Přejít na obsah

Váha vzduchu?


Petas M.

Doporučené příspěvky

Ahoj vespolek, 

 

Už asi měsíc pociťuju ztrátu výkonu na svém Superbu. Zalogoval jsem scanXL, kde v sekci chyb bylo naprosto čisto, projel jsem tedy auto a pár úseků jsem zkusil zaznamenat. Nezdají se mi totiž hodnoty, co dává váha vzduchu. Maximální honota průtoku jen 86 g/s při 5000 ot.? Očekával bych hodnoty kolem 180-220 g/s. Neměřili jste někdy někdo tyhle charakteristiky? V přiloženém grafu můžete mrknout na hmotnostní průtok vzduchu, otáčky a polohu klapky. Mám i další naměřené hodnoty, tak kdyby někoho něco zajímalo, dejte klidně vědět. 

 

Díky za případné komenty.

Supu zdar,

Peťas

post-95427-0-57243300-1446410849_thumb.p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Filtr byl vyměněn, cca před 1500km, před týdnem jsem měl venku cooler a tak proběhla i kontrola scaího traktu, nikde nic. Hlavně si myslím, že pokud by byl problém (nětěsnost, prasktlina, atd...) až v části se stlačeným vzduchem (za kompresorem) projevilo by se na to průtoku vzduchu spíše pozitivním nárůstem. Ale co máš pravdu, tak by to mohl značně ovlivňovat vzduch přisávaný někde mezi vzducháčem a vstupem do kompresoru -> zkusím to ještě jednou prověřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...