osobne Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Kdyz jim to nereknes, tak to nezjisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.peta Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 (editace) @Real Já jsem se na to ptal a řekli mi,že to není žádný problém.Na servisce jsem byl v červnu.Záruku mám taky na 5 let . Editováno: 20. Listopad 2018, autor: pan.peta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Mam 4rocnu a v pohode, len ma upozornili ze ak sa bude robit nieco so softom tak to mozu porusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 (editace) Carista 3.7.3 odomknuta nie je potrebny LP! https://uloz.to/!UdwLCTK2nUcI/carista-v3-7-3-apk Editováno: 21. Listopad 2018, autor: zeroA6M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Ahoj, vse mi funguje akorat mam ted novy telefon a pri pripojeni k obd II to chce pin kod v bluethoot menu. Neznate ho prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 1234 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Nevíte někdo, jak dlouho mi bude fungovat účet v Beta Test programu, když se do něj zapojím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Zkoušená verze 3.8 b10 Poprvé jsem zkusil nastavit houknout při zamknutí ovladačem a funguje (příloha). Jinak pořád nefunguje Cornering, Coming a leaving home, HoldHill, sklápění spolujezdce zrcátka při couvání (nemám je ale sklápěcí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 (editace) Ahoj chalani :) Mam Skoda Octavia 1Z3 2007 Polodot. Stahnul jsem si Caristu 3.7.3. Vse funguje jak ma. Nastavil jsem si prisviceni pri zatoceni mlhovkama a taky rozsviceni svetel pri odemceni auta. Procetl jsem toto tema ale spise tu mluvite o novejsich a jinych typech Skodovek. Urcite se tu najde nejaky odbornik co to zkousel na Octavii 2 generace Proto Vas chci poprosit o rady (pripadne presne anglicke vyrazy v programu) jestli mi tyto veci na mem aute pujdou aktivovat: 1. Zapl jsem rozsviceni svetel pri zamknuti auta bohuzel tato funkce mi nefunguje. Funguje jen pri odemceni. 2. Co mam presne aktivovat aby pri dosazeni rychlosti 15km/h se auto automaticky uzamcelo 3. Jak prekodovat zarovky za LED aby mi nesvitila kontrolka prasknute zarovky ? 4. Jak deaktivovat ostrik zadniho svetla? Jestli to tedy pujde (Mam prasklou zadni hadicku pod palubovou deskou a tece mi na nohy kdyz omylem ostriknu zadni sklo) 5. Jak aktivovat protoceni rucicek pri startu? 6. Mohu nastavit i tuhost rizeni? Mockrat dekuji za pripadne rady. Doufam ze Vas zbytecne neotravuji Honza Editováno: 21. Listopad 2018, autor: Hori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 před 9 hodinami, ghost7 napsal: Nevíte někdo, jak dlouho mi bude fungovat účet v Beta Test programu, když se do něj zapojím? Jeden měsíc, pak tě klidně zapojí znovu, když jim zase napíšeš. Ale skoro jednodušší je stáhnout cracklou verzi a pořád se s tím neotravovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 před 7 hodinami, Hori napsal: 1. Zapl jsem rozsviceni svetel pri zamknuti auta bohuzel tato funkce mi nefunguje. Funguje jen pri odemceni. 2. Co mam presne aktivovat aby pri dosazeni rychlosti 15km/h se auto automaticky uzamcelo 3. Jak prekodovat zarovky za LED aby mi nesvitila kontrolka prasknute zarovky ? 4. Jak deaktivovat ostrik zadniho svetla? Jestli to tedy pujde (Mam prasklou zadni hadicku pod palubovou deskou a tece mi na nohy kdyz omylem ostriknu zadni sklo) 5. Jak aktivovat protoceni rucicek pri startu? 6. Mohu nastavit i tuhost rizeni? K bodu 1: To mi také nefungovalo, předpokládám že je to dáno chybějícím HW auta, kdy je potřeba více čidel. K bodu 2: Zapnout v nastavení pro dveře položku Auto-lock doors when moving (+ případně i dvě související viz. screen) K bodu 3: Pokud ti jde o LED u SPZ, tak License plate bulb check, jiné LED snad Carista neumí ošetřit. K bodu 4: Nevím že by tam tato možnost byla. Lze nastavovat pouze vlastnosti ostřiků světel (zpoždění atd.) K bodu 5: Zapnout Gauge needle sweep at startup (případně ještě nastavení svícení budíků a ručiček viz. screen) K bodu 6: Nastavit Power steering default mode (umožňuje-li to HW auta, ale snad jo). Případně ještě reakci plynu, ale to je stejně skoro zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 (editace) Prinasam vam bonus - verziu 3.8-beta10, uplne odomknutu, bez potreby Lucky Patchera. P.S. aby bolo moje ego spokojne, poprosim aspon 10 lajkov Editováno: 22. Listopad 2018, autor: sk0d@ 10 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 (editace) před 5 hodinami, ZbyšekSU napsal: K bodu 1: To mi také nefungovalo, předpokládám že je to dáno chybějícím