Diamant Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Mne chceli vykradnúť ešte Feliciu pred vchodom do samoobsluhy. V pracovný deň o 16 hod. Odvaha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no a mě u Favorita ukradli "v prvý poledne" anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 kolegovi vykradli auto aj pred kostolom na svatbe vlastnej dcéry... a mne čo som parkoval vedľa to tiež páčili ale niekto ich vyrušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 U těch navigací je problém, že už zvenku je poznat, že tam ta navi je podle antény. Takže pokud nechcete mít pořád vybraný auta, tak tam dejde normální FM anténu a GPS anténu mějte v autě někde zakrytou. A pak tam dejte folie aby tam nebylo vidět. Není to stoprocentní řešení, ale dost velkou část lidí to odradí. V Praze je průměrná životnost navigací cca. 14 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 takze podtrzeno, secteno - cena opravy = 108 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 takze podtrzeno, secteno - cena opravy = 108 tis Kolik si zaplatil ze sveho?? Resp. jakou mas spoluucast. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ossi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 tak az nekdy budete uvazovat o koupi nexusu "z druhe ruky" tak at vite, odkud se bere... co me na tom s.re uplne nejvic, je zpusob ukradeni. letos uz to je 3 nexus, co mi slohli, ale tentokrat to delali fakt nejaci c.raci.... trochu mimo diskuzi : na tech fotkach to vypada ze mas SUN Safe laminovana skla, mohl bys potvrdit? dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Už to potvrdil v předešlé diskuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jo, potvrzuju, ze mam sun safe - ale v tomto pripade mi byla spise na skodu, nebot dusledkem toho, ze to okno neslo rychle rozbit, tak ho pacili a nasledne vtlacili dovnitr - tak byly znicene znicene dvere (na vymenu, lak, listy) plus mnoho veci z interieru (volant, calouneni, madla, sedacka, tesneni, kryt repraku atd)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 a preto mam vzdy v noci ked idem spat nabite kvero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Keď už sa bavíte o SunSafe, má vôbec význam za ne priplatiť tie vcelku nekresťanské peniaze? Na základe uvedeného vidím, že z hľadiska bezpečnosti to teda veľký význam nemá. A čo sa týka teploty v interiéri a ako píšu oficiálne Škoda materiály, "sklá sunsafeglass zvyšujú tepelnú pohodu v interiéri" - platí to tvrdenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Jo, sice nemám Oii ale mám tam pager a u postele glocka s plným zásobníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Myslím, že tie sklá majú miečo do seba po stránke zníženia teploty v interiéri. Ale praktický pokus sa mi toto leto už nepodarilo realizovať, tak až niekedy na jar strčím teplomer do mojej aj kolegovej OII a uvidíme. No v tomto prípade to sklo skutočne nepomohlo. Ale ak by zlodej nepáčil, tak by sa dovnútra asi tak ľahko nedostal a navyše by ho za ten čas mohol aj niekto vyrušiť. Takže si stále myslím, že to k niečomu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Jinak ano, pokovené sklo má docela solidní vliv na vnitřní teplotu, někde jsem viděl i měření, ale ta čísla teď nemám v hlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ossi Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 sunsafe ma vliv nejen na teplotu ale i na hlucnost v interieru. Pokud se spravne vyresi usazeni okan ve dverich (viz.Citroen) maj sunsafe vyrazny efekt na bezpecnost proti vykradeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 A ako to má Citroen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) ty kráso to jsou teda zm..i i sedačka to odnesla tý jo...co na to pojišťovna? proplatí hele to je stršný co tady píšete ! - je to děs mít něco v týhle republice - myslím že nejhorší trest - než něco sekat - by bylo - dát jim to do nachlup přesně původního stavu ! Aby si taky vychutnali - co to dá za starosti. Nehledě na to že u novýho auta - po nějaký opravě - už to nebude to samý. já Nexuse mám - ale dovolím si ho jen když bydlím a garážuju na vesnici - jinak bych taky do něho nešel! ale už jsem uvažoval předělat si ho s oodnímacím panelëm - jde to! - má to 4 konektory.ale musel by se trohu rozřezat a upravi ten vrchní PLAST. Koupě nového náhradního (jen čelního plastu - bez čudlíkú) stojí 2000Kč jako nahr.díl! Taky to mohli mít (vývojově zaostalý"Blupunktáci) už od začátku odnímatelný ! - ale asi to vůbec nebylo myšleno že se to bude prodávát v CZ a Rumunsku..atd - a jinejch podobnejch rozvojovkách" (Kde se nedá nic sehnat) Takže NEXUS mohu doporučit pro garážníky - těm vydrží o trochu dýl. PS: jednu NOVOU origo zabalenou NEXUSKU prodávám - k tomu možno i Mapy. Kontakt: jirkadj@seznam.cz Editováno: 5. Prosinec 2006, autor: jirkadj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Myslím, že těch konektorů je šest, ale nechci kecat, už si to nepamatuju, kdysi jsem dělal panel na drátech :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) Myslím, že těch konektorů je šest, ale nechci kecat, už si to nepamatuju, kdysi jsem dělal panel na drátech :-D ano máš prravdu je jich 6. zapoměl sem to od tý doby co sem to u tý svojí rozebýral A další úskalí je - že po čase by se ty konektory asi ošoupali - takže by to na moc častý vyndavání a zandavání nebylo:( Pořád platí ale že tohle Blaupunkt za ty peníze moc nevychytal! - hold ulambátar" co naděláme. Snad se někdy dočkáme lepších výrobků.Co se budou o hodně húř krást. --------------- Editováno: 5. Prosinec 2006, autor: jirkadj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Jiriku, dej tu navi do Annonce, to by ses ji mel rychle zbavit. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 (editace) Hm, princip je strašně snadný, prostě odpojíš CAN sběrnici přímo z konektoru u navi :-D Ale nějak jsi zapoměl na několik zásadních problémů ;-) Vemu to rychle: V řj se zapíšou chyby, navi nebude reagovat na jakýkoli signál z auta (světla, rychlost, volant, handfree, zobrazování, ...) a hlavně, po hodině se sama vypne!!! To není dobrá varianta, vymysli lepší ;-) Profi varianta existuje, prostě je cd se software, který tuhle "ochranu" odblokuje, ale ani ve škodovce není, je jen u Blaupunktu, takže ani já nevým, kde sehnat :-/ Editováno: 13. Prosinec 2006, autor: String1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 ZAjimave ! nemate to nekdo v O2 ??? DVD Player 2007 Steuerung über Navi VW MFD/MFD 2/RNS 2 http://cgi.ebay.de/DVD-Player-2007-Steueru...1QQcmdZViewItem Ukázka: http://www.conexx.biz/shop_neu/downloads/f..._steuerung2.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Koukám na to, je to zajímavé. Vychází to na cca 11Tis a jestli dobře čtu, tak k tomu dávají i ten adaptér, co je potřeba k propojení NEXUSU a DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 O tu navigaci bych mel eventuelne i zajem..otazka je kam bych musel dojet, abys mi to namontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.