Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čaute .. asi mam problém s RJ motoru .. mám aj chybové kody skrat na kostru s lambda .. od mechanika mam informáciu že mam chybnu RJ .. tiekla mi dlhodobo voda s ostrekovaočov a ževraj ju mám poškodenu. Dá sa vymeniť z bazaru z vrakoviska za hociaku inu?? . teda s 1.4MPI bez ohladu na vybavu a nejakej dodatočnej softwarovej uprave??

musí mít stejné kódové označení (na štítku ŘJ). Protože tak jak i u jiných motorů jsou různé kódy motoru, byly k nim i adekvátní ŘJ. 1,4MPI byly jednolambdové, dvoulambdové, 44, 50kW, takže tam všude jsou rozdílné ŘJ

• Autor

takže ked mam 1.4 MPI AQW 50kw tak musi byť presne taky isty motor ... aj ročnik?

Ahoj ročník stejný nemusí být jen AQW

nejlepší je shánět podle údajů (kódu) na štítku ŘJ a samo taky mít tu ŘJ i s pinem :kol-28:

• 1 měsíc později...

Ahojte, mam ten istý problém auto mi nechce štartovať a  mechanik to nahodil na notebook a že vstrekovanie nedostáva informácie od RJ. Tak tam skúsil prehodiť z inej fabie RJ neviem ako sa mu to podarilo a že s tým naskočilo bez problémov .  Kamos mi volal že potrebuje týp motor tak som mu to dal  tak neviem či sa dá podla toho  lebo ja mam AME -R Kat  a  50kW. Alebo to mam hľadať radšej podla kodu RJ ? Ďakujem

Určitě by měl podle čísla řídící jednotky motoru!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.