zdeans Vloženo 17. leden 2016 Vloženo 17. leden 2016 Mám dotaz. Mám mezi dveřmi řidiče a sloupkem polámané a některé i přetržené dráty a mezi nimi i CAN-Bus (žlutej a černej, vzájemě propletený). Dají se ty dva CAN-Bus dráty nadstavit normálně vystřižením a naletováním jiného drátu, nebo se musí vypinovat a udělat komplet nový? Protože když jsem všechny dráty takhle nadstavil, tak vše funguje tak jak má, krom toho, že mi svítí kontrolka otevřených dveří a auto nejde zamčít, jinak okna zrcátka atd. funguje. Když odpojím konektor od zámku dveří, tak se nic nezmění, ale když odpojím konektor od jednotky ve dveřích řidiče, tak kontrolka zhasne a auto krom řidičových dveří jde zamknout. No a na VAGu to tu řídící jednotku ani nenajde. Elektrikář mi říkal, že tím naletováním jiného drátu, se muže změnit odpor v těch letovaných spojích a už to nemusí fungovat, ale ruku do ohně by za to nedal. Komplet svazek stojí přes 4000 Kč což je fakt hodně. Š Octavia 1.9 Tdi 66kw ALH 2002. Citovat
michal2009 Vloženo 17. leden 2016 Vloženo 17. leden 2016 polámané kabely se řeší zde, zkus mrknout, třeba ti to pomůže: http://forum.skodahome.cz/topic/111864-kabel%C3%A1%C5%BE-vo-dver%C3%A1ch-a-jej-l%C3%A1mavos%C5%A5/page-2?hl=%2Bzlomen%C3%A9+%2Bdr%C3%A1ty#entry1869615 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.