Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak srovnávat opěrku ze Sharanu s tou v Rapidu, když obojí jsou auta úplně někde jinde  :kol-28: ... je nutno vzít v potaz že fabia je entry level u škody (citigo odmítám). leon je u seatu o něco výš... kdybys nebyl vázaný financováním, klidně bys mohl zabrousit k peugeotu, opelu, zažil jsem že když se na ně tlačilo, ceník se stával jen hodně hrubě orientačním, a to nejen pro PO... 

tak jestli máš už skorodefinitivně rozhodnuto, asi nemá moc smysl v tomhle tématu pokračovat a tak pak dej v pondělí vedět jak jsi dopadl s nabídkami na jednotlivé kousky, a s čím jsi nakonec dojel domů  :kol-24:

• Autor

jasný, ale ta v Leonu je obdobná co v Sharanu :) jsou asi jinde, ale ceny v dané výbavě podobné - prostě jak chci vymazlit Fabii, platím hrozný paketový příplatky ... 

Jdu do Leonu, uvidíme jen jak se mi podaří s nimi bavit :)

Díky moc!

teď už budu asi těžce offtopic (pawouk už se na mě chystá  :kol-21: ), ale jeden červený leon fr s winter paketem za 399 stojí u šmuclera  :kol-28: ... nějaká winter sport collection...

Neboj, nechystá, taky už jste nějakou dobu v hospodě. Což jste si možná v zápalu diskuse ani nevšimli. ;) A tudíž není co vytýkat.

Ajfl tak jak to nakonec dopadlo?Kolik je výsledná cena za Seat hotově?

• Autor

Dopadlo to takhle :-)

post-83317-0-44449700-1450955294_thumb.j

Seat Leon FR, z výbavy mi chybí tuším jen střešní okno a NAVI.

--

413.000.-

Seat u některých prodejců svá auta dotuje - tuhle konfiguraci jsem dostal v rámci nabídek za 450-470tis.

Mám to přehodit ještě do nějakých dalších vláken, kde někdo zvažuje F3, co myslíte?

Jinak Veselé Vánoce :)

Hlavně to šoupni do dezertérské sekce. :kol-28:  V sekci FIII maximálně tak do tématu FIII vs konkurence, nerad bych někde jinde zase řešil zbytečné OT. ;)

Barva je famózní.  :kol-47:

• Autor

Tak ona je to prakticky O3 s pár prvky od Audi. Přijde mi, že to se seatem má společné akorát znaky :-D Nahodím to tam :)

Tak ať slouží a závidím :kol-26:

Pěkné i ty Led světla. Kola 18? Cena krásná

• Autor

Kromě ceníkového základu je v tom:

18" kola z lehkých slitin, 
Akční paket Technology FR:

přední LED sv, 
Media System Plus, 
Paket Convenience, 
Paket Schránky, 
Paket " Winter" / vyhřívané ostřikovače , 
Parkovací senzory vpředu a vzadu, 
Přední LED světlomety,

ono jak to nemá logo škody, tak to tady v téhle krajině tolik lidí neuznává. Pak pár lidí svezeš v leonu a začínají měnit názor.

Jinak si vybral pěkně.

A příplatky výbav které si řešil ufabie 3, tak to je hold u každého vyrobce. ono pokud u Cupry nebo u leona FR tam začneš přihazovat vybavu, tak to sou najednou hrozný částky. :)

Upraveno od kokta7

• Autor

Jsme konzervy, i já byl :)

U každého ne, protože u FR je už základ vlastně to co potřebuji :) FR mám také v metalíze a těch balíčků je pár, prostě to co tady je v základu musím neskutečně zaplatit v F3. Jsem rád, že se to povedlo :)

To sice u FR či u cupry je výbava dostačující, ale někdo si tam může naházet panoramu, tažné, navigaci, soundsystem, performance paket, asistenty atd atd a hned to je cenově někde jinde. takže mě tady nepiš, že tam nejde nic přidat ze zvláštní výbavy..

viz třeba: http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/nws_cz/CFG/SEAT!cs!!!S!!!/mcc3-detail.htm?MODELL=5F15XX13&F=I3I3&P=CP&M=P22@PA8@PAB@PCI@PDC@PDS@PFZ@PG8@PJF@PK2@PNC@PND@PRT@PSP@PSS@PTC@PW5@PXX@WAC@WDE@WL3@WN3@WRZ@YW6&AKT=&APP=MOBILE#home

jj jak dáš u FAbie 3 mega doplnku, tak už to ceníkově leze přes 400 000kč uplně lehce....

Upraveno od kokta7

Kromě ceníkového základu je v tom:

18" kola z lehkých slitin,

Akční paket Technology FR:

přední LED sv,

Media System Plus,

Paket Convenience,

Paket Schránky,

Paket " Winter" / vyhřívané ostřikovače ,

Parkovací senzory vpředu a vzadu,

Přední LED světlomety,

A jak to dopadlo s cenou? Protiúčet? Úvěr s nulou nebo úročením? Jaká byla cena za hotovost, jenom těch 413?

Upraveno od bojler

• Autor
kokta7: Pokud tam máš packet Technology FR, tak už opravdu kromě střechy, tažného a Navi nelze. Ještě aerodynamický paket, ale je toho opravdu minimum oproti základní verzi nebo Škodovce ;). Prostě v základu to má to, co pro mě byla nabalíčkovaná F3, to jsem tím chtěl říct (nebyl problém se skladovkou).

bojler: Rapid šel kamarádovi hotově, já jsem tohle bral na úvěr (ne pro osobní účely, ale pro podnikání). Cena za hotové byla jak jsem psal + navíc zimní komplety.

To jako fakt kdybys platil toho Leona cash tak byl za 417 a ty kola k tomu?

• Autor

Kola jsou v ceně. Bral jsem to na IČ, takže to je o něco levnější než FO, ale jinak ano, tohle byla cena za hotové. Myslím si ale že bez financování by to bylo dražší (resp. by tam nebyl bonus v prodloužené záruce).

A neptal ses kolik by jsi dostal protiucet za toho rapida?:) celkem by me zajimalo kdyz mam novou f3 combi 1.2tsi 81kw dsg v plne vybave kolik bych za ni mohl za 3 roky az mi zkonci leasing dostat na protiucet a vzit jine auto. Cenovka byla neco prez 400tis

Auto si potom prodej sám, když jsem chtěl dát auto protiúčtem, tak mě v seatu poslali do Dasweltauto. Ti dělají výkup a za dva měsíce stary auto s cenikovkou 400 řekli, že daji 300 Zloděj i.

• Autor

Dali by mi 190tis za tři roky staré auto + k novému celou marži (2,5%). Prodal jsem ho kamarádovi výhodně pro obě strany.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.