Stringo Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Přesně tak. Na jednu stranu člověk řeší jestli může nainstalovat LP a přitom má nainstalovanou aplikaci FB, která je zalezlá naprosto všude v telefonu, i tam kde to člověk nečeká a to je spoustu aplikací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Nová beta, nevyzkoušeno přes LP-Carista.ver.3.8.beta-23.build.380023.apk odemčená, nevyzkoušeno- Carista.v.3.8.beta-23.b.380023.crk.Support.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Tymto by som ukoncil OT o (ne)bezpecnych appkach. Dakujem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Je mozne aktivovat "Scandinavian DRL" aj pre O2 Fl, alebo je to len pre O3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 @ghost7 zkus tuto je odemčená Carista_v3.8+beta-23.apk 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Díky moc, tahle verze fuguje skvěle . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Nová beta ,nevyzkoušeno, přes LP -Carista.ver.3.8.beta-24.build.380024.apk odemčeno, nevyzkoušeno - Carista.v.3.8.beta-24.b.380024.crk.Support.apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Prosím, je přes caristu možné upravit dobu po které bude klima běžet na cirkulaci, než se automaticky přepne zpátky (aniž by jakkkoliv na toto upozornila?). Dneska jsem musel jet chvilku za hovnocucem, šlo teda spíš o jeho studenej dieselovej motor, ale za tuhle funkci bych rád tomu kdo to vymyslel a schválil udělal něco nepěknýho...... (takový to jak prostě dejcháte čistej vzduch, protože jste si stihli přepnout na rekuperaci, okna už se mlží ale vy víte že to každou chvilku dobře dopadne, předjedete ho a přepnete to zpátky, a najednou zjistíte že je auto plný smradu protože někdo se snažil bejt chytrej....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Ne zadne takove nastaveni jsem tam nevidel. A take me to stve, ze se vnitrni cirkulace sama vypina. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Nadviazem na kolegov na temu recirkulacie.Co je toto za funkciu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Zkus to, ja tam mam z techto peti nabidek jen ty dve spodni. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Hádal bych, že si to bude pamatovat nastavení ventilátoru - kam to má foukat, jakou rychlosti...proste po startu to bude jak před posledním zhasnutim motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Dobrý den, chci se zeptat v jaké verzi se dá vypnout kontrola prasknuté žárovky v mlhovkách?? Našel jsem že nekomu se zobrazila tahle možnost(viz příloha). Mohl by mi nekdo poradit v jaké verzi to je? Děkuji Auto : Škoda Octavia 3 RS 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 A není to verze 3.5.beta3 jak je v názvu obrázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Má někdo funkční komfortní ovládání oken přes dálové ovládání u Š Rapid? Přes caristu jsem to zapnul, ale nefunguje. V které sekci bych měl najít vypnutí zvukové signalizace nezapnutých pásů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 před 14 hodinami, chipik napsal: A není to verze 3.5.beta3 jak je v názvu obrázku? Ano někdo z tadyma to přes tuhle verzi kodoval. Mě se bohužel nepodařilo (nenabidlo mi to tyhle možnosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Nová beta,oprava chyb , nevyskoušeno,použít LP Carista++3.8+beta-25.apk 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Dobrý den, chci se zeptat zda je tu někdo kdo umí vyrušit chybovou hlášku prasknuté žárovky v mlhovkach a přisvitech. Okoli Moravy. Auto: Škoda octavia 3 RS 2015 Ano někdo z tadyma to přes tuhle verzi kodoval. Mě se bohužel nepodařilo (nenabidlo mi to tyhle možnosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 před 8 hodinami, cilda1 napsal: Nová beta,oprava chyb , nevyskoušeno,použít LP Carista++3.8+beta-25.apk Potřeboval jsem něco dokódovat tak jsem vyzkoušel tuhle verzi - vše bez problému, na léčení použit LP 8.1.4. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 před 17 hodinami, Real napsal: Má někdo funkční komfortní ovládání oken přes dálové ovládání u Š Rapid? Přes caristu jsem to zapnul, ale nefunguje. V které sekci bych měl najít vypnutí zvukové signalizace nezapnutých pásů? U Rapida jde klickem ovladat pouze ridicovo okno - tj. jedine okno, ktere ma dvoupolohove tlacitko s dojezdem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) Dnes dokodována většina věcí co jsem chtěl. Nejdříve byla použita Carista v3.6.5 https://uloz.to/!ESAzz89e1zO4/carista-obd2-pro-v3-6-5-apk Potom jsem nainstaloval z GP v3.7.5 a aktivoval 7-denní zkušební verzi. (Odemknutí přes LP u mě nefunguje. Kdo to chce zkusit tak tady https://uloz.to/!Ne2rgYxB0Xjh/carista-3-7-5-apk) Ukázka z v3.8.b25 Okno řídiče pomocí DO bude dokodováno přes VCDS. Editováno: 3. Únor 2019, autor: Real Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) Co jsi všechno dokodoval? Máš face nebo předface rapida? Editováno: 3. Únor 2019, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Rapid Spaceback 1.0 TSI 81 kW DSG7 r.v. 2018 Corida Dokodováno: Denní svícení jen v poloze auto, vypnutí signalicace bezp.pásů a otevřenych dveří, vypnutí START/STOP metoda A, při denních světlech svítí i zadek (mám LED), vypnutí denního svícení při zatažení ruční brzdy (zatím nevyzkoušeno) Tady je předposlední offic. odemčená verze https://uloz.to/!KT2MCt2AELNg/app-misc-carista-obd2-pro-v3-7-4-final-unlocked-apk ¨ (nevyzkoušeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 BEZ RE-POSTOV!!!Ked chces pomahat, daj sem novu verziu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Carista 3.8 beta 25 uplne odomknuta staci nainstalovat? https://uloz.to/!UzG4osrDxo2G/carista-v3-8-beta-25-apk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.