Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zajímala by mě možnost záměny sedadel z combi do sedanu a opačně. Mám možnost zaměnit alcantaru (sedan 10/2008) za plnou kůži (combi 3/2009) - pro mě i protistranu vyhovující ryze z praktických důvodů. Přední sedadla dle jiných témat v pohodě, ale jak je to se zadními? Našel jsem pouze jeden názor, který mluví o třech odlišnostech (tapecír dveří, tvar sedáku, jiná bočnice), se kterými by snad neměl být problém ... Má někdo už s tímto zkušenost?

• 4 týdny později...

Predné sedadlá bez problému aj tapacíra. Zadné na sedane majú jednu velkú lavicu a na combi dvojdielne - ale ne nebol problém - rozmerovo je to OK , len zaistenie je iné - ja som to len položil a zaistil len vzadu - a drží to v pohode. Na tapacírach som prehodil len tie vrchné časti - odvrtať a nalepiť - mám to už pol roka  a bez problému . Bočnice neviem - ak sedí farba tak aj pri alcantare by mai byť kožene ? 

• Autor

Takže nějak upravit uchycení zadních, abych to měl OK? Chápu dobře?

• 1 měsíc později...

zdarec. nevite nekdo o interieru černa alcantara combi  :kol-32:

Noo tos dostal chut na POŘÁDNÝ sousto :kol-47:   ,, přeju hodně úspěchů  :kol-28:

jako proč ,že je to nesehnatelné? našel sem jen samé limuzíny . jasnačka ,že jednou se někde objeví,no do té doby nebudu mít  bohužel klidné spaní :kol-32:  interier sem daval aj v autě před tim  :kol-33:

To není ono... není nad originál ;)

tak ty potahy, :kol-64:  srry ,ale to rozhodné ne......................

• 2 týdny později...

ty je máš tam odtud ? 

Já ne, ale známý tam bral komplet interiér.

• 9 měsíců později...

ahoj chci se zeptat jde dát sedačky z kombi do sedanu?tady píšete že nějak nesedí ta spodní lavice. ale taky by to mělo jít..co všechno teda nejde atd?

IVOUSEK

sedačky sa dajú prehodiť . Ta spodná zadná lavica je iná , ale kto o tom nevie , tak to ani nezistí. iné sú len zadne bočné opierky - ak nemôžu ostať pôvodné , treba ich len prečaluniť .

no já tam mám hadru dřív tam byla kůže ale někdo to předělal..a ta hadra je propálená takže chcu jít do kůže.. a přední tapec je bez problému ale ty zadní jde nějak odvrtat ten vršek a přehodit?nikde jsem nenašel žádné foto nebo návod nic..

• 2 týdny později...

Driv bylo vic sedanu,nez combi sedacek. Ja mam sedan v hadru a bez vyhrevu a koupil kozeny s vyhrevem. Zadni tapecirung neresim. Ty necham precalounit. Ale jde mi o zadni boky operaku,co jsou pripevneny na karoserii. Ty jsou take stejne sedan/combi jako tomu bylo u octavie II?!

• 2 týdny později...

můžu se zeptat jaká byla cena sedaček?a jestli jsi zkoušel připevnit zadní lavici?(sedáky).je tam stejné uchycení jak u sedanu nebo jiné?jestli mohu poprosit o foto?dikde jsem žádne nenašel..taky to furt řeším mám sedan a muzu mít kůži z kombi tak jestli mám nebo ne..

Sedacky sedi. Uchyty z combi lze dokoupit 260kc/ks. Jen boky jsou jiny,ale je lehky je precalounit. Jinak pokud koupis se zadnim vyhrevwm,tak jesnotka zadniho vyhrevu lze pouzit i z octavie III,ackolov ma jine oznaceni na zacatku. 3AA 959 772.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.