JardicCZ Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Octavia 3 r.v. duben 2017, Carista 3.5 beta 15: -funguje protočení ručiček, laptimer a množství paliva k dotankování. -cornering funkce jen na levou mlhovku Ještě něco zajímavého nastavujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Nevíte jak by se mohla jmenovat položka rozsvícení zadních světel spolu s předními denními světly? Octavia 3 2014 halogeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.peta Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Mělo by to být tohle DRL activate parking light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 V 2.6.2017 na 22:45, sumar napsal: Nakonec jsem zkoušel asistenta rozjezdu do kopce - po aktivaci hned vyskočila chyba ESP, po deaktivace zmizela ( tak jsem to dále nezkoušel) V 4.6.2017 na 15:28, sumar napsal: Ahoj, vyhodilo to chybu ESP přímo na maxiku a i rozsvítila se kontrolka ESP. Tlak v pneu se vůbec nahlásil a ani kontrolka nesvitila. Také jsem to v pátek zkoušel se stejným výsledkem. Okamžitě chyba ESP a jakmile jsem to vypnul okamžitě z Maxi zmizela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Zdravím pánové, předem díky za návody a odkazy s LP & Carrista. Nainstalováno a odzkoušeno. Mám dotaz. Je v aplikaci možno upravovat dofoukávání el. sedačky řidiče? Resp. např. reset sedačky nebo něco podobného?? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Tak jsem nakonec vše rozchodil také. Adaptér OBD mám stejný jako skoda. Na f2 2010 1.6 tdi CAYC výbava elegance. Zapl jsem automatickou rychlost stěračů podle rychlosti auta, setreni kapek po ostriku skla, kontrolu všech žárovek a vypl jsem výhřev zrcátek společně se zadním sklem. Ještě vyzkouším to denní svícení společně se zadními světly a vypnutí rádce řazení. Jinak jsem tam nic moc důležitého zapnout nemohl. Mám caristu 5.1.0 beta 10 a crack jsem ho přes lucky patcher. Funguje i vag DPF a torque. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Tiež som skúsil pár vecí na mojej Fabči ale je to dobrá apka len jediný problém pre nás starších keby bola aspoň v CZ jazyku tak supéér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Aktualne vyvojari nemaji v planu delat jazykove lokalizace, snad casem. Kdyby se to zmenilo, dam Vam vedet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-16 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. + na Google Play je verzia 3.4.4. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 (editace) Tak jsem sice nastavil věci, ale stěrače mě nefungují Měly stírat podle rychlosti vozu a třeba na Caddym to funguje tak, že když jedou na plno a zastavím, tak ony se dají na cyklovač. To samé myslím fungovalo i na 1. rychlost A me to nereaguje Ještě zkusím tu poslední beta verzi Ani coming home jsem nedokázal zprovoznit. Ani denní svícení společně se zadními světly nevím jak zapnout .. A nepodařilo se mě rozchodit ani přísvit mlhovek při zapnutí směrovky.. Ať se s tím drbu jak chci, nefunguje to Setření po ostřiku funguje, to je super a automatické zamykání taky funguje dokonale. Carista 3.5 beta 16 jsem vpohodě crackl Lucky patcherem verze 6.4.9 Kdyby měl někdo radu, jak to rozchodit, budu moc rád Editováno: 29. Červen 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Mám takový pocit, že některé funkce na FII ani nejdou dokódovat. Na to se spíš ptej v nějakém kódovacím tématu v sekci FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-17 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Zaujimavy poznatok, po poslednej prehliadke mi v servisnom menu ukazovalo iba pomlcky km aj dni. V Cariste stacilo vypnut teplotu oleja a uz to odpocitava spravne. Po opatovnom zapnuti teploty to tiez funguje ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Ono ti to ukazovalo pomlčky, protože to je proměnlivý interval a chvíli trvá než si počítač podle tvých jízd vypočítá kdy udělat další servis. Myslím, že to trvá zhruba 800km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Nie. Ja mam pevny od prvej priehliadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 (editace) Tak ti ho museli vyměnit za proměnlivý. A ty sis ho dal zpět na pevný. Jinak to není možné. :/ Editováno: 5. Červenec 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Nedal, cital si vobec moj post? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 No to víš že četl no hlavně že ti to funguje dobře. Me stěrače stále nejdou.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 10. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-18 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Poprosim nejakeho admina aby to presunul do viackrat spomenutej temy.Wexino preco opakovane ignorujes co ti radime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 přesunuto, Wexino, pokračuj tam, kde ti bylo doporučeno, jinak už to bude s varováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeblo Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Zdravim,kto by mi vedel poradit? Na pripojenie k autu pouzivam elm327, podporujuci vsetky protokoli / obr.1/. Po vybrati Customize a vybrati znacky a rocniku auta v Cariste mi apka neponukne moznosti kodovania ale vyhodi oznam/ obr2/. Torque a aj nacitanie chyb v Cariste bez problemov. Caristu pouzivam osetrenu Lucky Patcherom ( aspon myslim ze ju osetri ) a vyskusal som uz viac poslednych najnovsich verzii. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Povedlo se vám někomu přes caristu a elm327 rozchodit na budíku teplotu oleje ? Na budíku teplotu oleje nevidím, ale carista tvrdí že je enabled... tak nvm kde je problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 @15degren niektoré autá (ako moja F3), potrebujú ešte povoliť zobrazenie - infotainment (rádio) - car - nastavenia - združené prístroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Díky za info. Mám swing radio, takové nastavení jsem tam nenašel. Jedná se o OII FL... v Maxidotu mám všechny položky MFD zaškrtlé ale olej mezi nimi není... Když auto jezdíval na proměnlivý interval tak to teplotu hlásilo... Editováno: 17. Červenec 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.