Jirken7 Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 (editace) Ahoj,na dnešek mi kuna překousala kabel váhy vzduchu. Ale i při tom sem si všimnul že s teto krabičky (na obrázku) mi jde jakoby takové syčení,jiskření. Kabel mi ještě elektrikář nesletoval až v pondělí. Myslíte že to syčení z teto krabička má vliv na ten překousnutý kabel od váhy vzduchu? Díky Editováno: 3. Prosinec 2015, autor: Jirken7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Žádný obrázek není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirken7 Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Žádný obrázek není sorry,už je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 To mit souvislost asi nebude. Nekomu to po nejake dobe vydava zvuky pri zdechani (asi kdyz to ovlada zdechaci klapku). Je to asi opotrebene... (Ovlada to podlak pro jednotlive komponenty...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/130872-ventilov%C3%BD-blok-drn%C4%8Den%C3%AD/?hl=%20magneticky%20%20ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.