Malta Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 před 5 hodinami, LukášCBR napsal: To netuším, ale jak jsem psal, rozdíl nepozoruji :-)). Mám tedy OIII FL 02/17. testováno na čem? Na poslech rádia Surround nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 @Malta Testováno na “Media”, konkrétně na hudbě z telefonu připojeného skrze BT. Zapomněl jsem to v předchozím příspěvku uvést. Co se týče fce Surround při poslechu Radia, tak na to už jsem také přišel, ale díky za informaci[emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Netreba si pustat flac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 nemusí byť flac, funguje i na mp3. teda aspoň u mňa vo videu to je myslím počuteľné. ale je to F3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Díky za video. Při vybrání volby neregistruju na svém rádiu to cca 1sek. ticho a následnou slyšitelnou změnu. Bude chyba zřejmě u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namenotfound74 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Zdravím, pořídil jsem si OBD2 elm327 verze 1.5 ale v aplikaci carista mi nefunguje záložka customization. Chyby vyčte ale to je vše, napíše jen, že adaptér je nefunkční. Nevíte někdo čím by to mohlo být? V aplikaci elm327 identifier mi vyjelo že podporuje i 2.1 viz obrázek níže. V aplikaci torque ukazuje chyby i data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 V 16. 6. 2019 na 16:49, cilda1 napsal: Verze 3.9.1 bez LP, odemčená. Carista.v.3.9.1.b.391099.crk.Support.apk Vyzkoušel jsem, ale není bohužel odemčená ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 14 hours ago, namenotfound74 said: Zdravím, pořídil jsem si OBD2 elm327 verze 1.5 ale v aplikaci carista mi nefunguje záložka customization. Chyby vyčte ale to je vše, napíše jen, že adaptér je nefunkční. Nevíte někdo čím by to mohlo být? V aplikaci elm327 identifier mi vyjelo že podporuje i 2.1 viz obrázek níže. V aplikaci torque ukazuje chyby i data. Ak si kupoval verziu 1.5 a podporuje az do 2.1 tak ti predali zly adapter. V2.1 sa nemusi kamaratit na 100% s Caristou. Doporucujem precitat hned prvy prispevok tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 @ghost7 ,zkus ještě přes LP,ale mě to šlo bez viz. foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namenotfound74 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 před 8 hodinami, mioa701 napsal: Ak si kupoval verziu 1.5 a podporuje az do 2.1 tak ti predali zly adapter. V2.1 sa nemusi kamaratit na 100% s Caristou. Doporucujem precitat hned prvy prispevok tu. a nevíš o nějaké jiné appce, které by nevadil adaptér 2.1 a uměla kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 To bohužiaľ neviem, táto téma je však o Carista, podľa mňa najlepšie bude ostať pri tej a kúpiť iný adaptér, k tomu však tiež viac v téme na to určenej. Celkovo tých aplikácii nie je veľa, ešte existuje Carly, tiež tu má tému avšak mne sa ju nepodarilo ani spustiť, pýtala si originál adaptér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 V 19. 6. 2019 na 11:11, cilda1 napsal: @ghost7 ,zkus ještě přes LP,ale mě to šlo bez viz. foto. Me to hlasi, ze moje zarizeni android nepodporuje in app platby. Nevite co s tim? Starsi verze Caristy + Luckypatcher mi fungovaly bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 @vlakras aktualizovat záplaty v LP, potom můžeš zkusit stáhnout Caristu z obchodu a použít LP a mělo by to fungovat,zkoušel jsem. LuckyPatcherInstaller.v.8.2.9.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Jj už funguje. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 License plate bulbs - sekce Lights skoro dole. Je to tedy na prasklé žárovky osvětlení RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 @Kent Zvol “ENABLE” u obou kroků. Pokud stále bude hlásit chybu, pak jedině skrze VCP nebo VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 (editace) Nové verze ,nevyzkoušeno! Carista.v.3.9.2.b.392099.crk.Support.apk Beta by měla být odemčena, bez LP? Carista.v.4.0.beta-5.b.400005.crk.Support.apk Editováno: 2. Červenec 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Vyzkoušel jsem obě verze, ale bohužel v žádné nešlo provést (uložit) jakoukoli změnu. Od verze v3.8.4 se mi nedaří najít žádnou jinou funkční verzi. LP po úpravě aplikace mi napíše, že aplikace nelze nainstalovat. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe Ťo Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Ahojte, mam verziu 383, kodoval som si nejake veci na superb 3 2016,chcel by som este zmenit coming a leaving home aby svietili len stretavacky, bez xenonov, je to mozne? neviem aky by to malo mat nazov. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 (editace) @lubomir.kozak asi děláš něco špatně ,zkoušel jsem a funguje , zámek odemčen, viz foto.Verze 4.0.beta5 je odemčena a není potřeba LP. Editováno: 2. Červenec 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe Ťo Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 ked nastavis ten start stop na 12.1v ako mas vyznacene na fotke tak bude neaktivny? metoda b mi nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Ano, StartStop se vypíná nastavením hodnoty na 12.1V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe Ťo Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 a nebude mi signalizovat nejaku chybu na budikoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Chybu zobrazovat nebude. Bude zobrazovat deaktivní ss když zastavíš, jako když ho vypneš tlačítkem. Aspoň tak to funguje u O3FL co jsem touto metodou vypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe Ťo Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 super, zajtra vyskusam, stym CH a LH nevie niekto poradit? vypinat to nechcem, chcem len aby svietilo denne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.