Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

pokud by se Vám zdálo, že couvací (zpětná) světla vám svítí neskutečně málo tak jako mě nahraďte těmito LED http://www.obautodily.cz/led-zarovka-osram-12v-24v-21w-ba15s-16-x-led-80w-cira-6255cz99/.

Vyzkoušeno, svítí o hodně víc a nesignalizují prasklou žárovku. Mám je tam zatím cca. 4 dny.

Nevím jak vy ostatní ale já s těmi klasickými P21W při couvání do garáže vůbec nic oproti předchozím OII a OI neviděl.

Upraveno od Mares3

• Autor

Jde o žárovku na couvání, takže asi zpětná sorry.

Upraveno od Pawouk
Upraven název tématu.

Na aliexpresu koupíš za tu cenu dvě  :kol-46:

Děkuji, tohle přesně taky hledám, jelikož couvám velkou vzdálenost a občas opravdu nevidím ani půl metru za kola (cesta velice úzká a většinou travnatá a průjezd mezi stromy, tak se nemá světlo o co odrážet). Doufám, že tohle můj problém vyřeší.

• Autor

Udělám pár fotek a přidám je. Jak píše Woody na Aliexpresu je opravdu mají za polovinu (http://www.aliexpress.com/af/OSRAM-12V%25252d24V-21W-BA15s-16-x-LED-80W.html?ltype=wholesale&SearchText=OSRAM+12V-24V+21W+BA15s+16+x+LED+80W&d=y&origin=n&initiative_id=SB_20160102003341&isViewCP=y&catId=0) ale chtěl jsem si zachovat možnost vrátit je pokud by to třeba hlásilo na maxidotu prasklou žárovku, tak jsem to koupil v OBautodíly. Ale teď není skladem ale prý zase bude.

Som zvedavy teda,ked mi dorazia tie tebou pozehnane do blinkrov a spiatocky,ci to pofici ozaj bez prekodovania,lebo inak kol100

Urcite problem nebude

ja ji objednaval podle kolegy a zadny problem

• Autor

Přidávám foto. Levá je led, pravá je klasická originální žárovka.

post-26321-0-80083800-1451754215_thumb.j

post-26321-0-62472500-1451754238_thumb.j

post-26321-0-24179100-1451754265_thumb.j

post-26321-0-32687400-1451754283_thumb.j

jeste si nahod origo LED SPZ, ale ty se musi kodovat

@Mares3: Díky za fotky, ovšem stále si nemůžu udělat obrázek o tom, zda svítí více nebo ne :-) Jaký je tvůj dojem? Svítí více? Všiml jsem si, že se nesmí používat na veřejných komunikacích, ale to asi nikdo kontrolovat nebude, že? :-D

Už jsem na aliexpresu taky něco objednal, tak pak taky postnu foto až dorazí.

• Autor

@Mares3: Díky za fotky, ovšem stále si nemůžu udělat obrázek o tom, zda svítí více nebo ne :-) Jaký je tvůj dojem? Svítí více? Všiml jsem si, že se nesmí používat na veřejných komunikacích, ale to asi nikdo kontrolovat nebude, že? :-D

Poslal jsem ti soukromou zprávu a pošlu ti více foto. Ale myslím, že z těch fotek je zřejmé že to svítí lépe a dále.

Upraveno od Mares3

hošani, jen takový dotaz, neprosvětluje pak v klidovém režimu, tak jako když jsem třeba dal do osvětlení kufru LEDku, že jsem musel ještě přidat odpor? Docela bych je pořídil, minimálně do Rooma, kde mám zatmavená okna, takže v noci je pak při couvání hooodně tma

Neprosvětluje. Prosvětlování dělá komfortka co řídí osvětlení. Zpátečka jde jen přes spínač.

• 2 týdny později...

Tak jsem taky nainstaloval ty samé, jako Mares3. Peněz nelituji, jde vidět nádherně. :-) S výměnou jsem se docela pral, nešlo vycvaknout světlo, ale druhé už bylo v pohodě :-)

Jo,jo,treba s nim pekne,opatrne zakyvat hore-dole a uz to ide.

• 2 týdny později...

Tak pánové nainstaloval jsem do zpětných světel tuto LED - a oproti klasické žárovky dost rozdíl. Dnes pokud bude dobré počasí večer fotnu výsledek.

Tu mam na marovo odporucanie tiez a svieti to brutal vela,az mam trochu obavu

bez obav :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.