Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o pomoc i tady, v autorizovanym servisu si s tím přes diagnostiku nevěděli rady, prý se s tím ještě nesetkali. Máme problém s ukazatelem zařazené rychlosti - doporučené řazení se ukáže jen když motor dusím (pak to funguje u všech rychlostí) a pak když mám zařazenou a vytočenou pětku, tak mi počítač ukazuje zařazenou šestku. Díky téhle chybě se nám vůbec nechytá tempomat. Snad jsem to aspoň srozumitelně popsala. :)

V servisu nám bylo sděleno, že jedině tam auto pár dní nechat, což se nám moc nechce, tak to zkouším ještě tady.

(Superb, rv.2010)

Někdo dal do auta převodovku co tam nepatří. Případně špatná úprava motorové jednotky.

Upraveno od ferda25

U podobného dotazu by bylo vždy dobré napsat - stalo se to zničeho nic....stalo se to po tom, co někdo v něčem hrabal... koupili jsme auto a od začátku něco nefunguje...

Naštěstí zde je to jasné..jiné možnosti než co jsem psal já nejsou možné.

• Autor

Auto uz jsme tak koupili.

mě to blbne od 20000km, vůbec bych to neřešil. je to věc k ničemu.

U CDAA to řeší software 040.

• 6 let později...

Dobrý den. Hledal jsem tu ale marně,tak zakládám nové vlákno. Mám Superba 2 1.4tsi 92kw manul

A je tam asi jen obyč maxidot,daji se přepínat ukazatele ale menu jsem tam nenašel. Chci se zeptat jde tam nějak nastavit ukazatel a nápověda pro řidiče kdy má zařadit a jakou má aktuální zvolenou rychlost? Jde to ručně nebo jen přes PC?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.