Scoty333 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Ahoj docela mě zajímá jestli je reálné dodělat u OC II 11. 2010 startování tlačítkem , jestli to někdo přived do reálu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 hledej šmudlo:) Dá se všechno, ale proč? neumí to startovat jako Audi, takže stejně musíš držet dokud nenaskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Tak udelat nejakou elektronickou vychytavku, ktera to tlacitko drzi seple za tebe, uz by nemel byt takovy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 IMHO držet čímsi seplé je k ničemu, abych ušetřil 1/2 vteřiny držení, než naskočí auto? Vždyť to startuje na první škytnutí. Tak jak to je, tak tlačítko funguje dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Přidržet myslíme to, že to tlačítko je u O2 nutno držet, aby proběhlo startování, např u Audi máčkeš a start proběhne sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) Dodelavat to je nesmysl. Ale kdyz to v aute je nebo bych konfiguroval nove, určitě bych to objednal. U o3 a s3 se to drzet nemusí, u s2 ano.. Ale to kouzlo je v něčem jiným, nez abych resil 1 vterinu podrzeni tlacitka. Mám ho prostě v kapse a nepotrebuju na nej hrabat abych odemk, zamkl nastartoval apod. Editováno: 11. Prosinec 2015, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Přidržet myslíme to, že to tlačítko je u O2 nutno držet, aby proběhlo startování, např u Audi máčkeš a start proběhne sám. Ale já jsem to pochopil, mám to a jak jsem psal, tak jak to je, funguje to dobře. Ono se to nemusí držet, stačí zmáčknout dvakrát. Sednu, zmáčku, tj zapnu zapalování, easy entry mi přisune sedačku, nažhaví se a než si připoutám, je auto ready pro start. Zmáčku brzdu (mám DSG), jinak spojku, zmáčknu znova a auto prakticky okamžitě startuje. Skutečně v reálu necítím potřebu to nastavovat jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.