honza-marek Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Taky jsem bral 5letku/100000 protože jsem z toho pochopil že 5let/150000 má výhodu jen ve větším nájezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Ahoj. Mám dotaz. Jde přikoupit prodloužená záruka během trvání 2leté a nebo jde koupit jenom u nového auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 před 18 minutami, kubasta napsal: Ahoj. Mám dotaz. Jde přikoupit prodloužená záruka během trvání 2leté a nebo jde koupit jenom u nového auta? Ja myslim, ze to jde dokoupit v autosalonu kde bylo auto koupeno, alespon mi tato nabidka zustala v pameti. Auto jsem kupoval ve 2017, ale nesmelo to auto byt starsi dva roky. Vzal jsem to rovnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Tovarni NELZE. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 každopádně doporučuju, maličkosti se začaly srát asi tak po 2,5 letech (rv 2016):), protože malý nájezd 40kkm+ , druhé auto, víceméně to co je tu popsané, lišty na oknech, zadní roletka, plasty uvnitř jakože nic kvůli čeho by šlo auto na odtah, ale ....5 let určitě ano, i když mám zbytečně 150kkm, stačilo by 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Všechno je to o pojistné matematice. Za 2000Kč není nad čím váhat, komerční pojistky od třetích stran jsou ale cenově většinou ulítlé. Lišty jsou nákladově to poslední. To mně opravili za pár stovek. Ale celkově je těch závad dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 (editace) Ahojte Mám Superb r. 02/2018 s predĺženou zárukou na 5r/100000km Momentalne najazdených cca. 58000km Cize onedlho pôjdem na 2.servisnu prehliadku. Samozrejme do autorizáku ŠA. Auto som kupoval v CZ. A na 1. tak aj na 2. prehliadku pôjdem doma, čiže na SK. Keď som bol na tej prvej prehliadke, tak mi pracovník v ŠA tvrdil, že záruka 5r/100000km mi platí iba v krajine v ktorej auto bolo kúpené.Cize v CZ Ide mi o to, že mi začalo blbnut štartovacie tlačidlo, sťahovanie okien atď. A chcel by som to dat opraviť pri 2.servisnej prehliadke.V rámci zaruky Lenze ak je pravda co mi tvrdil pracovník u nás na SK, tak by som s tým musel ísť do CZ... Ževraj by to opravili v rámci záruky, ale len do 2rokov od výroby auta. Že tá predĺžená záruka platí iba v CZ Je to skutočne pravda? Ďakujem Editováno: 15. Září 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Citaj tu...myslim ze to nieje pravda. https://www.skoda-auto.sk/servis/predlzena-zaruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Můžu jen dotaz, dnes přišel email na vygenerování certifikátu auta (Superb 2020) v certifikátu uvedeno prodloužena zaruka na 5 let nebo 100 t km a předplacená údržba. Auto jsem nekupoval nové, tak mám to chápat tak, že mám předplacený i servis na 5 let a nebo 100 t km? Díky za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Asi jo... neni problem si to overit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.