Ladacz Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Ahoj @ondrazbernartic nevím nakolik je golf v stejnej, ale ja rozjezd od kopce na Octavii 2008 1.8 tsi nerozjel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekRMK Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Před hodinou, Ladacz napsal: Ahoj @ondrazbernartic nevím nakolik je golf v stejnej, ale ja rozjezd od kopce na Octavii 2008 1.8 tsi nerozjel.... Cauko ja som to skúšal na octavia 3 2014 cez caristu a tiež to nešlo ale kúpil som si carscanner na Google play stalo to asi 3.50 € a cez to som to nakodoval a je tam veľa užitočných vecí a stále to aktualizujú tak môžeš skúsiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Možno nakódovat už funkční “heart beat” neboli pulzování osvětlení startovacího tlačítka v rytmu srdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Zdravím, pročítal jsem toto forum, a chci se zeptat, jestli jde na O3 2019 FL, halogeny, bez světelného čidla, aktivovat jak Coming, tak Leaving home? Co jsem pochopil, tak Coming home funguje, pokud bliknu před otevřením dveří dálkovými (MANUAL: FLASH HIGH BEAMS TO ACTIVATE). Jak je to ale s Leaving home? Zmátlo mě totiž, že v těch položkách (step 1 a 2) je napsané REQ. AUTO HEADLIGHTS. Díky za odpověď, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Leaving nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Přes caristu bohužel nejde, ale jinak přes vcds to jde i když čidlo nemáš, mám to nakódovaný u Golfa VII 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 @MarekRMK prosim podel sa o svoje skusenosti s Car Scanner v jej teme tu na fore. Je to tam nepravom skoro mrtve. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 před 12 hodinami, Limonadovy_joe napsal: Přes caristu bohužel nejde, ale jinak přes vcds to jde i když čidlo nemáš, mám to nakódovaný u Golfa VII 2014. Tak až to půjde u FIII tak mi dejte vědět docela bych to ocenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 V 19. 8. 2020 na 18:18, LukášCBR napsal: Možno nakódovat už funkční “heart beat” neboli pulzování osvětlení startovacího tlačítka v rytmu srdce. Aktivované v 5.1 beta-11 plně funkční na FIII 2016 Pulsatingstart/stop button light (step 1 of 2) *ENABLED* / DISABLED Pulsating start/stop button light (step 2 of 2) *ENABLED* / DISABLED Pulsating interior lights *ENABLED* / DISABLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 V 14. 4. 2020 na 17:22, Vladimír Petráš napsal: Ahoj, tak dnes som to testoval. Video in motion sa podarilo aktivovat, ale kodovanie nejde. Pise chybu s adapterom ako u ostatnych. Carista funguje bez problemov. V 25. 2. 2020 na 21:12, Tinno napsal: Akurat sa mi nezobrazuje polozka v nastaveniach na radiu (Bolero) aj ked je cez Caristu ta moznost zapnuta Update: uz mam aj Light assist polozku v menu Ako si to nastavil, mne to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 (editace) Ještě se zeptám, lze na na O3 FL RV2019 aktivovat HHC, případně co je potřeba zapnout? Díky Editováno: 23. Srpen 2020, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Potřebuješ aktivovat 3 položky od jaké verze caristy si nevzpomenu Hill hold assist (if equipped) *ENABLED* / DISABLED - aktivace Hill start assist disengagement DISABLED / *EARLY* / NORMAL / LATE - jak dlouho má držet Hill start assist activation threshold 5.0 - stupeň náklonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 5.1 beta16 (Armeabi v7a + Arm64 v8a) v7a_Carista.ver.5.1.beta-16.build.510016.apks v8a_Carista.ver.5.1.beta-16.build.510016.apks 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefSK Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Ahoj..bude cracknutá app fungovať aj s originál adaptérom carista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 mne fungovala. Ale uz je to nejaky ten cas co som to skusal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 @JozefSK Bude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domo Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Čaute. Mám Rapid 2018. Kúpil som si tu diagnostiku ELM 327 . Vyskúšal som ho cez Identifier a je to správny kus. Ak ho ale napojim do auta a dám Customer tak mi nenájde moje auto a vypíše hlášku že auto nie je podporovane. Neviete mi poradiť kde môže byť problém ak je ten adapter dobrý? Ďakujem Spoiler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitorli Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) PRODÁNO: Ahoj Carisťáci, podařilo se mi náhodou získat o kus navíc originálního BT adaptéru CARISTA. Nerozbalený, nepoužitý. Pokud máte někdo z Vás Carisťáků zájem, tak pište PM. Cena 500,- osobně ÚL nebo 600,- poštou. Editováno: 31. Srpen 2020, autor: vitorli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domo Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Čaute. Mám Rapid 2018. Kúpil som si tu diagnostiku ELM 327 . Vyskúšal som ho cez Identifier a je to správny kus. Ak ho ale napojim do auta a dám Customer tak mi nenájde moje auto a vypíše hlášku že auto nie je podporovane. Neviete mi poradiť kde môže byť problém ak je ten adapter dobrý? Ďakujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domo Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Čaute. Mám Rapid 2018. Kúpil som si tu diagnostiku ELM 327 . Vyskúšal som ho cez Identifier a je to správny kus. Ak ho ale napojim do auta a dám Customer tak mi nenájde moje auto a vypíše hlášku že auto nie je podporovane. Neviete mi poradiť kde môže byť problém ak je ten adapter dobrý? Ďakujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitorli Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) Ahoj, verze musí být 1.5, pokud se podíváš na horní fialový řádek, tak tam o sobě ELM327 adaptér říká: "I'm an ELM327 v2.1", to už je si myslím špatné a navíc v testech máš zelený řádek 1.4b což si myslím také nemá být. Posílám foto mého funkčního (vlevo) a nefunkčního (vpravo). Editováno: 31. Srpen 2020, autor: vitorli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domo Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Aha to som si nevšimol. Ďakujem pekne . Kde si kupoval diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 3 identicke prispevky a este sa na drzovku dalej pytas ohladom adapterov? Bud taky dobry a ries to v prislusnej teme. Dik. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domo Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 před 40 minutami, sk0d@ napsal: 3 identicke prispevky a este sa na drzovku dalej pytas ohladom adapterov? Bud taky dobry a ries to v prislusnej teme. Dik. Áno pýtam sa ďalej pretože si myslím že som v teme. Ak chces pomôcť pomôž ak nie tak tak scroluj dalej. Dik 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 před 3 hodinami, Domo napsal: Aha to som si nevšimol. Ďakujem pekne . Kde si kupoval diagnostiku? Prečítaj si vlákno tak, ako to robia ostatní a budeš chytrejší. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.