adamblahu Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Zdravím,byl by někdo ochoten pomoct a poskytl mi svou zálohu z fresh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Obnova jde udelat normalne pres PC, vcetne aktualizace FW ... nebo co mas za problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Problem je ze nemam tu obnovu..V navigaci jsem asi přehral nejaky soubor spatne a ted jen nacita a nenajede..Asi bych nejak po lopate potreboval pomoct :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Navigace po pripojeni ukazuje ikonku pocitace? PC ji po pripojeni detekuje? Koukni do spravce zarizeni ... Podle toho jestli ano budeme pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Ano po připojeni navigace normalne ukazuje ikonku pc..I pc ji detekuje a i na fresh najede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 (editace) Tak to je dobre, staci ve freshi dat obnoveni, melo by to nabidnou stazeni puvodnich dat, jako kompletu ... Takze to premaze i pripadne nove mapy ... Edit : Presne to je ve Freshi zde : Tam nahore si muzes vytvorit i zalohy ... Editováno: 20. Září 2016, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 To jsem zkousel a pro muj prisroj je nedostupne nevim proč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 A jsi prihlasen k uctu a navi je zaregistrovana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Ucet jsem si vytvoril ale jak registrovat tu navi nevim koupil jsem ji nedavno z druhe ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Tu jste koupil ode mne Ted koukam na Vas nick Jaky soubor jste prehraval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Jsem si to myslel :-D Netusim stahnul jsem neco z ulozto a dal vlozit do te hlavní slozky a uz to neslo byla to nejaka blbost..Porad mi to neslo vzdycky se to seklo po chvili..Chtelo by to tu zalohu z fresh ja si ji neudelal první. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 S tim opatrne, mohlo to byt kdovijak uipravene, nebo treba pro novejsi GArmin verzi ( mirne jina ) ... Zeptam se, SW Fresh co pouzivate je verze Navigon nebo Garmin? Menu to ma stejne, lisi se jen logem a barvou ( Navigon oranz., Garmin modra ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 mel jsem garmin a ted jsem smazal a zkusil navigon ale taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Odkaz na to co se tam nahravalo nemate? Mam tu jednu zalohu oznacenou "po koupi" ale navi mam 2, tak nevim ktera to je ( jedna je Navigon a druha Garmin ). ale myslim ze by to mela byt ta Navigon ... Je to prosta kopie obsahu zarizeni, ne ze softwaru. KDybych eml link na to co jste tam zkousel nahrat, slo by poslat jen to potrebne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 https://www.ulozto.cz/!MaZ43equ2/navigon-flow-pro-navigon-70-premium-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Stahnu prostuduji,a le ted uz vim ze Flow tam nepatri, takze se to musi prehrat ... Zitra dam vedet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamblahu Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Ju diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Takze stastne vyreseno, kdyby nekdo chtel samotnou navigaci, novejsi model Garmin, komplet aktualni, zadna corka, necht se ozve. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Cena Garmin navi 2300 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Navigace Navigon Dokaže přehravat video klipy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Oficialne ne, neoficialne ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 :-) mám jí z VW UP a nedaří se mi jí připojit k pc je to nějaky divoký .. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Informace jak stehno ... DIVOKÁ JAK?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Co dela? V cem je problem? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 oo pánové chtěla pouze klasicky win ... ne Win 10 stěmi soft nekomunikuje .. kazdopadne uz fachčí i s logem ... jen mě stvou videa :-D docela by to byla machrovina :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.