Publikováno Leden 8, 20169 r Po prostudovani jsem nenasel podobne tema. Po nehode sve Octavie 2 sedan na zadek spis na pravou stranu (pan nedobrzdil) a vytazenim praveho boku jsem nedavno zjistil, ze po natankovani plne nadrze a malem preliti nafty na gumu doslo k tomu, ze odtekla trubickou dolu. Zhruba po tydnu jsem zjistil, ze nafta je na spodnim narazniku, ktera se tam dostala asi kolem zasterky a misto bahna je tam nafta. To jsem pred nehodou nemel!! Je divne, ze se to objevilo, ted v zimnim obdobi. Navic leva strana, kde neni zadna trubicka je za zasterkou temer cisto. Kde je problem?
Leden 8, 20169 r ten vývod je do podběhu, ne? Mně to tedy zas tak divné nepřijde, ale nepřelévám tak často, abych to měl vypozorované.
Leden 8, 20169 r Autor Mozna mas pravdu, ale aby mi to takhle zasralo naraznik se mi nikdy nestalo a ze se mi to na benzince stalo, ze nevycvakla pistole, ale nikdy se neobjevila nafta dole na narazniku, i kdyz odtekla hadickou. Tohle jsem pred nehodou nemel.
Leden 8, 20169 r A díval ses jak je na tom ta hadička respektive není tam jinak než má být? Upraveno Leden 8, 20169 r od šulda
Leden 10, 20169 r Autor Jak jsem psal,... Tohle mam az po nehode. Sam to budu tezko hledat. Vim, ze tam nekde vede, ale kde? Holt to budu resit v jinem servise, jelikoz puvodni servis Auto Kralupy zfusoval opravu po nehode. At se pojistovna prohne, kdyz ma smlouvu s amatery a me nuti to tam dat na opravu. Navic na opravu pujde po cca 5 do servisu a tomuhle neverim. 1) opravi ti auto a reknou, ze uz to nebude jako nove. 2) prilepi blbe 5-te sklo na sedanu (krive a na lak) 3) neudelaji geometrii 4) kdyz uz spasuji narazniky a svetlomety k sobe, tak bez mezer, ze jsem to reklamoval a odmitaji napsat samotne protokoly o reklamaci (po tydnu byl odreny lak) a kdyz uz nalepi snad poradne sklo na 5-tych dverich, tak tam zateka a namrza to zevnitr. A ted 6) zavada odtokova trubicka u palivove nadrze je nejspis spatne nasazena
Leden 11, 20169 r Tak dnes výměna zadních tlumičů a sundavání kola a podběhu. Ano ta hadička je mezi plastem podběhu a plechem. Nikde nebyla v úchytu jen volně pod plastem, asi se někdo při opravě nesnažil a dal ji směrem do nárazníku. Řekl bych ,že když něco přeteče tak určitě až na zem.
Leden 12, 20169 r Hadička není delší než podběh, určitě nejde pod spodní hranu nikde netrčí. Já nemám vzadu zástěrky tak nevím jestli hadička nedrží na zástěrce ? Ano mělo by to vytékat po plastovém podběhu hadička je kratší.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.