Únor 16, 20223 r @M4rt4s Battery Vendor List: 5DO = Boading TU3 = Exide MLA = Moll JCB = JCI VA0 = Varta UM5 = Akuma
Únor 17, 20223 r V 16. 12. 2021 na 13:04, JendaII napsal: Ahoj, nevíte někdo co je to za chybu? Díky Honza sice pozdě, ale přece: kod chyby ynamená: Řídicí jednotka dveří řidiče - - bez komunikace...
Únor 17, 20223 r Chybové kódy OBD2 VW Zcela jistě to tady v tomto dlouhém vláknu bude, ale pro jistotu... Chybove kódy VW.pdf
Únor 17, 20223 r @Sw0rdfish díky za odpověď. Jen netuším v čem by mohla být chyba, když vše funguje (ovládání oken, zrcátek, zamykání dveří) prostě vše v normálním stavu...
Únor 20, 20223 r Ahoj, zkoušel někdo nastavit pomocí caristy zapnutí mlhových světel současně s dálkovými světly?
Únor 21, 20223 r 13 godzin temu, Martines napisał: Ahoj, zkoušel někdo nastavit pomocí caristy zapnutí mlhových světel současně s dálkovými světly? Turn off front fog lights when high beams are on YES / *NO*
Březen 14, 20223 r Poradíte, prosím (pokud to tedy přes Caristu jde), jak s ní vypnout ostřik světel u S2, 2010? Na sousedovo O3 jsme dle instrukcí zde ostřik zrušili (resp. změnili čas držení páčky ostřikovače), ale po připojení k mému S2 tam tu položku vůbec nevidím :-(.
Březen 14, 20223 r Cosmic: nejde...jde to jen u MQB a PQ26, což je O3 a až Superb 3 Zkus to ještě přes aplikaci Car Scanner, ale pochybuji... Upraveno Březen 14, 20223 r od hardhouse.trip
Březen 14, 20223 r Já to tak nějak tušil, když tato položka v menu vůbec není. Děkuji za ujištění, i když nemilé 😀
Březen 20, 20223 r V 27. 2. 2022 na 17:42, Langusta 2018 napsal: Carista Pro 6.4.1 Carista Pro 6.4.1.apk 32 MB · 71 stažení Zdravim, treba este nejako apk upravovat cez LP alebo je uz vsetko odomknute?
Březen 20, 20223 r Tak jsem zkusil nejnovější verzi nainstalovat... Kdysi jsem ji odinstaloval kvůli Car Scanneru, a asi jsem udělal dobře... Mám takovej pocit, že oproti Car Scanneru je tam snad polovina funkcí. Nenašel jsem ani dlouhý kódování v té Cariste... Umí snad Carista spustit regeneraci DPF na místě? Asi ne.. Např. u Scaly mi ti nabídne toto...
Březen 20, 20223 r W dniu 17.02.2022 o 09:32, Sw0rdfish napisał: sice pozdě, ale přece: kod chyby ynamená: Řídicí jednotka dveří řidiče - - bez komunikace... Ak inštalujete na fungujúci súbor apk, nie je potrebné nič upravovať. Iba pri prvej inštalácii je potrebné upraviť čistý apk.
Březen 20, 20223 r Autor Posledne verzie 6.4 odomna a 6.4.1 od @Langusta 2018NETREBA NIJAKO UPRAVOVAT. Uz su odomknute.
