sk0d@ Vloženo 11. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Preco kua needitujes svoje prispevky a spamujes za sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Kua lebo som bol raz zje.... za to, ze editujem svoje prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Tak sa vzdy par krat nadychni, premysli si co nam chces napisat, a az potom zacni busit do klavesnice/displeja [emoji12] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 (editace) Verze b8 pro OIII FL Amb. s aktivací HOLDHILL, CORNERING nepřínáší nic nového....škoda. Editováno: 14. Listopad 2018, autor: Haski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 (editace) Nová verze, třeba upravit přes LP Carista++3.8+beta-9.apk nebo https://uloz.to/!v6lt1C9kKnOP/carista-3-8-beta-9-apk Editováno: 15. Listopad 2018, autor: cilda1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Moze sa niekomu hodit :-) Carista 3.8 beta 9 upravena cez LP(crack) https://uloz.to/!ZUs7HbVnlwAk/carista-v-3-8-beta-9-b-380009-crk-support-apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 (editace) Další nová verze, upravit přes LP Carista++3.8+beta-10.apk https://uloz.to/!PT8XMprmx0hR/carista-3-8-beta-10-apk Editováno: 17. Listopad 2018, autor: cilda1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Mění se něco vůči starším modelům aut? Nebo tam už se nic nemění? Konkrétně Octavia II 2005-2009? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Musíš vyzkoušet, já si hraju s karoqem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Ahoj, nastavil som v Cariste 'ambient osvetlenie' podla 'driving mode' a ambient osvetlenie mi zhaslo :( ani v nastaveni nemam ten vyber farieb, len jas ... Po zmene nastavani spat to uz tak ostalo :( Neviete ako to 'prestuchnut' spat? ... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Musíš vyzkoušet, já si hraju s karoqem. Zkoušet? Naposledy mi začal blbnout alarm, aktivuje se sám po 20s i když auto nezamknu, takže pořád houká... Musel jsem ho vypnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 (editace) @SchrapnelNa karoqu to určitě nefunguje, měl bys vrátit 2 položky,tu co píšeš a ještě jednu hned u toho. Aby mi fungovalo osvětlení podle driving mode ,musel jsem za ferdou25 do Strakonic. Editováno: 17. Listopad 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Super. Uz je to spat. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croog Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 (editace) před 16 hodinami, lumirnavrat napsal: tak HHC v bete caristy jsem uz nekolikrat hlasil:), takze o tom vi, ale asi jeste nespravili. Starsi verze korektne zapinaly a zobrazovaly po zapnuti enabled. testovano na style skladovka kupovana 11/2016. Taky me vydesilo to TPM, ale zapnout vypnout auto pomohlo. Nejnovejsi bety pisou disabled, ale ze to je aktivovane se pozna, ze pod tim nastavenim jsou moznosti nastaveni reakce a sklonu. beta9 jsem jeste nezkousel. @lumirnavrat Ahoj, přesouvám sem diskuzi. :) My to zkoušeli s verzí 3.8 beta. Mě to teda hill assist určitě nezapnulo, zkoušel jsem to. A navíc apka hlásila to na screenu. Není riziko, že mi to změnilo něco jiného? Zkoušel jsem změnit jak ten Hill hold assist i Hill start assist disengagement - obojí se chovalo stejně, viz. ten screen (teda až na ten první pokus, kdy opravdu proklikla ta kontrolka tlaku pneu ale zůstalo to na disabled). Nastavení sklonu jsem tam neměl. Editováno: 17. Listopad 2018, autor: Croog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Este sa opytam, ktory system vypnutia SS pouzivate? Zobrazuje sa po deaktivacii nejaka hlaska na pristrojovke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Vypnutuie SS : METHOD A, pri kazdom zastaveni sa zjavi len ikonka preskrtnuteho Acka a motor si bezi jedna radost [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 @Croog hmm. tak asi tim padem netusim. Na svem to zkouset nebudu, mam to nastavene z vyroby jako soucast paketu. a prave vidim HHC disabled. a pod tim moznost nastavit sklon a reakci. U otce jsem mu to na te skladovce jednou nastavil, natajno, kdyz nebyl doma:D A otestoval a fungovalo a realne funguje i pri jizde. Ale v te starsi verzi (nejaky crack tady) to prave psalo myslim enabled ale az po off/on zapalovani. A pak se tam objevily prave ty dalsi 2 moznosti. s novymi beta verzemi jsem se mu na to nekoukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 @Schrapnel metoda A - 12,1V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Jak dlouho se může točit klíč aby bylo vše v pořadku a nakodovalo se to? Točí se to třeba i 5 minut než to vzdám. Co je špatně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Tel. je spojeny s infotainmentom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Mne to skor pride ako bud nezapnute zapalovanie, alebo sa ti nechce chytit adapter.Infotaintment by nemal byt problem...ja sa neodhlasujem a ide mi to.Skus vybrat adapter, zapnut zapalovanie, dat naspat, a skus spustit, ja pripojenie riesim takto ked sa nechce "chytit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 (editace) Ano, zadané heslo na spravování, " Customize" načteno 100% ,otevřená možnost třeba windows, dále nějaká moznost kódování a čekám . Edit Zapalování zapnuté Stává se mi to tak 9x z 10 pokusů Editováno: 19. Listopad 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Mozno skus zrusit parovanie s radiom....mozno aj to moze robit problem. Ale ako vravim, mne to problem nerobi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Chci se zeptat co na tyto úpravy říkají v servisu Škoda ohledně 5ti leté zaruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.