Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nekde na jejich vebu jsem cetl ze TV Free ma

Když jsem si překládal, co vše to dokáže, tak tam o tom byla zmínka.Jestli jsem to dobře přeložil a pochopil, tak by to mělo hrát i za jízdy.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Ja si tiež dovolím pridať foto svojej montáže, postup bol rovnaký ako u sathacka takže pripojím len výslednú foto.

Editováno: , autor: 62454
Vloženo

Mne by sa najviac páčilo rádio s internou pamäťou. Ak by rádio malo WiFi, tak by sa dali do neho súkať skladby priamo takto. To by sa mi páčilo. A keby ešte to rádio vedelo aj filmy, tak by to bola úplne najväčšia bomba!

Vloženo

Měl bych dotaz, jestli si mohu do navi NEXUS(popřípadě jiné ale nové VWnavi) uložit svůj nějaký bod? Třeba jak je to u přenosných navigací, že vím že v tomhle místě měři, tak si ho pro příště označím... Je to možné?

Vloženo
Já bych se spíš zeptal jestli nemáte fotku NEXUS zezadu :-D kvuli konektoru na dodatečné výroby propojení s AUX zdířkou..

Taky sem dodělával AUX k NEXUSU. Pořídil sem si toto. Cena cca 450Kč.

post-57-1169050737.jpg

Vloženo

jeee díky moc, sice jsem spíš chtěl fotku navi a ne návodu ale to nevadí.. Já si tedy koupil AUX zdířku plus zbytek na fotce. Abych to měl jako originál z výroby.

A co připojíš na ty Tvé dva cinche? Bo jak se tomu nadává.. :-)

post-57-1169151698.jpg

Vloženo

tak to si pořídím až budu mít parchoše.. Zatím by se na to mohl koukat ledáš ohař Oskar z kufru :-D

Nicméně pantáta dostal od klienta DVD player i s LCD Displayem na strop do jeho Espace, pořizovací cena asi 27 tisíc a musím říct, že mě to ohromilo.. Bezdrátová sluchátka, prostě pohoda.. :-)

Ale jak povidám, nemám k tomu ty děti :-D

Vloženo
jeee díky moc, sice jsem spíš chtěl fotku navi a ne návodu ale to nevadí.. Já si tedy koupil AUX zdířku plus zbytek na fotce. Abych to měl jako originál z výroby.

A co připojíš na ty Tvé dva cinche? Bo jak se tomu nadává.. :-)

Na ty dva cinche (Bo jak se tomu nadává.. :-) ) bych řekl,že připojí kabel z AUXu..aby ho nemusel mít vcelku tak dlouhý.. Když zapátráš na fóru,tak tam najdeš Fan!s-ovu zapojenou zdířku, kde bude taky kousek kablíku a ty samé dva cinche.. Janak ta svorkovnice přijde určitě různě poskládat do sebe..vetšinou to je tak, že do něčeho nejdřív zastrčíš ty samotné piny s kablíky a pak to celé zasuneš do něčeho většího..je to pak násobně pojištěné proti vytažení.. Takže zkoušet, zkoušet.. :palec2:

Vloženo (editace)

kristepane, no tak já nemůžu nic zkoušet, když se v tom absolutně nevyznám. :-(

Jsem si myslel, že budu mít ten kablik od AUX k Navi v kuse.

Četl jsem, že Ti dělal Alesio MAXIdot.. já mám u něj objednaný parkáče a tempomat, přemýšlím o koženém volantu.. co umí MAXI?

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo

tak to dvd je super, koukal jsem na ten jejich web, obraz za jízdy bez problémů, stačí jen připojit napájení a píchnout do nexuse...za 11 tis je to super, ale chtělo by to zjistit, zda to už někdo od té německé firmy zakoupil.....

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...