vejbuch Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 (editace) Ok všem moc děkuji za reakce Pokud někdo bude vědět o Infotainmentu swing s BT pro Fabia 2015 1.2 TSI Style bez tempomatu, prosím pište Děkuji, M. Ještě se zeptám, musím mít Infotainment přímo ze stejného auta se stejnou výbavou nebo ne? Editováno: 24. Srpen 2016, autor: vejbuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 jen tak pro inspiraci jsem koukal a číňani jsou fakt snaživí....až na to co píšou o síle signálu rádia to vypadá docela zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 před 45 minutami, cz pida napsal: jen tak pro inspiraci jsem koukal a číňani jsou fakt snaživí....až na to co píšou o síle signálu rádia to vypadá docela zajímavě No když já bych to potřeboval vidět naživo v autě nebo na YT. Teď jsem našel Swing s BT za 3800 takže to asi zkusím, ještě se rozmyslím jen asi někam budu muset dovést mikrofon, že? Děkuji. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 "Výbava" lze nastavit(jsem zvědavý na servis jak to zvládnou) . Mikrofon se dává do stropní lampičky a od ní natáhneš mikrofonní kabel k rádiu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Tady čtu že půjde nově dokoupit smart link....to jako i pro swing nebo jak tomu rozumět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 (editace) Určitě ne, pouze k boleru lze dokoupit SmartLink. Bohužel Edit: Info ze skodaauto.cz Citovat Funkce SmartLink umožňuje elegantní propojení mezi vozidlem a chytrým telefonem prostřednictvím rozhraní MirrorLink. Princip spočívá ve zobrazení obrazovky telefonu na obrazovce infotainmentu vozidla. Zařízení se k funkci připojují skrze USB kabel (nabíjení a přenos dat). Funkce SmartLink je volitelná k infotainmentu Bolero 6,5", Amundsen 6,5". Editováno: 25. Srpen 2016, autor: vejbuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 no jo no :-) jinak si laicky myslim, že by měli u active dávat standardně v ceně BLUES, k ambition SWING a ke style BOLERO, bylo by to o dost přehlednější....já teda měl předváděčku, tlačil mě čas a hlavně jsem řešil motor a výbavu....rádio jsem mylně čekal že případně vyměním později, když mi nebude vyhovovat....holt moje chyba, měl jsem si to zjsitit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Je to cílené na zákazníka, dneska jsem se bavil se známým z autorizáku a říkal ze to co teď zažívají lidi co koupili Octavie a chtějí právě věci ohledně těch rádií apod. že mají prostě většinou smůlu a Škodovka to tak chce, aby nebylo možné ta auta do vybavovat dodatečné po prodejích. Takže koupit jedině to, co bude mít vše o co člověk stojí už při výběru auta... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 To proste nepochopim. Proc to delaj? Jedine, ze si myslej ze si nekdou koupi hned radeji cele auto misto upgradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Problem je, ze dnes ta krabicka s displejem neni jen radio a prehravac, ale je to propojene na ruzne systemy v aute, se kterymi to komunikuje. Ted kazda ta vec ma nejaky sw v urcite verzi, ktery k sobe pasuje v momente vyroby, ale casem se to muze rozejit a muze byt pak problem se zpetnou kompatibilitou, kdyz by se to nasledne menilo. Ladeni by pak mohlo zabrat neumerne casu a prostredku, takze se jim to nevyplati riskovat. Asi... Ja se muzu utesovat tim, ze Winphone s temi xLink ficurami nemluvi, a to byl vlastne duvod proc jsem si tam nechal dat jen obycejny Swing a ne Bolero. A protoze auto mam jako pojizdnou kancelar, nechtel jsem ani funkce volani. Jedine, co mi trochu chybi je mufu volant pro prepinani mezi pisnickami a ovladani hlasitosti. Musim se natahovat k palubce a to me nebavi. Ovladane pres Maxidot je dost nesikovne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Cena základních verzí je to co se jeví že je Škoda levná a dostupná, každý kdo někdy alespoň zkusil doma konfigurátor zjistí, že pokud chce auto s odpovídající výbavou dnešní době, ocitne se rázem někde o 150 000 kč výše, než když na začátku začal. Ti je ten důvod, chtějí dotlačit zákazníka k tomu, aby měl ve finále možnost výběru mezi 3mi výbavovými verzemi jednoduše řečeno a co si koupí, to prostě už bude mít na furt. Pokud tedy někdo půjde koupit auto, bude muset buď sáhnout po vyšší a dražší výbavě, nebo počítat s tím, že už s tím v budoucnu nic moc nenadělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 No urcite tam hodim alespon to BT to snad projde. Jestli ne tak to pujde do prodeje EPO pred chvili jsem te potkal 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Pokud by to byl tak velký problém neexistovala by sada, kterou prodává VW. Na základě mých znalostí můžu říct, že nastavit jednotku, aby obsluhovala zbytek auta lze vždy(v tom nikdo problém nehledejte). Při startu výroby Octvávie3 nikdo neříkal, že nebude nic možné dodělat, každý říkal bude SWaP a když si někdo něco dodělá, tak mu to pak za peníze v servise aktivují. Situace byla taková že je to rok, co se objevily nové "SWaPy" mimo tempomatu a hlídání únavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 no hlavně je to blbý i v tom, že třeba z kraje se nenabízel Amundsen a teď jo a tak aspoň kdyby nabízeli ten.....za jakou cenu by to bylo, tak to je druhá věc, ale to už by bylo na každém jestli by to chtěl zaplatit nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 2 godziny temu, vejbuch napisał: No urcite tam hodim alespon to BT to snad projde. Jestli ne tak to pujde do prodeje EPO pred chvili jsem te potkal Epo taky znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Vraťme se zpět k tématu chlapci [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejsi3 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 V cervenci si budu prebirat predvadecku se SWINGEM bez BT. BT s handsfree v aute potrebuji, takze to budu muset dodelat. Uz to nekdo dodelaval? Kolik ta vymena vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Mno je to vymena kompet celé jednotky. Tedy pěkně mastné. Levněj bude extra hf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaklaf Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Tak jsem se dnes zeptal na výměnu SWING bez BT za SWING s BT. Musí se měnit jak jednotka, tak nějaká řídící jednotka a komplet kabelový svazek s mikrofonem do stropu u lampičky. Cenu raději nesdělil, ale šlo pochopit, že se snad už vyplatí prodat auto a objednat novou konfiguraci. Po tomto jsem koupil BT handsfree od Parrota do stínítka za 1500,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Ono to uplně tak strašný nebude. Jen v autorizaku z toho delaji. Ty jednotky se jiz dají koupit (i s displayem) - MihoCar, montaž by mel zvladnout třeba Tornado1 z vw clubu. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mavako Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Podařilo se už někomu úspěšně vyměnit Swing bez BT za Swing s BT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Ak by som mal k dispozicii s BT, tak postup ti nejaky urobim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mavako Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Podle autorizovaného servisu to prý oficiálně opravdu nejde. Jediná cesta je přes neoriginál diagnostiku apod.... Takže já to nechal vyřešit Parrotem MKi 9200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Ahoj, podarilo se nekomu to BT do Swingu rozumne ve Fabii dodělat?? Děkuju za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Díky práci @wirer a @brrrrm a jejich porovnání Swing a Bolero sem dávám fotky prostoru pro radio Swing. Třeba to někomu pomůže. Aspoň je ve schránce výřez pro SD kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.