LukášCBR Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 @schimicz také díky. Zítra vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Tak vyzkoušeno a nakódováno. Vše funkční. Spínač v poloze AUTO, přední DRL svítí klasicky jak u denního svícení a zadní světla zapnutá bez osvětlení SPZky a bez svíticí kontrolky zapnutých světel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Dakujem tiez za tip.Nakodovane, Octavia 3 10.2014 obycajne svetla.Predok iba denne ,vzadu svetla bez spz.Kontrolka svieti stale,nemam senzor.Pri Scandinavian svietili aj ovladace okien. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Zdravím, Carista 4.1-beta 6 má na ulozto 3mb a nedá sa inštalovať ja už som skúšal všetko čo sa tu píše a neviem si dať rady ako to celé spustiť chcem len vypnúť start-stop. Nieje tu niekto na východe Slovenska, čo by mi pomohol? alebo aspoň návod ako nato mám OBD jednotku ktorá funguje s všelijakými appkami ale Carista ho nevie ani nájsť....prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 (editace) Prispevok # 1844 na stranke 74 je beta 7 a da sa v pohode stiahnut z uloz.to a ma to cez12mb Editováno: 15. Únor 2020, autor: Tinno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Na Karogu jsem si aktivoval volbu "mnozstvi paliva k docerpani". Zarazila me ale odchylka od skutecnosti. Pokud to ukazuje k cerpani napr. 10 litru, ve skurecnosti nacerpam i 20. Lze to nejak nacejchovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Nejspíš to deaktivovat a aktivovat až s plnou nádrží? Nebo naopak aktivovat s prázdnou nádrží těsně před tankováním doplna? Anebo se to časem kalibruje samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 To prave nevim... Ale dik za tip. Asi to vypnu a aktivuji po nacerpani do plne. Pokud to nepomuze, zkusim to u prazdne nadrze pred cerpanim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Dnes úspěšně dokódováno. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 (editace) Tento režim neumožňuje všechny funkce bez NAVI. Logicky nadmořská výška a kompas nezobrazují data. Také hlásí chybu v modulu 5F, která říká, že chybí environmentální data (Pouze sestavy k provedení analýzy s OBDeleven, nic se neobjeví na obrazovce) Normální chyba a nemusíte se bát. S NAVI všechno funguje 100% Pokud chcete, abych v této nabídce ukázal úhel natočení kol, musíte vytvořit nabídku Mod Slope Angle of View. Editováno: 15. Únor 2020, autor: Langusta 2018 Opis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Nieco na nedelnu zabavu, Carista 4.1 beta 9Podla nedavneho blogu planovali pridat overenie mnozstva adblue.Ak ma niekto naftu a chut, podelte sa o zistenia [emoji120]Mier s vamihttps://uloz.to/file/uxPcEnSpbGb6/bjdudjbjsisk868379273kjxuodh-zip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Prepáč, že sa možno pýtam hlúpo, ale ktorý z tých dvoch súborov mám s inštalovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Subor ktory ma v nazve crk.support pouzi ak uz si robil minule patch vo svojom mobile v Lucky Patcheri, alebo ak samotne patchovanie nezvladas. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 (editace) Dotaz, dá se dokódovat Staging (protočení ručiček) pomoci aplikace CARISTA na Škodu Rapid vybanenou bezklíčovým startováním? Případně kterým číslem verze. Ještě jeden dotaz, jak poznám, že je CARISTA odemčena a umožňuje uložit zadané hodnoty nastavení? Moc děkuji za odpověď Editováno: 16. Únor 2020, autor: ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quakelll Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 (editace) LukasCBR: v ktorej verzii carista je mozne nakodovat ten offroad rezim? Dakujem Editováno: 17. Únor 2020, autor: quakelll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 @quakelll Verze 4.1 410009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Ak chcem uložiť nejaký povel tak je tam kladka a ukaže mi toto.... mám byť prihlasený na internet? ale potom odomna pýta platbu nie? Subor ktory ma v nazve crk.support som inštaloval s Patcherom som nikdy pred tým nerobil. ten súbor obchádza prácu s Patcherom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prase66 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 (editace) 0) telefon mít připojený na net (furt) 1) nainstalovat si patcher, poslední verzi. Aplikaci spustit a zavřít 2) nainstalovat si z linku poslední Caristu https://uloz.to/file/uxPcEnSpbGb6/bjdudjbjsisk868379273kjxuodh-zip (použít soubor bez "crk" v názvu. Soubor s crk se používá pouze v případě, že už je nainstalovaná a patcherem úspěšně ošetřená jiná verze caristy, a tímto souborem se pak jen aktualizuje carista a není už potřeba znovu používat patcher - aspoň myslím, ale ještě jsem nezkoušel) a aplikaci spustit a zavřít (aby se ukázala později v patcheru) 3) aplikaci "odemknout" patcherem dle návodu v této diskuzi (je na to nekde tady i video myslím) 4) připojit mobil na adaptér, spustit aplikaci carista, vybrat nějakou akci kde se objeví zamčený zámek, na ten ťuknout, platba se presměruje do patcheru který ji jakoby udělá (ve skutečnosti ne), naskočí dvě zaklikávátka - ty zakliknout a už bude nafurt odemčené a funkční. což je vidět poté na odemčeném zámku. vše je tady popsáno, jen musíte (je vhodné) pročíst postupně celou diskuzi. Editováno: 20. Únor 2020, autor: prase66 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Dakujem veľmi pekne, ja som si všetko prezrel ten návod je hned v úvode všetko som urobil podľa toho čo píšete , ale stále sa zaseknem natom, že mám zapnuté mobilné dáta a Carista mi vypisuje to čo je na foto... že niesom pripojený čiže sa neviem dostať dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Ta aplikace chce aby si zaplatil, tak si asi někde udělal chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Všetko funguje.... Ďakujem za rady....mám nové auto a hlási 8 chýb....máte niekto takú skúsenosť? Treba ísť do škody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Nestrachuj se, plno chyb je sporadických, tj. “náhodných” a je to běžný jev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Nově lze nakódovat tzv. tlukot srdce(heartbeat) startovacího tlačítka a to v sekci Lights Interior. Ukázka zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Dá se u OIII v Caristě nakodovat podsvícení prostoru noh? Buď jsem slepý, nebo to nemůžu najít. Tak se ptám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 (editace) Carista 4.1 beta10, .carista.410010.apk Carista.v.4.1.beta-10.b.410010.crk.Support.apk nebo zde https://uloz.to/tam/_KHvzU64KltxE Editováno: 23. Únor 2020, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.