Mics0d Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 @wirer Nechceš koupit to rádio z bouračky? Třeba je to swing s bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Mam ponuku na Bolero za 280€ :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 https://www.krimi-plzen.cz/a/stret-fabie-a-kamionu-neprezil-jeden-clovek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 O jednu R&G míň https://auto.bazos.cz/inzerat/87019346/Skoda-Fabia-III-12TSi-66kW.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 O to bych se nebál, co nevidět z ní bude “nové” auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Toho by se člověk měl bát víc než toho že je o jednu míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 AAA pravidelne servisovane, prvy majitel, garazovane a NIKDY burane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 A samozřejmě vše podložené CEBIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Ahojte mam auto par týdnu, vyrobeno 2015. Nejde o totalku ale nastve to .. Včera jsem byl na nakup a jak nakládám věci do kufru tak koukam někdo mi vytunil nárazník. Obejdu celé auto a ejhle promáčklý práh. Drobnosti ale sem to málem nerozchodil. Nárazník je z plastu ten nerezaví ale co ten práh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 To ti to někdo ťukl při nájezdu na parkovací místo a pak když vyjížděl nebo co? Ten práh je nejhorší no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 To naštve, soucitím Upřímně by mne zajímalo, jak se může někomu povést takto odřít práh (myslím jinému autu), ach jo, lidi jsou různí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 co se tyce toho prahu, tak je to neprijemne, ale karosarna se s tim vyrovna. na svem aute jsem pred 5 lety si uspesne totalne promackl prah u spolujezdce pod dvermi. najel jsem na obrubnik bo znacka co tam bezne stala byla vytrzena a povalena. No a ja se blbec blbe podival a zatocil jsem driv. Holt vetsinou jsem vyjizdel doleva a tentokrat to bylo doprava. A vpravo byl obrubnik delsi:( No prvni hlaska u Helera* v Ostrave, to je na rezani a navareni noveho. Pri prebirce. kdyz jsem se ptal zda rezali. Tak odpoved, ze se jim to podarilo vytahnout a musim rict nejde vubec nic poznat a ani po tech 5 letech to v danych mistech nerezne. (10let parkuji nonstop venku). blbost z havarijka me stala 2tis. muj tip (na zaklade mych zkusenosti s odreninami a karosarnou/lakovnou) na tvuj prah kolem 10tisic minimalne zadni naraznik cca 6tis - pokud novu dil a lakovani vse autorizak *normalne tam nejezdim. to byla ma jedina zkusenost. Muj domovsky v te dobe nemel smlouvu s Kooperativou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 (editace) Až srdce zabolí, keď vidím v takomto stave striebornú Fabiu....... NEZAPLATIL ZA BENZÍN, NAHÁŇALI HO POLICAJTI Stalo sa v Spišskej Novej Vsi. Vodič nereagoval na signály, aby zastavil vozidlo. Naopak, nebezpečnou rýchlosťou ohrozoval nielen iných vodičov, ale aj chodcov, išiel aj v protismere. Nereagoval ani na jeden varovný výstrel do vzduchu, až havaroval do oplotenia rodinného domu. Po havárii kládol aktívny odpor. https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/2082935741736637 Editováno: 27. Červenec 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Hmm, vypada to, ze nebrzdil, ale predek zas tak zruseny nema. Bagy asi taky nevystrelily. I tak, mel se v tom zabit, dement... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Kdo shání Dynamic sedačky na Combi, tak zde budou asi v prodeji nejspíše:https://www.skodadilyroznov.cz/index.php?view=advert&id=556&filter=JSsiUEwsIlBgCmAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Dnes v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Nevypadá to na žádnou tragedii, divím se že buchly bagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Hlavně by mne zajímalo, jak zafungoval FA. Protože dneska mi zabrzdil na kovový doraz brány. Nic příjemného. Viz. vlákno o Front Assistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 To můžeme jen spekulovat, já si třeba dokážu zaspekulovat, že kdyby tam FA nebyl, tak to dopadne hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Snad budou všichni v pořádku https://www.novinky.cz/krimi/484663-tri-deti-skoncily-v-nemocnici-po-nehode-nekolika-aut-na-mladoboleslavsku.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Ach jo. Důchodci a nepřežili. https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/dopravni-nehoda-globus-karlovy-vary-vypadovka-plzen-osobni-auto.A190327_144836_plzen-zpravy_vb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 To je divný, musel je někdo smést při předjíždění nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Podle popisu sjeli do příkopu sami. A ten podvozek je ten paket pro špatné cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Smutné... Podľa foto sa jedná o krátku F3 po FL čiže to odhadujem na štandradné oplastovanie, ktoré sa dáva na krátke F3ky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 (editace) Už jste viděli jaký pozdrav si vymysleli řidiči Brněnského dopravního podniku? ? https://www.novinky.cz/krimi/clanek/brnensky-starosta-zverejnil-video-z-nehody-trolejbusu-a-tramvaje-40276607 Editováno: 4. Duben 2019, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.