Duben 3, 20223 r V 21. 2. 2022 na 10:47, Langusta 2018 napsal: Turn off front fog lights when high beams are on YES / *NO* To není ta funkce ne? To je vypnutí mlhových světel při zapnutí dálkových světel. Podle mě přesný opak. Upraveno Duben 3, 20223 r od Martines
Duben 8, 20223 r Zdravím vás a obracím se na vás s žádostí o případnou pomoc: Mám Fabia III. (r.v. 2015, před faceliftem), 1,2 TSI, 66 kW, manuál 5 st. Chtěl bych přes Carista či Car Scanner dokódovat Hill Hold Control (HHC, asistent rozjezdu do kopce), ale nejde mi to. V Carista tu možnost nemůžu nikde najít a v Car Scanner to vidím, ale nejde to tam změnit. Jinak Stop/Start, přisvětlení do zatáček mlhovkami či zhasnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě jsem si tam nastavil bez problému, takže předpokládám, že to nebude tím modulem (OBD2 ELM327 Bluetooth 1.5). V diskuzích jsem různě četl, že by ten asistent rozjezdu do kopce jít měl na tento typ auta, tak bych se chtěl zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti a jestli se mu to podařilo a jak? Případně prý by to snad mohlo jít přes nastavení "Dlouhé kódování" v Car scanneru, ale k tomu bych potřeboval přesný návod, co kde nastavit. Díky.
Duben 8, 20223 r @R-K Carista ti na rozdíl od Car Scanneru nabídne asi tak 20x míň věcí, který si můžeš zapnout nebo přizpůsobit. Co se týče dotazu, tak je odpovězeno na stejný dotaz v sekci Car Scanner ZDE
Duben 11, 20223 r V 8. 4. 2022 na 14:49, R-K napsal: Zdravím vás a obracím se na vás s žádostí o případnou pomoc: Mám Fabia III. (r.v. 2015, před faceliftem), 1,2 TSI, 66 kW, manuál 5 st. Chtěl bych přes Carista či Car Scanner dokódovat Hill Hold Control (HHC, asistent rozjezdu do kopce), ale nejde mi to. V Carista tu možnost nemůžu nikde najít a v Car Scanner to vidím, ale nejde to tam změnit. Jinak Stop/Start, přisvětlení do zatáček mlhovkami či zhasnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě jsem si tam nastavil bez problému, takže předpokládám, že to nebude tím modulem (OBD2 ELM327 Bluetooth 1.5). V diskuzích jsem různě četl, že by ten asistent rozjezdu do kopce jít měl na tento typ auta, tak bych se chtěl zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti a jestli se mu to podařilo a jak? Případně prý by to snad mohlo jít přes nastavení "Dlouhé kódování" v Car scanneru, ale k tomu bych potřeboval přesný návod, co kde nastavit. Díky. Tak to vypadá, že je to vyřešeno. Pro případ, že by s tím měl někdo problémy jako já: V aplikaci Carista (starší verze - zkoušel jsem verzi 3.7 beta 24) jsem nastavil HHC "Enabled". Ve skutečnosti to sice nic nedělalo (HHC nefungoval), ale když jsem poté v aplikaci Car Scanner zkusil nastavit nějaký parametr HHC (Brzký, Normální, Pozdější), tak už mi to nepsalo chybu, ale parametr se přijal. Od té doby to funguje, i když je v Car Scanneru pořád u položky HHC "zakázáno". Nevím jak je to možné, ale zatím to funguje.
Duben 15, 20223 r V 20. 2. 2022 na 21:10, Martines napsal: Ahoj, zkoušel někdo nastavit pomocí caristy zapnutí mlhových světel současně s dálkovými světly? Superb 2 facelift
Duben 22, 20223 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, stáhl jsem si (obstaral z uložto) Caristu 5.5.1 Final a 6.2.0 Pro, ani jedna mi nechce komunikovat s OBD ELM 327 adaptérem (BT, Verze 2.1). Zkoušel jsem jiné app z Google play (Car scammer, OnCarDoc, Obd Mary,..) a ty se spárují v pohodě a fungují dobře. Nevíte kde by mohl být problém? Když stáhnu ofiko app z Google play, tak ta mi dělá to samé co plné verze - výše zmíněné. Nesparuje se. Telefon mam Xiomi mi 9 lite.
Duben 23, 20223 r Zkusit při nastavování více možnosti připojení. Jsou tam asi tři. Začít u BT ELM327 a pak další.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.