Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 5 hodinami, LukášCBR napsal:

To netuším, ale jak jsem psal, rozdíl nepozoruji :-)). Mám tedy OIII FL 02/17.

testováno na čem? Na poslech rádia Surround nefunguje

Vloženo

@Malta

Testováno na “Media”, konkrétně na hudbě z telefonu připojeného skrze BT. Zapomněl jsem to v předchozím příspěvku uvést. Co se týče fce Surround při poslechu Radia, tak na to už jsem také přišel, ale díky za informaci[emoji106].

Vloženo

Zdravím, pořídil jsem si OBD2 elm327 verze 1.5 ale v aplikaci carista mi nefunguje záložka customization. Chyby vyčte ale to je vše, napíše jen, že adaptér je nefunkční. Nevíte někdo čím by to mohlo být? V aplikaci elm327 identifier mi vyjelo že podporuje i 2.1 viz obrázek níže.

V aplikaci torque ukazuje chyby i data.

Screenshot_20190618-194726.jpg

Vloženo
14 hours ago, namenotfound74 said:

Zdravím, pořídil jsem si OBD2 elm327 verze 1.5 ale v aplikaci carista mi nefunguje záložka customization. Chyby vyčte ale to je vše, napíše jen, že adaptér je nefunkční. Nevíte někdo čím by to mohlo být? V aplikaci elm327 identifier mi vyjelo že podporuje i 2.1 viz obrázek níže.

V aplikaci torque ukazuje chyby i data.

Screenshot_20190618-194726.jpg

Ak si kupoval verziu 1.5 a podporuje az do 2.1 tak ti predali zly adapter. V2.1 sa nemusi kamaratit na 100% s Caristou. 

Doporucujem precitat hned prvy prispevok tu.

Vloženo

To bohužiaľ neviem, táto téma je však o Carista, podľa mňa najlepšie bude ostať pri tej a kúpiť iný adaptér, k tomu však tiež viac v téme na to určenej. Celkovo tých aplikácii nie je veľa, ešte existuje Carly, tiež tu má tému avšak mne sa ju nepodarilo ani spustiť, pýtala si originál adaptér. 

Vloženo
V 19. 6. 2019 na 11:11, cilda1 napsal:

@ghost7 ,zkus ještě přes LP,ale mě to šlo bez viz. foto.

IMG_2451.jpg

Me to hlasi, ze moje zarizeni android nepodporuje in app platby. Nevite co s tim? Starsi verze Caristy + Luckypatcher mi fungovaly bez problemu.

Vloženo

Vyzkoušel jsem obě verze, ale bohužel v žádné nešlo provést (uložit) jakoukoli změnu. Od verze v3.8.4 se mi nedaří najít žádnou jinou funkční verzi.

LP po úpravě aplikace mi napíše, že aplikace nelze nainstalovat. :(

2.png

1.png

Vloženo

Ahojte, mam verziu 383, kodoval som si nejake veci na superb 3 2016,chcel by som este zmenit coming a leaving home aby svietili len stretavacky, bez xenonov, je to mozne? neviem aky by to malo mat nazov. vdaka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...