestává popravdě bavit. Snažím se servisem vykomunikovat jiný druh opravy, než jen nesmyslné vycpávání sedadel molitanem. PS: Začíná mi hvízdat ventilátor topení. Zatím neřešil, ale asi taky lze očekávat brzkou výměnu. Nájezd 12 000km, výroba 2/2017. Editováno: 2. Říjen 2017, autor: Adam Široký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRoom Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Já se ti divím, že to chceš tolikrát absolvovat. Pořád tam jezdit, měl jsi trvat na výměně, už po tvojí první zkušenosti ze servisem jsem vzdal jakékoliv představy o opravě a trval na výměně. Ze zákona je na to nárok, neb v prvních 6ti měsících se má za to, že vada byla již při výrobě. Platí zásada přiměřenosti (podstatná, nepodstatná vada, povaha vzhledem k ceně výrobku apod.) a tady jde bez problémů vyměnit sedadla za nové, takže tvůj nárok by byl legitimní. Případně 3x stejná závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Když sjíždím s jakýmkoliv okýnkem, kromě řidiče tam to dělá nejméně, tak se ozve strašlivej pazvuk jakoby byly okýnka přimrzlý. Máte to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Ano vždycky při každém prvním spuštění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Ano, taky to tak mám, kolikrát se i leknu. Jako by tam bylo přilepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 taky tak... ako pise heini... az som sa zlakol aj pri otvarani aj pri zatvarani to az buchne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Ano okna bouchají. A jak jsem jezdil na chatu po hrbolaté cestě, tak mi začalo něco bouchat za budíkama,. Budu tam muset sáhmout co to safra je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Horší je že když to bude doopravdy přimrzlé tak nepoznám rozdíl a urvu to když budu pokračovat se stahováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Mě nějak zepředu něco drnčí ale nedokážu zatím vyloučit že to není kamera. A pak aji asi rozborka a zborka kabeláže od kamery a do pojistkovky plus chytré auto. Potom až asi řešit zda je na vině auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 spíš to vidím na vůli v motoru, rozjede se a pak cukne už v rychlosti. Dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 To že bouchá držák mobilu ve schránce jsem po chvilí poznal, brejle ve schránce taky zkontroloval,chytré auto taky dostalo 2 stahovačku,. tenhle zvuk jde jakoby shora za budíkama. Může ale klepat něco kus vedle ale rezonance se projeví o kus dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRoom Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Zkuste zatlačit na sluneční senzor pod oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.