Přejít na obsah

Přestal mi fungovat přední zapalovač - zásuvka


Sc0ttY

Doporučené příspěvky

Čau chlapi, před nějakou dobou mi jel zapalovač ve předu ale pak z ničeho nic přestal jet.. Podle mě to může být pojistka ale nevím jaká to je... Sundal jsem štítek a nenašel tam žádný označení pojistky pro zapalovač  :( Na netu jsem našel něco podobného a prý to může dělat pojistka oken zadních jenže já to zkoušel už mačkal na ní asi 6x a stejně nic nejede  :) Zadní zapalovač funguje normálně ale přední ne  :( Prosím ví někdo, jak to opravit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jelikož jsem auto kupoval už ojeté a k němu není žádný manuál ani nic podobného, tak pro mě je těžké se v tom vyznat ;) Cpal jsem tam kameru do auta a zas to vypálilo pojistku... Zadní zapalovač jede normálně, dam tam tu kameru a nabíjí v cajku ale přední pořád zlobí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozem sa mylit, ale v predu je zapalovac a vzadu je zasuvka a to je malicky rozdiel, skus pozriet tu koncovku na kamere, velakrat som videl ze tie -nozisky su chranene od + iba plastom , ktory sa lamal a vypalovalo to poistky...a tiez nie vzdy a vsade. Kad tam das inu vec tak to nevypaluje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec to dělal kabel od kamery.. Je pravda že už není nejmladší a několikrát se stalo, že někdo nohou se o něj zaháknul a strhnul prostě z konektoru u kamery.. Jakmile jsem odpojil ten kabel tak se zas vše rožlo ani pojistka nebyla odpálena :) Vyzkouším nový kabel ono to může dělat i kamera... V létě to jak nahřálo čelní sklo tak několikrát spadla no.. Každopádně díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...