Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,potreboval bych poradit na skoda fabia 1.4 mpi 50 kw,docetl jsem se ze tento typ motoru jeste nasava horky vzduch od vyfuku a ze muze nasavat stale a motor ztraci vykon,pripada mi ze mam tento problem akorad nevim ktera hadicka to je a cim to zaslepit,potreboval bych poradit kde tu hadicku najdu,dekuju moc

neni to hadicka ale azbestova hadice ;) .... vede to od vyfukovych svodu jak je tam ten plech, do saci trubky filrt boxu ( smerem k chladicove stene )

snad ti to nejak pomuze, obrazek zatim zadny nemam ;) ..... hadici normalne vem a hod ji do garaze ;) motor si obecne poradi lepe se studenym vzduchem ( lepe stlacitelny ) nez teply vzduch, to je jasna fyzika ;)

• Autor

Dekuju moc,ted jsem tu hadici nasel a vyndal,jeste jednou dekuju

za malo ;) od tohu tu jsme, teda aspon ja ;)

jinak, on muze byt problem prave v te trubici co nasava vzduch do filtrboxu ;) je tam jake si co si, asi nejaky bi-metalicky pasek ktery reaguje na teplotu a ten ovlada prepazku na studeny a teply vzduch, tak na to podivej ;)

• Autor

Ok zitra na to mrknu jestli to najdu,jinak auto ted bez ty hadice jede o hodne lip,ale zkusim se podivat jak pises kde to je.To by se melo nejak zavirat?

Je to v te trubce kde usti trubka od svodu, kdyz ji vymontujes a podivas se dovnitr uvidis tam pohyblivou prepazku ;)

• Autor

Az to rozeberu a uvidim tu pohyblivou prepazku tak mam neco sni udelat?

ono to asi moc nerozeberes, mozna ji vylomit nebo nevim,.. uvidis sam,.. ja tam tuhle nemam, ja mam primo nasavani z TDI ;) ale nemam air box ;) ten budu davat az ted, kdyz to davam zpet do serie, ale nasavani chci nechat z TDI aby tam slo vice vzduchu a uvidim co to pak udela ;)

• Autor

A ta pohybliva prepazka tam prekazi,ze ji mam vylomit? Ja se teda pokusim ji nejak vylomit az to rozeberu

neprekazi, jen reaguje na teplotu a ovlada privod vzduchu, jestli teply nebo studeny,.. jestli je to rozbite, tak proto ti to nasavalo jen varici vzduch od svodu ;) tezko rict, ja to nevim tak nemohu posoudit ;)

• Autor

O vikendu to rozeberu a zkusim ji nejak vylomit,az ji vylomim tak nemam ten otvor necim zaslepit jak vedla ta trubka?

ono to je na rozebrani cele te trubky, da se rozebrat, jsou tam plastove zobacky,.. takze kdyz to rozeberes, bude to jen nejlepsi ;)

zaslepit asi ano, nejlepe nejakou pruchodkou nebo necim co odolava teplu ;) ale zase sem zastancem toho aby to trochu vypadalo :D tudiz nejak originalne a ne prasacky :D

• Autor

Tak jsem tu trubku vyndalkoukal jsem se do ni a nakonci ty trubky je nejaka tycka,ale nenasel jsem co mam vylomit,v jakych mistech to je?

ja nevim, to je to co to prsve ovlada,.. rozeber tu celou trubku a normalne to z toho vyndej,.. ono se tam stejne asi moc nedostanes.

• Autor

Tak jsem dnes rozebral tu trubku a to vicko bylo porad otevreny takze to nesalo vzduchu studeny ale porad teply,bylo to na pruzine tak jsem to vylomil to vicko a zaslepil.zitra zjistim az stim pojedu jaky to ma vliv,ale predem dekuju za radu a pomoc Lukason

Nemas vubec zac ;) rado se stalo ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.