HW auta, kdy je potřeba více čidel. K bodu 2: Zapnout v nastavení pro dveře položku Auto-lock doors when moving (+ případně i dvě související viz. screen) K bodu 3: Pokud ti jde o LED u SPZ, tak License plate bulb check, jiné LED snad Carista neumí ošetřit. K bodu 4: Nevím že by tam tato možnost byla. Lze nastavovat pouze vlastnosti ostřiků světel (zpoždění atd.) K bodu 5: Zapnout Gauge needle sweep at startup (případně ještě nastavení svícení budíků a ručiček viz. screen) K bodu 6: Nastavit Power steering default mode (umožňuje-li to HW auta, ale snad jo). Případně ještě reakci plynu, ale to je stejně skoro zbytečné. Predem ti prevelice dekuji za tve vycerpavajici rady. Vazim si toho. Tak jsem to zkousel najit a 6. Bod chosen via driving profile selection button a gradual,controlled by time jsem nenasel. 5. Bod gauge needle swep at startup jsem taky nenasel 3. Bod s LED bulb na spz jsem taky nenasel Nevis cim to muze byt? Mam nejnovejsi verzy Caristy. Moje auto to zrejme nepodrporuje :( Mam i jinou moznost jak to nastavit? Editováno: 22. Listopad 2018, autor: Hori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 @Hori Odpoved je, ze Carista ukazuje len veci, ktore tvoja BCM (komfortna jednotka) podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 @Hori jednak tak jak píše @mioa701 a dále jak se zde již mnohokrát rozebíralo, novější verze Caristy toho někdy pro stará auta umějí méně než verze předchozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Len co je zaujimave, ze pred casom moja jednotka urcite veci podporovala a teraz uz nie. Napr. LAP TIMER, pred casom som ho nakodoval, (VIEM ESTECO JEDNOM CLOVEKU) mam pocit na 99%, ze to bola 3.6.5. A teraz to tam uz nemam.Z Caristy mi napisali, ze to Rapidecka nepodporuje, ale jacto tam mam. Ale co som si vsimol.... Tak region cluster mam DDR a predtym som mal UK. Moze to byt aj tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 před 1 hodinou, mioa701 napsal: @Hori Odpoved je, ze Carista ukazuje len veci, ktore tvoja BCM (komfortna jednotka) podporuje. Dobre. Lepe receno co jsem mohl to jsem nastavil :D dekuju mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 před 1 hodinou, mioa701 napsal: @Hori Odpoved je, ze Carista ukazuje len veci, ktore tvoja BCM (komfortna jednotka před 1 hodinou, ZbyšekSU napsal: @Hori jednak tak jak píše @mioa701 a dále jak se zde již mnohokrát rozebíralo, novější verze Caristy toho někdy pro stará auta umějí méně než verze předchozí. @ZbyšekSU a nevis jaka verze by mi tohle mohla nabidnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 @Hori to bohužel nevím. Na O2 jsem to nikdy nezkoušel. To by museli říct majitelé O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Cekam jestli se nekdo ozve ale dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Osobne mam S2 a nevsimol som si ze by mi nejake funkcie zmizli pri prechode na novsiu verziu (skusam od zaciatku vsetky). Co ma mrzi je, ze uz nove funkcie nepribudaju a to je prave z dovodu obmedzenych moznosti starsich BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Mimochodem co znamena Extended Electronic Diferential (XDS), na FIII FL to je OFF. Ale ja mel pocit, ze XDS je default vlastnost na FIII. A pak jsem jeste nerozklicoval ty veci jako Passive Entry (drivers door) ... Nejde mi ani tak o preklad jako spis o to co to dela.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 lumirnavrat: Viz např. zde. Ve zkratce, XDS při rychlém průjezdu zatáčkou přibržďuje vnitřní kolo, čímž redukuje nedotáčivost za cenu ztráty části výkonu (ten se změní na teplo a prach z destiček/kotoučů). Při normální jízdě, která se předpokládá u běžných Fabií, se XDS vůbec ke slovu nedostane. Navíc, pokud je ve výchozím stavu u běžných modelů XDS vypnuté, může si za jeho zapnutí automobilka naúčtovat nějakou tu kačku za příplatkovou výbavu. Sečteno, podtženo, XDS můžeš klidně aktivovat. Pokud nejezdíš svižně, nejspíš ho nikdy nevyužiješ, ale když to auto umí, proč to nemít zapnuté. Jak už tu někdo psal, poté, co se ti bude autorizák hrabat v SW, budeš muset nastavovat tyhle věci znovu (vlastní zkušenost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Máte někdo zkušenost s orig. Carista adaptérem vs. Karoq? Podle toho co uvádějí nepodporuje u Karoqu změny různých nastavení? https://caristaapp.com/vehicles/skoda/karoq/1st-gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Chlapci jen tak pro zajimavost dokaze nahradit Caristu na androidu nebo VCDS i vecicka jmenem Super VAG K + CAN plus 2.0 ? Nebo je to jen na cteni chyb ? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.