ZbyšekSU Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 (editace) Nemusí. Stačí vše po 1.4 Editováno: 29. Srpen 2018, autor: ZbyšekSU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 1.4a ale neexistuje ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Tak sa mi to podarilo rozchodit.:-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Ano, myslel jsem 1.4 Napsal jsem to chybně a poté co jsem editoval příspěvek, tak jsi posílal výpis. Je potřeba vše do 1.4 To zda konkrétně dle screenu vadí ten 1 "ztracený" na 1.4 ověří jedině reálná zkušenost s podporovanými aplikacemi jako Carista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 zeroA6M: Jak? Kde byla chyba? Me to dela take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Osobne : Treba kliknut na tu druhu moznost Pro 1 Week Pass a tam sa ti objavi nieco ako beta test,das platit,heslo co mas na ucte v GP a das zaplatit.V skutocnosti ale nic nezaplatis a mas Caristu odomknutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Aha, tak to sorry, ja to mam odemknute OK, jsem si te spletl s jinym uzivatelem, me to dela to same co Miroslav Dzurny, ale asi mam proste spatny BT adapter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 (editace) Zdravím dokodoval jsem dotankování paliva ale nic to neukazuje jen čárky-----. Musí se to nějak kalibrovat? Díky za info. F3 Style. Editováno: 2. Září 2018, autor: zajko65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Ono to naskočí. Nic se kalibrovat nemusí. Jinak jsem zjistil, ze tento údaj je pro mne nepodstatný a po týdnu jsem ho zase odkodoval. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Aby sa nepovedalo ze na vas uplne kaslem, moja magnificencia vam prinasa verziu 3.7-beta52, uplne odomknutu, bez potreby Lucky Patchera. Sladke snicky, a vela stastia pri rannom przneni vasich riadiacich jednotiek. https://uloz.to/!KLd2XTZAU5AE/ngjygc65765974363847jfgdwqfdifbg-zip 2 3 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 @sk0d@ budiš veleben Díky moc! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 3.7-beta53 odemčenáCarista 3_7_beta53 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Ahoj, pod čím najdu nastavení tuhosti řízení verze 3.7 beta 52 nebo 53??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Cafte. Dívam sa že pre moju O3 (to je vlastne ozón :-D ) pribudla jediná zaujímavá funkcia (okrem leaving home kturú ale mám dávno na paneli) carista Automatic drive-away after short stop Viete čo PRESNE to má robiť? Našiel som len toto: "Automatic Drive-away After Short Stop" feature where the car will follow the preceding car following a stop as long as the stop is less than about 3 or so seconds. This is very useful for lazy people like myself when driving in heavy and slowly moving traffic. If the stop is longer than 3 seconds you can resume ACC by pressing the gas pedal (same as before) or you can press the cruise RES button and the car will accelerate automatically. https://forums.vwvortex.com/showthread.php?8514202-How-to-Enable-quot-Automatic-Drive-away-After-Short-Stop-quot-with-OBDEleven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 kluvi: však je to v odkazu, který jsi posílal pěkně popsané. Ve spojení s ACC při zastavení za předchozím autem kratším jak 3 sekundy pokračuje ACC normálně dál. Při delším jak 3s nutno aktivovat ACC stlačením plynu, nebo resetem. U některých aut toto má být dle diskuse na vwvortexu již z výroby, některé to nemají, proto tato fičura asi přibyla, aby si to mohli dodělat i ti co ji nemají s ACC v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 U VW se to jmenuje "Traffic Jam Assist" (nevím, jestli si to pamatuju přesně), neboli asistent jízdy v koloně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 No lenže nechápem ako stihnem za 3 sec:: ísť na ACC (musím minimálne na dvojku a rýchlosť povedzme 20km/h) , zastaviť , zaradiť 1, rozbehnúť, zaradiť 2....... Teda keď budem moc chcieť, tak to stihnem, ale za reálnu situáciu to moc nepovažujem. Navyše ma ani nenapadlo pri popojíždění používať ACC. :-) A to s tým že ACC sa znovu aktivuje plynom tam je štandardne alebo pribudne až po aktivácii tejto fíčury? (skúsim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Podmínkou bude dsg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Samozřejmě je tato fíčura vymyšlená pro DSG. S manuálem to postrádá smysl.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Fabia 2 RS. Ve verzi 3.7 beta-53 úspěšně vypnuta kontrola prasklé žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 a ověřil sis že tomu tak opravdu je, vytažením žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Ano. Proto to kolega chtěl. Bylo to u zadní svítilny. Vypnuto přes Caristu, vypnuto zapalování a následně zkouška. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Nově přidána fce zamknutí vozu dálkovým ovladačem při nastartovaném motoru. Vše funkční - OIII FL. Konečně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy 181 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 V 20. 9. 2018 na 11:03, LukášCBR napsal: Nově přidána fce zamknutí vozu dálkovým ovladačem při nastartovaném motoru. Vše funkční - OIII FL. Konečně! aká verzia caristy a ako presne je to napisane Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 "Use horn when locking/unlocking with remote" Mohol by niekto spisať odskušaný postup aké položky treba cez Caristu aktivovať aby pri uzamikaní/odomikaní bolo počuť pípnutie cez húkačku? Nenašiel som tu ucelený postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.