dusan94 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Dobry den. Prosim Vas, mam problem s niektorymi videami pre columbus... Niektore mi idu, niektore nejdu. Mam dojem, ze rozdiel je v sirke, vyske, v nejakej tej bitovej rychlosti, ci frekvencii ci co. Lebo ako mam vsetky vo formate mp4, len ako hovorim, mam dojem, ze tie asi s vysokym rozlisenim nejdu prehrat. Viete v tom nejak poradit? Resp. viete poradit ake vlastnosti musia mat videa a akym programom sa to da prekonvertovat? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ahoj, zkus použít návod k obsluze kapitola "Podporované zdroje a formáty souborů" u mě je to na straně 30, ale nevím, který máš modelový rok, tak to máš možná o pár stran jinde. Pro konverzi můžeš použít některý z prográmků umístěných např. tady: http://www.slunecnice.cz/video/konverze-videa/ Který, to Ti neporadím. Já v autě řídím a na televizi se koukám v klidu doma z křesla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Najdi si nějaký optimální formát, ve kterém ti to spolehlivě funguje a prostě do něj překonvertuj, třeba za pomocí Handbrake (*), videa, která chceš sledovat v autě. (*) Handbrake je v tomto případě software a ne ruční brzda. Tou se konvertuje blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Skusim konvertovat video do avi. Dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.