Publikováno Prosinec 24, 20159 r Zdravím mám takový dotaz. Mám všechny sedadla vyhřívané, zajímalo by mě za jak dlouho se sedadla vyhřejí? Mě se vyhřejí podle teploty motory, chci se zeptat zda je to normální? A hlavně jaká část se vyhřívá? Jelikož u předních se vyhřeje jen zadek a část beder. Kdežto vzadu se mi vyhřívají cele od stehen po záda. Děkuji za radu a jinak přeju Veselé Vánoce všem
Leden 26, 20169 r Sedadlo topí okamžitě. Teplota motoru nesouvisí s funkcí sedačky - odporový drát se zahřeje okamžitě cca 2 min.
Květen 17, 20169 r Čauves Chtěl bych se pozeptat, kde najdu konektor na připojení vyhřívání sedaček ? U řidiče mi nehřeje vůbec a u spolujezdce hřejí jenom záda tak mi to je divný a chtěl bych proměřit jestli je přerušenej ten odporový drát. Kdyby někdo věděl i hodnoty v ohmech nebylo by to vubec na škodu
Květen 18, 20169 r Zdar, konektor je přímo pod sedačkou a hodnotou odporu sice nevím, ale ani ji nepotřebuješ. Buď bude pískat a je v pořádku, nebo ne a je v háji
Leden 3, 20178 r Zeptám se tady,ať nezakládám zbytečné téma- k vyhřívání sedaček - dávali do každého Supa ty otočné ovladače na výhřev v palubovce,nebo tam někdo má i záslepku?? Já tam mám vypínače,ale výhřev nejde,a podle knížky bych to tam asi taky mít neměl.Ale mám to nějaký podivný..Xenony nemám a ostřikovače světel mi normálně fungují a mám je tam..
Leden 3, 20178 r Tak to je docela záhada,asi budu muset zapátrat a přijít tomu na kloub..ve škodovce by meli vědět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.