Patrik1971 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Tento led osial nas teda vide riadne masno Cislo tej opravarenskej sady sem hodis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 krytka 5L0 998 295 .... samozrejme jsou i levnejsi LEDky... jeste se po nejakych kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) Nepada dovnitr nic, a o tech ledkach, tu co jsem kupoval ja sviti pekne oranzove a dozadu sviti trochu vic zlute tak ted jsem koupil stejne jako mam dopredu a budu to chtit nalepit na patici a strcit dozadu aby to vzadu taky svitilo stejne Editováno: 23. Únor 2016, autor: flope63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 http://ledoli.de/media/products/0604253001410079080.pdf?XTCsid=2f77fc97c11d9484461eb675447818ca Este jeden navod,dokoca vraj bez demontaze podblatnika,bohuzial iba v nemcine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Flope63,este sa spytam,ci ta ledka sadla dobre a pevno do tej objimky,ci sa v nej nevakle,lebo na roznych forach spominaju pripady.kedy hned na zaciatku dobre nedrzala a otrasmi sa vytriasla a spadla do svetlometu.To by bola ina prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Podle mne sedla dobre,musel jsem zatlacit,takze myslim ze bude drzet dobre, zatim tyden a drzi Editováno: 10. leden 2016, autor: flope63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Ma tam nejake klik zaistenie,alebo je to iba napichovacka ala T10 W5W?Ty si v Espana a tam mate prima cesty,ale u nas moze vypadnut ho-sup:-) Editováno: 10. leden 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 kdyz ta original nevypadne tak tato taky ne ,jsou stejne.A kdyz mas strach tak trochu silikonu to spravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Mám vzadu a super, díky za inspiraci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) Kedze dnes rano dorazili rekordne rychlo ledky z Honkongu/11.1.podane a dnes rano u mna/,rozhodol som sa ich hned osadit. Pakaren na hovado,ale bol som uz na to pripraveny,lebo 1 stranu som si cvicne skusil pri montazi tej krytky do svetla.Cisty cas obe strany cca 2 hodiny. Iba doplnim,ze skusat to bez demontaze podblatnika som vyskusal,ale kto to dokazal,tak musi byt mikrochirurg.Ruky mam male,ale teda tam je tak malo miesta,ze som to nezvladol.Cez podblatnik to je ok. Ledka,ktoru som objednal,je celostrieborna,takze v kludovom stave neposobi v reflektore rusivo a krasne tam splyva.Je o nieco dlhsie,vahu posudit neviem,do konektoru sadla krasne,s maly odporom,ale aspon bude dobre drzat.Je tam zaistovaci klik system,takze uvolnit by sa nemala.Je blbuvzdorna,takze opacne otocit sa neda,takze netreba trafat polaritu ledky.Trosku obava vo mne je,co to bude robit na cestach pri otrasoch,ci sa neuvolni a nespadne dovnutra,casom uvidim. Vysledok vyborny,kodovat netreba,teda aspon zatial kontrola ziaroviek nic nehlasi.Farba svetla pekne oranzova,mam dojem ze krajsia a sytejsia,ako zo ziarovky a pekne sa hodi k ledke v spataku a v zadnom svetle. Sucastne osadeny ledky do spiatocky.Vyskusam vecer a zreferujem. Editováno: 18. leden 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Este nejake foto z montaze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubsl Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Ahoj, mám dotaz. Když hodim ledky do zadních blinkru a v předních necham klasické žárovky ,jak se to bude chovat? Nebude to dělat nějakou neplechu v elektrice( jiná W ) ? Díky za info nebo zkušenost Editováno: 11. Únor 2016, autor: Jakubsl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Bez problémů. Zatím nebyl čas kuchat přední a funguje to v pohodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 (editace) j Editováno: 20. Červen 2016, autor: celeston Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Zdrvaím. Kde se dá jeste LED blinkr koupit? Z téhle stranky mi to nejde nejak objednat http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2pcs-lot-30W-Bau15s-7507-PY21W-High-Power-CREE-LED-Turn-Signal-Light-Bulb/32421017324.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 A co ti tam nejde? Zaregistruj sa tam, vypln adresu a pri objednavke len vypises cislo karty, platnost a kod zo zadnej strany karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 V zadních blinkrech jsem vymněnil obyč žárovky za LED. Cca po 2 měsících jsem si všiml, že levý blinkr bliká s mnohem menší intenzitou než pravý. Při velké intenzitě okolního světla nebyl skoro vidět (což jsem si potvrdil, když na mě troubila nezávisle na sobě 2 auta, protože to vypadalo jako když neblikám). Zjistil jsem, že přestaly svítit 4 LEDky na po stranách modulu. Kontrola žárovek nic nehlásila (jak by mohla, když je v ledce odpor na simulaci odběru žárovek). Oba LED moduly letěly do koše. Sice jsem byl chvíli cool, protože jsem měl LEDkový blinkry, ale pak jsem byl za blbce, protože neblikám a ani o tom nevim. Takováhle tuning blbost mi už do auta nesmí. A vám ostatním radím, kontrolujte si před jízdou, jestli vám svítí světla - takže návrat k Octavia 1 ;-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Koukam na to pokazde kdyz zamykam auto a porad mi to dela radost. :-) Najeto 45 tis. km a v pohode..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 2. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Včera jsem si všiml, že při sluném počasí nejde moc vidět blikání směrového světla v zadní lampě. Máte stejný problém? možná mám jen slabé diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 V 18. 1. 2016 na 13:28, Patrik1971 napsal: Pakaren na hovado,ale bol som uz na to pripraveny,lebo 1 stranu som si cvicne skusil pri montazi tej krytky do svetla.Cisty cas obe strany cca 2 hodiny. Iba doplnim,ze skusat to bez demontaze podblatnika som vyskusal,ale kto to dokazal,tak musi byt mikrochirurg.Ruky mam male,ale teda tam je tak malo miesta,ze som to nezvladol.Cez podblatnik to je ok. Ja som to dnes robil bez uvolnenia podblatnika a je to ozaj pakaren Musim este podotahovat krytky, takze tak ci tak tie podblatniky uvolnim, aby som sa tam vedel normalne dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 V 18. 1. 2016 na 18:14, Patrik1971 napsal: Este nejake foto z montaze Zdravím, taková asi blbá otázka, na obr 1 to takhle vypadá když se k tomu světlu dostaneš? Nebo jsi z toho blinkru sundával nějakou krytku (např tu co je na posledním obrázku), Obrázek 4 to jsi tam nějak vyřezával díru? Protože to tak vypadá a pak jsi to nahradil krytkou. Není rychlejší demontovat světlomět, vyměnit žárovku a zase ho vrátit? Někde jsem četl, že to je oficiální postup (myslím, že v manuálu to je), akorát netuším, zda se tam nemusí pak nějak seřídit to světlo. Pokud se tam musí ta díra vyříznout, jak tam dostali ve výrobě tu žárovku? :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.