compu Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 řešení hledají dnes ho nenašli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 6. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Mohl by si prosím nafotit o jaký kanálek se jedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 zítra se snad k autu dostanu tak zkusím něco nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) Plachtu... :-) Bude jako příslušenství pro vozy s pan. střechou ;-) Editováno: 6. Duben 2016, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 (editace) tak dnes dorazili na obhlídku zatékání analytici ze ŠA. Zjistili, že se jedná o výrobní vadu, kdy je při nasazení okna špatně naražené těsnění. Sundali těsnění a ručně nasadili - problém odstraněn. Chyba nahlášena - provedeny úpravy při výrobě Editováno: 8. Duben 2016, autor: compu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Tak to si mě celkem uklidnil, že je to řešitelné a upraví postupy ve výrobě. Mám objednaného S3 s panoramou, výroba 30-32 týden a zvažoval jsem, jestli jí ještě nemám zrušit, když jsem četl tvoje trable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 foto po opravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Foto původního stavu nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 bohužel ne - ale původní mezera v rohu byla větší a proto voda tekla nejen do odtokového žlábku ale i mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Jak je to, když je otevřená střecha a začne pršet. Je možnost, aby se zavřela sama jakmile zachytí dešťový senzor kapky vody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Ano strecha ze zavre sama kdyz zacne prset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 nejsem si jistý, zda se střešní okno zavře při dešti - je ted na stresni okno servisní akce - kdy se překoduje jednotka a střešní okno nově nelze zavřít dálkovým ovládáním /pry z bezpecnostnich důvodů/. Na dotaz, zda se tedy alespon zavře při dešti mi nebyli schopni odpovědět. Před servisní akci vše fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Jezis to je zase hovadina...nevis cislo servisni akce? Ktery idi.. to zase vymyslel, to pouzivam casteji nez-li nuntnost zavirat kufr pres klicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Číslo nevím jen mne informovali abych jim to nepřijel reklamovat Odesláno z mého STV100-4 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx1876 Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 To je fakt picovina. Šel jsem to teď zkusit do garáže. Chrstnul jsem na senzor vodu a fakt to nezavře. Panebože proč takovou, dle mého základní věc, nemám v autě za Mega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 21. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 (editace) Mám asi 2 týdny S3 Combi s panoramou MR2017, tak jsem zkoušel, jak se střecha chová. Komfortní otevírání střechy přes klíček nejde, takže když podržím odemykací tlač., střecha se ani nehne. Když jí mám otevřenou po jízdě, zamknu auto a podržím zam. tlač., tak se taky nezavře. Když zapomenu zavřít, musím odemknout, vlézt do auta, zapnout zapalování a zavřít střechu . Na obvodová okna to funguje jak má. Rozprašovačem jsem zkoušel při zamknutém autě nastříkat vodu na dešťový senzor a střešní okno se ani nehlo. Kolega má sedana ze střechou, taky MR2017 vyrobeného týden před tím mým a komfortní otevírání / zavíraní střechy mu normálně přes klíč funguje, jak to píšou v návodu, vyklopí se nebo se zavře. Docela mě to štve, že to ovládání nefunguje. Je to nějak řešitelné to přeprogramovat? Udělá mi to autor. servis? Editováno: 21. Červenec 2016, autor: ghost7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Compu psal viz. vyse, ze je nejaka svolavaci akce, pri ktere prehrajou v autorizaku jednotku tak, aby to neslo zavirat klicem, zrejme kvuli bezpecnosti. Takze leda by to umel nekdo tady na foru vratit zpatky Protoze ja to prehrat taky nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMX Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Auto mám od června 2016 jedná se o MR2017 a střecha zatím bez problému. Ovládání dálkově klíčkem nelze. Jezdím na tlakové ruční mytí a voda na střeše se zatím nedostala nikam kam nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 No já mám 2015 s panoramou a přidržením klíče se mi střecha zavře.Jestli reaguje na vodu vyzkouším zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 tak po včerejším mírném dešti opět pravděpodobně zatéká panoramatickou střechou - tentokráte voda do interiéru teče krytem vnitřního zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Fuuu, tohle je teda už celkem síla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 vodotěsná panorama byla asi za příplatek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 7. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 V 21. 7. 2016 at 15:12, ghost7 napsal: Mám asi 2 týdny S3 Combi s panoramou MR2017, tak jsem zkoušel, jak se střecha chová. Komfortní otevírání střechy přes klíček nejde, takže když podržím odemykací tlač., střecha se ani nehne. Když jí mám otevřenou po jízdě, zamknu auto a podržím zam. tlač., tak se taky nezavře. Když zapomenu zavřít, musím odemknout, vlézt do auta, zapnout zapalování a zavřít střechu . Na obvodová okna to funguje jak má. Rozprašovačem jsem zkoušel při zamknutém autě nastříkat vodu na dešťový senzor a střešní okno se ani nehlo. Kolega má sedana ze střechou, taky MR2017 vyrobeného týden před tím mým a komfortní otevírání / zavíraní střechy mu normálně přes klíč funguje, jak to píšou v návodu, vyklopí se nebo se zavře. Docela mě to štve, že to ovládání nefunguje. Je to nějak řešitelné to přeprogramovat? Udělá mi to autor. servis? Minulý týden jsem byl v servisu a řešil jsem mimo jiné i nefunkční zavírání panorama střechy dálkou a odvolával jsem se na popis v návodu. Po pár dnech komunikace servisu s ŠA byla odpoveď, že tato funkce byla z bezpečnostních důvodů ve výrobě zablokovaná a servis jí nesmí nebo nedokáže znovu zapnout. Dokázal by to někdo naprogramovat, aby to fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 S touhle logikou za chvili zablokuji i dalkove odemykani, protoze by tam clovek mohl nekoho na dalku zamknout :-)A casem by mohli prestat vyrabet auta, pac se v nich clovek muze nabourat. Tomu musime prece predejit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 No moment, takže nefunguje ani dovření panoramy přes dešťovej senzor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.