Cubais Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Snažil jsem se hledat, ale nikde jsem se na fóru nedopátral rozpitvání tohoto tématu. Jak je to s montáží, typem LED žárovek ,a kde se dají sehnat? Jsou nějaké problémy při montáži? Díky za každou radu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Taky by mě zajímalo, zároveň jestli nemá někdo nějaký tip na žárovku v kufru, svítivost mizerná a není to ani sulfidka, jen obyčejná 5W5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Výměna je v pohodě. Jen boční lampičky se blbě vytahujou. Jinak žárovky mám tyto: Vše z číny: Boční lampičky: 2x http://www.dx.com/cs/p/festoon-36mm-4-5w-450lm-9-x-smd-5630-led-white-car-reading-light-roof-lamp-12v-2-pcs-314413#.VkOKj3qPWK1 Přední lampa: 1x http://www.dx.com/cs/p/festoon-41mm-4-5w-450lm-9-x-smd-5630-led-white-car-reading-light-roof-lamp-2-pcs-12v-314407#.VkOKsHqPWK1 2x http://www.dx.com/cs/p/t10-4-5w-450lm-9-smd-5630-led-white-light-car-steering-lamp-12v-2-pcs-166790#.VkOLQXqPWK0 Kastlík a kufr: 2x http://www.dx.com/cs/p/f106-1-25w-125-lumen-6x5050-smd-led-car-white-light-bulb-dc-12v-45481#.VkOKKHqPWK0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 12. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Docela mě překvapuje cena i přesto, že se jedná o čínu... Kupoval to někdo i v ČR? Čínu bych teda čekal lacinější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Já vytahal z byvalé F2 komplet vnitrní osvetlení, dnes nebo o víkend namontuji. Zadní jsou bílé, uvnitr 5 modrych. Porizovací cena cca. 500,-, koupeno v OBI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 zkuste svetzarovek.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 V Číně najdete i levnější, ale nic nevydrží. Hlavně ty úplně levné mi velmi slabě svítili proři vypnutém stavu, což mě v noci štvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Ještě ve F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Má ta modrá ještě nějaký jiný smysl, než jako znesnadnění nitrožilní aplikace drog? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Má ta modrá ještě nějaký jiný smysl, než jako znesnadnění nitrožilní aplikace drog? Takový LED světla mají na pumpách Shell na hajzlících. Ne, malý dceři se to líbí, nic víc efekt a bíle podsvícená RZ se líbí zase mě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Má Fabie kontrolu prasklých žárovek i u interiérových (přední a boční lampičky + kufr)? Jde mi o to, jestli potřebuju žárovky s CAN rezistorem, nebo stačí bez něj. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 V interiéru stačí bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilkox Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Nieje to sice interier ale nevie niekto ake led ziarovky idu do zadnych svetiel a svetiel spz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 SPZ by měli být W5W stejné jako vnitřní poziční světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ale no tak, dodržujte zadání tématu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 kde by som nasiel navod ako demontovat, resp. rozobrat vnutorne osvetlenie aby som si tam vymenil ziarovky za LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 V dílenské příručce v knize "Elektrická zařízení" v kapitole "Světla, žárovky, spínače - uvnitř". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 dakujem, uz som si ju stiahol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaji Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 V 12. 11. 2015 na 7:59, Cubais napsal: Docela mě překvapuje cena i přesto, že se jedná o čínu... Kupoval to někdo i v ČR? Čínu bych teda čekal lacinější Já je koupil ve skodovce a nebyly drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 (editace) Tak se mi podařilo udělat kompletně LED osvětlení interiéru včetně kufru a schránky u spolujezdce, v AS na prohlídce se mě ptal, jestli jsem si to dělal sám, tak jsem váhavě, s tím, že jsem nevěděl jestli mě nezdrbe, že zasahuji do elektroinstalace v záruce, odpověděl, že ano. Tak mě pochválil a řekl, že to vypadá fakt dobře . Jen je třeba si dát pozor na typ LED, stalo se mi, že mi první várka po zamknutí auta lehce prosvítala. Teď je to všechno OK. LEDky jsem objednával z Ali a celé auto mě přišlo na cca 50 korun, vždy jsem si pro jistotu objednal i nějaké navíc, takže spokojenost a doporučuji. Večer nebo v podzemních garážích to vypadá vážně lépe. Až půjdu po tmě k autu, tak přiložím foto. Editováno: 16. Srpen 2017, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 mohol by si hodiť aj linky na kúpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 (editace) Sulfit: ODKAZ - Pro stropní středové světlo je třeba objednat 42 mm. Pro stropní zadní 39 mm. W5W: ODKAZ - Pro čtecí lampičky ve stropním středovém světle. W5W: ODKAZ - Pro kufr a přihrádku spolujezdce Editováno: 16. Srpen 2017, autor: los pakos 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 kufor a schránka spolujazdca ma päticu T10 (W5W) ak sa nemýlim. akurát lepšie pozerať s bočným vyžarovaním svetla, čiže iné ako sú v linku vyššie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 @wirer máš pravdu, upravil jsem svůj příspěvek, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.