Přejít na obsah

Převzetí předváděcího auta

JohnDoe

Doporučené příspěvky

Zdravím, za pár týdnů si převezmu předváděcí Fabii a chtěl bych se zeptat, na co mám/nemám nárok v případě, že bude auto poškozené. Ať už se jedná o nějaké škrábance na laku, podřené liťáky či nějak dodrbaný interiér. Nechci malovat čerta na zeď, ale radši bych měl jistotu, že můžu vyjednávat v případě, že nějaký problém objevím.

Editováno: , autor: JohnDoe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mne je opotřebení zahrnuto ve slevě. Takže asi si moc vymýšlet nemůžeš. Na závady později máš nejspíš záruku, Kup si funglovku a máš po problému. Já bych předváděčku nechtěl. (záleží na výši slevy).

Proprděné sedačky, každý se vším mlátí kroutí,zkouší, motor honí za stidena atd,,,,,,

Odkaz ke komentáři

nebude tam nic. Ty předváděčky se dávaj před prodejem do šusu a když je třeba i něco odřenýho na laku, tak se to stříká. Poškozený díly se vymění. Dostaneš to jako ze škatulky. 

Jiná věc je, že to může být na hovno zajetý, jak s tím lítal kdekdo. A tam ti žádnej předprodejní servis bohužel nepomůže. To je hlavní důvod, proč už bych si předváděčku asi nekoupil. Předchozí auto (Passat CC) bylo tak blbě zajetý, že mělo asi o 10 koní nižší výkon a žralo olej. Tohle jsem si zajel sám, nevím, co je dolívat a na brzdě to mělo naopak asi o 8 koní víc. 

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

Z osobních zkušeností vím jak se jezdí s předváděcím vozem a pokud ti nevadí, že se v tom vystřídalo několik desítek lidí, kteří to auto nikterak nešetřili, ale naopak ždímali jej od začátku, tak nevidím problém. Jak psal Alma, já bych předváděčku vzal, ale ta sleva by musela být celkem výrazná. Známý koupil kdysi předváděčku dvojkové Fabie za 260 tisíc z původních 350 tisíc a to jen z důvodu, že na prodejně už přes rok stála a nikdo ji nechtěl.

Editováno: , autor: los pakos
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...