Září 10, 20222 r Ahoj. Nevíte náhodou, v jaké verzi byla možnost nastavit v % intenzitu svícení denního svícení, když je zapnutý blinkr? Když dám blinkr, svítí mi to tak na 50 % intezity, chtěl bych obrysová světla zcela vypnout, aby byl vidět jen blinkr. V posledních verzích to nastavení nikde nevidím. Upraveno Září 10, 20222 r od Limonadovy_joe
Září 10, 20222 r Godzinę temu, Limonadovy_joe napisał: Ahoj. Nevíte náhodou, v jaké verzi byla možnost nastavit v % intenzitu svícení denního svícení, když je zapnutý blinkr? Když dám blinkr, svítí mi to tak na 50 % intezity, chtěl bych obrysová světla zcela vypnout, aby byl vidět jen blinkr. V posledních verzích to nastavení nikde nevidím. Udělal jsem to přes VCDS_a https://m.youtube.com/watch?v=0uy6XPrC3rU&feature=youtu.be
Září 16, 20222 r Ahoj, věděl by někdo: 1) Jak vypnout klasické potkávací světla pro Coming/Leaving Home? Přes Caristu jsem jen změnil hodnotu "Coming-home lights use..." na "FOG LIGHTS" - ale teď mi svítí jak mlhovky, tak potkávačky :( 2) Co udělat pro aktivaci Hill hold assist - respektive kde může být problém, že po aktivaci a pokusu o uložení mi nastavení auto odmítne? Mám Fabii III, zkušeno s Caristou v různých verzích (3.7, 3.8 beta-10, 6.6-beta-6).
Říjen 7, 20222 r Pokud se nepletu tak se vypinaji Coming-home _____________________________ Left low beam as coming-home light OFF / *ON* Right low beam as coming-home light OFF / *ON* __________________________________
Říjen 21, 20222 r Carista Pro 7.1 beta 5 WHAT'S NEW New in Beta: - New Service tools for some VW/Audi/Seat/Skoda models: * Fuel system priming * Throttle body adaptation * Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration Carista Pro v7.1 beta-5.apk
Říjen 23, 20222 r V 7. 10. 2022 na 19:03, Milan Janyška napsal: Pokud se nepletu tak se vypinaji Coming-home _____________________________ Left low beam as coming-home light OFF / *ON* Right low beam as coming-home light OFF / *ON* __________________________________ Bohužel tuhle volbu jsem u své Fabie nikde neviděl :( Nicméně nakonec jak aktivace HHC, tak i Coming Leaving Home pouze na mlhovky vyřešena přes Car Scanner.
Listopad 9, 20222 r Carista Pro 7.1 beta-10 New in Beta: - New Service tools for some VW/Audi/ Seat/Skoda models: * Fuel system priming * Throttle body adaptation Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration Carista Pro v7.1 beta-10.apk
Listopad 13, 20222 r Než se vrhu na instalaci, zeptám se - v diskuzi "Aplikace VAG DPF" je zmíňka, že snad nové Caristy (od verze 7?) nemají položku manuálního puštění degenerace DPF. Je tomu tak?
Listopad 14, 20222 r Samozřejmě jsem měl na mysli regeneraci :-D, ať žijí automatické opravy textu :-D. V každém případě díky za odpověď, zkusím tedy sedmičku.
Listopad 15, 20222 r Na caristu som sa vykašľal. Nehorázna cena, crackovanie ma štvalo a po tom ako mi zlikvidoval nejaké položky v infotainmente a oni mi neboli schopní pomôcť som to prestal používať. Používam Car scanner ELM OBD2 od OvZ. Buď to bolo zadarmo alebo za rozumnú cenu. Podľa mňa to vie všetko čo Carista a DPF regen to má tiež. HOWGH!
Listopad 15, 20222 r Jo jo.... Sto lidi sto chutí. Mi osobně vyhovuje (odemknutá verze z temných zákoutí internetu 😁). Co jsem po ní kdy chtěl, vše šlapalo....
Prosinec 13, 20222 r Carista Pro 7.2 beta 2 Whats New: New in Beta: - DPF regeneration for older VAG models (CAN Еngine ECU) Carista Pro 7.2 beta-2.apk
Prosinec 18, 20222 r Kdy někoho zajímalo, tak právě zakoupený https://www.alza.cz/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm funguje s Caristou i Car Scanner (FIII 2015+) Upraveno Prosinec 18, 20222 r od MichaelsCZ
Leden 1, 20232 r Carista Pro 7.1 New in v7.1: New features for VW Group models (2011+): - Freeze frame data - Service tools: * Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration * Fuel system prime * Throttle body adaptation * Battery registration for B8 and Mk6 based models - Customizations - Service interval info live data New features for BMW: - Battery registartion for E-Series (2008+) and F-Series New features for Toyota/Lexus: - Customizations Carista Pro 7.1.apk Upraveno Leden 15, 20232 r od Langusta 2018 Uaktualnienie
Leden 26, 20232 r Dobrý den, mohli byste mi pomoci pochopit, jaké jsou přizpůsobení "infotainmentu" pro skoda o3 s typem1 / type2 / type3, protože bez obrázku je to obtížné (omlouvám se, google překlad) jsou příklady v obrázku, pokud existují, prosím?
Leden 31, 20232 r 30 minut temu, Pavel Rohlena napisał(a): Máte Carista apku na Iphone? Nemám iPhone, ale můžete si ho stáhnout z obchodu na zkušební dobu...
Únor 13, 20232 r Ahojte, aky adapter pouzivate na iPhone? Potrebujem len diagnostiku (citanie chyb RJ), na kodovanie mam VCDS, ale hodi sa nieco do auta. Dakujem
Únor 17, 20232 r #Langusta 2018 je ta carista 7.1 pro po instalaci opravdu v pro módě bez dalších cracku? Upraveno Únor 17, 20232 r od Jena12
Únor 17, 20232 r V 1. 1. 2023 na 17:41, Langusta 2018 napsal: Carista Pro 7.1 New in v7.1: New features for VW Group models (2011+): - Freeze frame data - Service tools: * Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration * Fuel system prime * Throttle body adaptation * Battery registration for B8 and Mk6 based models - Customizations - Service interval info live data New features for BMW: - Battery registartion for E-Series (2008+) and F-Series New features for Toyota/Lexus: - Customizations Carista Pro 7.1.apk 36.84 MB · 111 stažení Není potřeba již crackovat? Stačí nainstalovat a mám pro verzi?
Únor 17, 20232 r #Jena12 Vše je popsáno na první stránce instalace, nebudu zde popisovat celý proces instalace.
Únor 17, 20232 r před 3 minutami, Langusta 2018 napsal: #Jena12 Vše je popsáno na první stránce instalace, nebudu zde popisovat celý proces instalace. Na uloztu někdo komentoval že odkaz na luckypatcher je malware..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.