Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Octavia 3 r.v. duben 2017, Carista 3.5 beta 15:

-funguje protočení ručiček, laptimer a množství paliva k dotankování.

-cornering funkce jen na levou mlhovku

Ještě něco zajímavého nastavujete?

Nevíte jak by se mohla jmenovat položka rozsvícení zadních světel spolu s předními denními světly? Octavia 3 2014 halogeny.

Mělo by to být tohle 

DRL activate parking light

V ‎2‎.‎6‎.‎2017 na 22:45, sumar napsal:

Nakonec jsem zkoušel asistenta rozjezdu do kopce - po aktivaci hned vyskočila chyba ESP, po deaktivace zmizela ( tak jsem to dále nezkoušel)

V ‎4‎.‎6‎.‎2017 na 15:28, sumar napsal:

Ahoj, vyhodilo to chybu ESP přímo na maxiku a i rozsvítila se kontrolka ESP. Tlak v pneu se vůbec nahlásil a ani kontrolka nesvitila.

Také jsem to v pátek zkoušel se stejným výsledkem. Okamžitě chyba ESP a jakmile jsem to vypnul okamžitě z Maxi zmizela.

Zdravím pánové,

předem díky za návody a odkazy s LP & Carrista. Nainstalováno a odzkoušeno. 

Mám dotaz. Je v aplikaci možno upravovat dofoukávání el. sedačky řidiče? Resp. např. reset sedačky nebo něco podobného??

Předem díky.

Tak jsem nakonec vše rozchodil také. Adaptér OBD mám stejný jako skoda. Na f2 2010 1.6 tdi CAYC výbava elegance. 

Zapl jsem automatickou rychlost stěračů podle rychlosti auta, setreni kapek po ostriku skla, kontrolu všech žárovek a vypl jsem výhřev zrcátek společně se zadním sklem. Ještě vyzkouším to denní svícení společně se zadními světly a vypnutí rádce řazení. Jinak jsem tam nic moc důležitého zapnout nemohl. Mám caristu 5.1.0 beta 10 a crack jsem ho přes lucky patcher. Funguje i vag DPF a torque. 

Tiež som skúsil pár vecí na mojej Fabči ale je to dobrá apka len jediný problém pre nás starších keby bola aspoň v CZ jazyku tak supéér.

Aktualne vyvojari nemaji v planu delat jazykove lokalizace, snad casem.

Kdyby se to zmenilo, dam Vam vedet :kol-47:

• Autor

Nech sa paci, Carista 3.5 beta-16 je TU.

Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.

+ na Google Play je verzia 3.4.4.

Tak jsem sice nastavil věci, ale stěrače mě nefungují :( Měly stírat podle rychlosti vozu a třeba na Caddym to funguje tak,  že když jedou na plno a zastavím, tak ony se dají na cyklovač. To samé myslím fungovalo i na 1. rychlost :( A me to nereaguje :( Ještě zkusím tu poslední beta verzi :( Ani coming home jsem nedokázal zprovoznit. Ani denní svícení společně se zadními světly nevím jak zapnout .. A nepodařilo se mě rozchodit ani přísvit mlhovek při zapnutí směrovky.. Ať se s tím drbu jak chci, nefunguje to :( Setření po ostřiku funguje, to je super a automatické zamykání taky funguje dokonale.

Carista 3.5 beta 16 jsem vpohodě crackl Lucky patcherem verze 6.4.9

Kdyby měl někdo radu, jak to rozchodit, budu moc rád :(

Upraveno od Petrkiller

Mám takový pocit, že některé funkce na FII ani nejdou dokódovat. Na to se spíš ptej v nějakém kódovacím tématu v sekci FII.

• Autor

Nech sa paci, Carista 3.5 beta-17 je TU.

Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.

• Autor

Zaujimavy poznatok, po poslednej prehliadke mi v servisnom menu ukazovalo iba pomlcky km aj dni. V Cariste stacilo vypnut teplotu oleja a uz to odpocitava spravne. Po opatovnom zapnuti teploty to tiez funguje ok.

Ono ti to ukazovalo pomlčky, protože to je proměnlivý interval a chvíli trvá než si počítač podle tvých jízd vypočítá kdy udělat další servis. Myslím, že to trvá zhruba 800km..

• Autor

Nie. Ja mam pevny od prvej priehliadky.

Tak ti ho museli vyměnit za proměnlivý. A ty sis ho dal zpět na pevný. Jinak to není možné. :/

Upraveno od Petrkiller

• Autor

Nedal, cital si vobec moj post?

No to víš že četl :) no hlavně že ti to funguje dobře. Me stěrače stále nejdou.. :/

• Autor

Nech sa paci, Carista 3.5 beta-18 je TU.

• Autor

Poprosim nejakeho admina aby to presunul do viackrat spomenutej temy.

Wexino preco opakovane ignorujes co ti radime?

přesunuto, Wexino, pokračuj tam, kde ti bylo doporučeno, jinak už to bude s varováním

Zdravim,kto by mi vedel poradit? Na pripojenie k autu pouzivam elm327, podporujuci vsetky protokoli / obr.1/. Po vybrati Customize a vybrati znacky a rocniku auta v Cariste mi apka neponukne moznosti kodovania ale vyhodi oznam/ obr2/. Torque a aj nacitanie chyb v Cariste bez problemov. Caristu pouzivam osetrenu Lucky Patcherom ( aspon myslim ze ju osetri ) a vyskusal som uz viac poslednych najnovsich verzii. Vdaka

Screenshot_20170704-183431.png

Screenshot_20170711-215506.png

Povedlo se vám někomu přes caristu a elm327 rozchodit na budíku teplotu oleje ? Na budíku teplotu oleje nevidím, ale carista tvrdí že je enabled... tak nvm kde je problém....

@15degren niektoré autá (ako moja F3), potrebujú ešte povoliť zobrazenie - infotainment (rádio) - car - nastavenia - združené prístroje

Díky za info. Mám swing radio, takové nastavení jsem tam nenašel. Jedná se o OII FL... v Maxidotu mám všechny položky MFD zaškrtlé ale olej mezi nimi není... Když auto jezdíval na proměnlivý interval tak to teplotu hlásilo...

Upraveno od 15degren

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.