Radek554 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Zdravím mám problémy s Fabii kod motoru AUB,auto se na neutrál klepe, nejede, sviti kontrolka EPC+serva, nejdřív občas jela na 2-3 válce, ted už nejede vůbec,nastartuje ale nereaguje na plyn..Měněno , lambda sonda pred katalytatorem,zapalovací modul, svíčky i kabely, vyčištěna a znovu nastavena škrtící klapka, vyčištěn egr (nejde znovu nastavit asi bude v háji), diagnostika ukazuje chybu 1 a 4 válce, a chybu výfukových plynu.Víte někdo co s tim? Nebo podobna zkušenost? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Měl jsem podobnou zkušenost a bylo to propálené těsnění pod hlavou.. chtělo by to nechat prověřit tlaky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek554 Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 To se mi nezdá..neuniká mi voda ani nemam olej v nádobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Hm a co vstřiky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek554 Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Tak ty ještě nikdo nezkoušel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak to je chyba ne? Pokud jsi vyměnil vše co píšeš,tak už jen ty vstřiky chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.