Prosinec 19, 20159 r Autor Abys byl v obraze: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/seat-leon-fr-1-4-tsi-92-kw-manualni-6-st-p-2405775.html
Prosinec 19, 20159 r tak srovnávat opěrku ze Sharanu s tou v Rapidu, když obojí jsou auta úplně někde jinde ... je nutno vzít v potaz že fabia je entry level u škody (citigo odmítám). leon je u seatu o něco výš... kdybys nebyl vázaný financováním, klidně bys mohl zabrousit k peugeotu, opelu, zažil jsem že když se na ně tlačilo, ceník se stával jen hodně hrubě orientačním, a to nejen pro PO... tak jestli máš už skorodefinitivně rozhodnuto, asi nemá moc smysl v tomhle tématu pokračovat a tak pak dej v pondělí vedět jak jsi dopadl s nabídkami na jednotlivé kousky, a s čím jsi nakonec dojel domů
Prosinec 19, 20159 r Autor jasný, ale ta v Leonu je obdobná co v Sharanu jsou asi jinde, ale ceny v dané výbavě podobné - prostě jak chci vymazlit Fabii, platím hrozný paketový příplatky ... Jdu do Leonu, uvidíme jen jak se mi podaří s nimi bavit Díky moc!
Prosinec 19, 20159 r teď už budu asi těžce offtopic (pawouk už se na mě chystá ), ale jeden červený leon fr s winter paketem za 399 stojí u šmuclera ... nějaká winter sport collection... Neboj, nechystá, taky už jste nějakou dobu v hospodě. Což jste si možná v zápalu diskuse ani nevšimli. A tudíž není co vytýkat.
Prosinec 19, 20159 r Abys byl v obraze: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/seat-leon-fr-1-4-tsi-92-kw-manualni-6-st-p-2405775.html Hm, slušná výbava za velmi slušnou cenu. Ovšem kolik by stál bez financování přes ŠkoFIN?
Prosinec 19, 20159 r Autor Cena se mi zdála podezřelá, ale mají to takhle u víc kusů s podmínkou financování Škofin (je to podle mě těch -30tis. sleva zahrnutých). Jinak jsem vybral tyhle tři mazlíky a zítra tam jedu: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/muj-vyber/?reference=2405775%7C2405778%7C2405844%7C2405780 Ten poslední je co kdyby náhodou udělali zajímavou cenu
Prosinec 24, 20159 r Autor Dopadlo to takhle :-) Seat Leon FR, z výbavy mi chybí tuším jen střešní okno a NAVI. -- 413.000.- Seat u některých prodejců svá auta dotuje - tuhle konfiguraci jsem dostal v rámci nabídek za 450-470tis. Mám to přehodit ještě do nějakých dalších vláken, kde někdo zvažuje F3, co myslíte? Jinak Veselé Vánoce
Prosinec 24, 20159 r Hlavně to šoupni do dezertérské sekce. V sekci FIII maximálně tak do tématu FIII vs konkurence, nerad bych někde jinde zase řešil zbytečné OT. Barva je famózní.
Prosinec 24, 20159 r Autor Tak ona je to prakticky O3 s pár prvky od Audi. Přijde mi, že to se seatem má společné akorát znaky :-D Nahodím to tam
Prosinec 25, 20159 r Autor Kromě ceníkového základu je v tom: 18" kola z lehkých slitin, Akční paket Technology FR: přední LED sv, Media System Plus, Paket Convenience, Paket Schránky, Paket " Winter" / vyhřívané ostřikovače , Parkovací senzory vpředu a vzadu, Přední LED světlomety,
Prosinec 25, 20159 r ono jak to nemá logo škody, tak to tady v téhle krajině tolik lidí neuznává. Pak pár lidí svezeš v leonu a začínají měnit názor. Jinak si vybral pěkně. A příplatky výbav které si řešil ufabie 3, tak to je hold u každého vyrobce. ono pokud u Cupry nebo u leona FR tam začneš přihazovat vybavu, tak to sou najednou hrozný částky. Upraveno Prosinec 25, 20159 r od kokta7
Prosinec 25, 20159 r Autor Jsme konzervy, i já byl U každého ne, protože u FR je už základ vlastně to co potřebuji FR mám také v metalíze a těch balíčků je pár, prostě to co tady je v základu musím neskutečně zaplatit v F3. Jsem rád, že se to povedlo
Prosinec 26, 20159 r To sice u FR či u cupry je výbava dostačující, ale někdo si tam může naházet panoramu, tažné, navigaci, soundsystem, performance paket, asistenty atd atd a hned to je cenově někde jinde. takže mě tady nepiš, že tam nejde nic přidat ze zvláštní výbavy.. viz třeba: http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/nws_cz/CFG/SEAT!cs!!!S!!!/mcc3-detail.htm?MODELL=5F15XX13&F=I3I3&P=CP&M=P22@PA8@PAB@PCI@PDC@PDS@PFZ@PG8@PJF@PK2@PNC@PND@PRT@PSP@PSS@PTC@PW5@PXX@WAC@WDE@WL3@WN3@WRZ@YW6&AKT=&APP=MOBILE#home jj jak dáš u FAbie 3 mega doplnku, tak už to ceníkově leze přes 400 000kč uplně lehce.... Upraveno Prosinec 26, 20159 r od kokta7
Prosinec 26, 20159 r Kromě ceníkového základu je v tom: 18" kola z lehkých slitin, Akční paket Technology FR: přední LED sv, Media System Plus, Paket Convenience, Paket Schránky, Paket " Winter" / vyhřívané ostřikovače , Parkovací senzory vpředu a vzadu, Přední LED světlomety, A jak to dopadlo s cenou? Protiúčet? Úvěr s nulou nebo úročením? Jaká byla cena za hotovost, jenom těch 413? Upraveno Prosinec 26, 20159 r od bojler
Prosinec 28, 20159 r Autor kokta7: Pokud tam máš packet Technology FR, tak už opravdu kromě střechy, tažného a Navi nelze. Ještě aerodynamický paket, ale je toho opravdu minimum oproti základní verzi nebo Škodovce . Prostě v základu to má to, co pro mě byla nabalíčkovaná F3, to jsem tím chtěl říct (nebyl problém se skladovkou). bojler: Rapid šel kamarádovi hotově, já jsem tohle bral na úvěr (ne pro osobní účely, ale pro podnikání). Cena za hotové byla jak jsem psal + navíc zimní komplety.
Prosinec 28, 20159 r Autor Kola jsou v ceně. Bral jsem to na IČ, takže to je o něco levnější než FO, ale jinak ano, tohle byla cena za hotové. Myslím si ale že bez financování by to bylo dražší (resp. by tam nebyl bonus v prodloužené záruce).
Prosinec 28, 20159 r A neptal ses kolik by jsi dostal protiucet za toho rapida? celkem by me zajimalo kdyz mam novou f3 combi 1.2tsi 81kw dsg v plne vybave kolik bych za ni mohl za 3 roky az mi zkonci leasing dostat na protiucet a vzit jine auto. Cenovka byla neco prez 400tis
Prosinec 29, 20159 r Auto si potom prodej sám, když jsem chtěl dát auto protiúčtem, tak mě v seatu poslali do Dasweltauto. Ti dělají výkup a za dva měsíce stary auto s cenikovkou 400 řekli, že daji 300 Zloděj i.
Prosinec 29, 20159 r Autor Dali by mi 190tis za tři roky staré auto + k novému celou marži (2,5%). Prodal jsem ho kamarádovi výhodně pro obě strany.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.