Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Přesně tak. Na jednu stranu člověk řeší jestli může nainstalovat LP a přitom má nainstalovanou aplikaci FB, která je zalezlá naprosto všude v telefonu, i tam kde to člověk nečeká a to je spoustu aplikací...

• Autor

Tymto by som ukoncil OT o (ne)bezpecnych appkach. Dakujem.

Je mozne aktivovat "Scandinavian DRL" aj pre O2 Fl, alebo je to len pre O3?

Díky moc, tahle verze fuguje skvěle :palec2:

Prosím, je přes caristu možné upravit dobu po které bude klima běžet na cirkulaci, než se automaticky přepne zpátky (aniž by jakkkoliv na toto upozornila?).

Dneska jsem musel jet chvilku za hovnocucem, šlo teda spíš o jeho studenej dieselovej motor, ale za tuhle funkci bych rád tomu kdo to vymyslel a schválil udělal něco nepěknýho...... (takový to jak prostě dejcháte čistej vzduch, protože jste si stihli přepnout na rekuperaci, okna už se mlží ale vy víte že to každou chvilku dobře dopadne, předjedete ho a přepnete to zpátky, a najednou zjistíte že je auto plný smradu protože někdo se snažil bejt chytrej....)

Ne zadne takove nastaveni jsem tam nevidel. A take me to stve, ze se vnitrni cirkulace sama vypina.

Nadviazem na kolegov na temu recirkulacie.Co je toto za funkciu??Screenshot_2018-08-28-22-45-21(1).thumb.jpeg.e14c2da1e1469cf63eadd31e30a853a8.jpeg

Zkus to, ja tam mam z techto peti nabidek jen ty dve spodni.

Hádal bych, že si to bude pamatovat nastavení ventilátoru - kam to má foukat, jakou rychlosti...proste po startu to bude jak před posledním zhasnutim motoru... 

Dobrý den, chci se zeptat v jaké verzi se dá vypnout kontrola prasknuté žárovky v mlhovkách?? Našel jsem že nekomu se zobrazila tahle možnost(viz příloha). Mohl by mi nekdo poradit v jaké verzi to je?

Děkuji

Auto : Škoda Octavia 3 RS 2015

Carista_ver.3.5.beta-3.jpg.1ab1e974f1b77694957df6e2f2e78c85.jpg

A není to verze 3.5.beta3 jak je v názvu obrázku?

Má někdo funkční komfortní ovládání oken přes dálové ovládání u Š Rapid? Přes caristu jsem to zapnul, ale nefunguje.

V které sekci bych měl najít vypnutí zvukové signalizace nezapnutých pásů?

před 14 hodinami, chipik napsal:

A není to verze 3.5.beta3 jak je v názvu obrázku?

Ano někdo z tadyma to přes tuhle verzi kodoval. Mě se bohužel nepodařilo (nenabidlo mi to tyhle možnosti)

Dobrý den, chci se zeptat zda je tu někdo kdo umí vyrušit chybovou hlášku prasknuté žárovky v mlhovkach a přisvitech.

Okoli Moravy.

Auto: Škoda octavia 3 RS 2015

Ano někdo z tadyma to přes tuhle verzi kodoval. Mě se bohužel nepodařilo (nenabidlo mi to tyhle možnosti)

před 8 hodinami, cilda1 napsal:

Nová beta,oprava chyb , nevyskoušeno,použít LP 

Carista++3.8+beta-25.apk

Potřeboval jsem něco dokódovat tak jsem vyzkoušel tuhle verzi - vše bez problému, na léčení použit LP 8.1.4.

před 17 hodinami, Real napsal:

Má někdo funkční komfortní ovládání oken přes dálové ovládání u Š Rapid? Přes caristu jsem to zapnul, ale nefunguje.

V které sekci bych měl najít vypnutí zvukové signalizace nezapnutých pásů?

U Rapida jde klickem ovladat pouze ridicovo okno - tj. jedine okno, ktere ma dvoupolohove tlacitko s dojezdem...

Dnes dokodována většina věcí co jsem chtěl. Nejdříve byla použita Carista v3.6.5 https://uloz.to/!ESAzz89e1zO4/carista-obd2-pro-v3-6-5-apk

Potom jsem nainstaloval z GP v3.7.5 a aktivoval 7-denní  zkušební verzi. (Odemknutí přes LP u mě nefunguje. Kdo to chce zkusit tak tady https://uloz.to/!Ne2rgYxB0Xjh/carista-3-7-5-apk)

Ukázka z  v3.8.b25

Okno řídiče pomocí DO bude dokodováno přes VCDS.

Screenshot_20190203-181345_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181348_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181358_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181413_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181427_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181617_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181645_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181649_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181654_Carista.jpg

Screenshot_20190203-181711_Carista.jpg

Screenshot_20190203-174409_Carista.jpg

Screenshot_20190203-175304_Carista.jpg

Upraveno od Real

Co jsi všechno dokodoval? Máš face nebo předface rapida?

Upraveno od Woody

Rapid Spaceback 1.0 TSI 81 kW DSG7 r.v. 2018 Corida

Dokodováno: Denní svícení jen v poloze auto, vypnutí signalicace bezp.pásů a otevřenych dveří, vypnutí START/STOP metoda A, při denních světlech svítí i zadek (mám LED), vypnutí denního svícení při zatažení ruční brzdy (zatím nevyzkoušeno)

Tady je předposlední offic. odemčená verze https://uloz.to/!KT2MCt2AELNg/app-misc-carista-obd2-pro-v3-7-4-final-unlocked-apk ¨ (nevyzkoušeno)

• Autor

BEZ RE-POSTOV!!!

Ked chces pomahat, daj sem novu verziu!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.