Publikováno Leden 14, 20169 r čaute .. asi mam problém s RJ motoru .. mám aj chybové kody skrat na kostru s lambda .. od mechanika mam informáciu že mam chybnu RJ .. tiekla mi dlhodobo voda s ostrekovaočov a ževraj ju mám poškodenu. Dá sa vymeniť z bazaru z vrakoviska za hociaku inu?? . teda s 1.4MPI bez ohladu na vybavu a nejakej dodatočnej softwarovej uprave??
Leden 14, 20169 r musí mít stejné kódové označení (na štítku ŘJ). Protože tak jak i u jiných motorů jsou různé kódy motoru, byly k nim i adekvátní ŘJ. 1,4MPI byly jednolambdové, dvoulambdové, 44, 50kW, takže tam všude jsou rozdílné ŘJ
Leden 16, 20169 r Autor takže ked mam 1.4 MPI AQW 50kw tak musi byť presne taky isty motor ... aj ročnik?
Březen 3, 20169 r Ahojte, mam ten istý problém auto mi nechce štartovať a mechanik to nahodil na notebook a že vstrekovanie nedostáva informácie od RJ. Tak tam skúsil prehodiť z inej fabie RJ neviem ako sa mu to podarilo a že s tým naskočilo bez problémov . Kamos mi volal že potrebuje týp motor tak som mu to dal tak neviem či sa dá podla toho lebo ja mam AME -R Kat a 50kW. Alebo to mam hľadať radšej podla kodu RJ ? Ďakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.