SUPERBly Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Ahoj všichni příznivci Superbů. Sehnal jsem si na svého Superba v sedanu ve stupni výbavy ambition zadní plato s roletkou. Avšak k úplné funkčnosti potřebuji jednu podstatnou věc: magnetické úchytky na páté dveře, kterými jsou standardně všechny superby ve stupni výbavy Elegance a vyšší. Pátral jsem i v ETCE, ale nedaří se mi najít part number. Dokážete mi pomoci? Chvíli jsem si myslel, že to bude díly s tímhle číslem: 3T5861302A - ale asi se pletu. A taky doufám, že to není součást celého plastového dílu na pátých dveřích. Pro lepší představu přidávám foto daného dílu. Předem Vám díky za pomoc. Editováno: 6. Říjen 2015, autor: SUPERBly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Podle mne je ta roletka zbytecna, jeste jsem nemel potrebu ji pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Ahoj, číslo dílu máš správně 3T5 861 302 A - držák sluneční clony vpravo a 3T5 861 301 A - držák clony vlevo. Jinak já teda roletku mám pořád zataženou společně s bočníma vzadu,mám rád soukromí a aspoň a mě nikdo nečumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUPERBly Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Super, díky za potvrzení! ETKA mě zmátla, protože je tam obrázek držáků, který ale vůbec nedopovídá vzhledu těhle držáků (takže je to vyloženě nějaký ilustrační obrázek). Jinak také mám radši víc soukromí a nechci to řešit fóliema, proto volím tuhle variantu. Na zadních dveřích stínící clony již mám a chyběly mi už jen ty páté dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Spoléhat se na zobrazení dílů v Etce nelze - je to občas jen skutečně orientační nákres (pokud tam není fotka). Sám jsem se na to díval, ale nic jsem k tomu nepsal, protože jsem to neviděl na vlastní oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ico779 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Chalani a nahodou cisla dielu na uchyty na zadnych dverach mi neviete poradit? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Jaké úchyty? Vždyť ta čísla tu jsou napsána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbé Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 Je ještě potřeba něco krom 3T5861301A a 302A? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 (editace) Zdravím, já zase potřebuji jak je ta roletka tak má na bocích taková umělohmotné packy a jedna na levo se mi zlomila a roleta mi nedrží, nevíte, kde sehnat?... Editováno: 2. Listopad 2021, autor: Polli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaAT Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Netušíte někdo, jak ty magnetické držáky, co jsou na fotkách v úvodu vlákna, demontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.