Chlup Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 vlada TP 1.9 TDI 81kW, takze ted cca. 104kW... coz samozrejme zatim neni dolozeno, az zajedu na brzdu, potvrdim to... Chci se zeptat kdy máš v plánu to hodit na brzdu .Mám stejný motor a chci si ho nechat taky chipnout od samé firmy a zajímá mě jestli jsou údaje pravdivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Panove a s Bitpower mate jake zkusenosti??JA mel u nich ciplou Zafiru a v pohode. Jo byl to Vitto.. Jen nevím když dělají čip snad na všechny značky... i na Hummera, tak aby to stálo za to ! Znáte to, bez specializace se asi špičkové služby dělat nedají. Ale třeba jsou OK. Jestli 8.000,- Bit Power nebo 10.000,- Sportmotor, tak asi přidám 2.000,-. Cimbu je cenou daleko výš. Treba kdyby nas bylo vic aut najednou tak by cimbu na tech 10k sel ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlup Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Jsem pro sel bych do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Jsem pro sel bych do toho Ja mozna taktez ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 nemůžu soudit mam od sportmotoru a spokojenost a svindl to asi nebude když to začalo brazdit pole...:-))))))).......všechny keci jsou jen pomlouvání.....možná nakonec mají všichni stejnou modifikaci sw.....to bych se pak smál......a jen různé firmy to to tam nalejou......:-))))))bohužel to ale něco stojí.....30minut / 10000kč......ale jede to!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 nemůžu soudit mam od sportmotoru a spokojenost a svindl to asi nebude když to začalo brazdit pole...:-))))))).......všechny keci jsou jen pomlouvání.....možná nakonec mají všichni stejnou modifikaci sw.....to bych se pak smál......a jen různé firmy to to tam nalejou......:-))))))bohužel to ale něco stojí.....30minut / 10000kč......ale jede to!!!! No jo no :-( Tomu se rika slusnej hodinovej honorar. Jako nas pravnik, jenze ten bere kazdou zapocatou hodinu, takze pokazdy to je min 20k ;-) A to se vyplati. No kdyby nekdo umel zkopirovat neco jednotku a hodit to do jineho auta pak by to byla idealka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Už nějak dopadl ten hromadný chip, domluvili jste se ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Už nějak dopadl ten hromadný chip, domluvili jste se ? O nicem nevim :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Uz je davno po vsem, z Octa klubu se udajne lidi ptali akorat na cenu a nakonec tam nebyl od nas nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Uz je davno po vsem, z Octa klubu se udajne lidi ptali akorat na cenu a nakonec tam nebyl od nas nikdo Pletes vic veci dohromady ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Uz je davno po vsem, z Octa klubu se udajne lidi ptali akorat na cenu a nakonec tam nebyl od nas nikdo Pletes vic veci dohromady ! Aha, tak to pardon, ja vim jen o jednom hromadnym, a to bylo dost faux-pas, akorat ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Uz je davno po vsem, z Octa klubu se udajne lidi ptali akorat na cenu a nakonec tam nebyl od nas nikdo Pletes vic veci dohromady ! Aha, tak to pardon, ja vim jen o jednom hromadnym, a to bylo dost faux-pas, akorat ostuda To jsem popletl já. Šlo o jiný vlákno, myslím od Vitta - hromadný chiptuning, nebo tak nějak, ale asi je to smazané nebo jsem slepý, ani v hospodě jsem to nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Uz je davno po vsem, z Octa klubu se udajne lidi ptali akorat na cenu a nakonec tam nebyl od nas nikdo Pletes vic veci dohromady ! Aha, tak to pardon, ja vim jen o jednom hromadnym, a to bylo dost faux-pas, akorat ostuda No jedinej hromadnej chip tunning co sem tu zahledl byla nabidka tusim od VW klubu, ale od Skodahome sem si niceho nevsiml. Jestli se pletu rad si kliknu na link, kterym me opravis a ja si prectu co sem zapomel nebo prehledl ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Už jsem to našel, odkaz na hromadný chiptuning: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12303 Tak to je to co jsem myslel, jak to dopadlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Už jsem to našel, odkaz na hromadný chiptuning:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12303 Tak to je to co jsem myslel, jak to dopadlo.... Aha tak to nebyl VW klub ale Audi club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Už jsem to našel, odkaz na hromadný chiptuning:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12303 Tak to je to co jsem myslel, jak to dopadlo.... Aha tak to nebyl VW klub ale Audi club No, tak to sem presne myslel, to byla prave ta ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Už jsem to našel, odkaz na hromadný chiptuning:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12303 Tak to je to co jsem myslel, jak to dopadlo.... Aha tak to nebyl VW klub ale Audi club No, tak to sem presne myslel, to byla prave ta ostuda Ja na tom zadnou ostudu nevidim ! Proste nam bylo nabidnuto misto na hromadnej chiptunning a nikdo nechtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Už jsem to našel, odkaz na hromadný chiptuning:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12303 Tak to je to co jsem myslel, jak to dopadlo.... Aha tak to nebyl VW klub ale Audi club No, tak to sem presne myslel, to byla prave ta ostuda Ja na tom zadnou ostudu nevidim ! Proste nam bylo nabidnuto misto na hromadnej chiptunning a nikdo nechtel. To neni ostuda, to je jasny, ale kluk, co to organizoval, je muj kamos, a povidal neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlup Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Pánové chipnuto u Sportmotor a naprostá spokojenost. Mám Tdi 81kw teď to má mít 104kw rozdíl velice zřetelný. Reakce na plynový pedál skoro okamžitá. Spotřeba první týden větší teď jsem na normálu.Mám to ale jenom asi měsíc. Cena jeli jsme dva, moje cena 8500kč minus 10 procent domluveno předem. takže vysledek naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Mimochodem jeden hromadny chiptuning uz jednou i u nas v Oc probehl a to sice nekdy minuly rok v lete u Capa doma. Bylo nas tam asi 10 aut. Ja,hensel,Capo,Zajda,pak 2 fabie,martinRS ,ale to bylo jeste s tim 2.0 a dasli,ktry si tes asi nevybavim a stalo nas to mozna kecam 4 obyc. motor a 6000,.nebo 8000 staly Turba. Ale fakt si nejsem zcela jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Mimochodem jeden hromadny chiptuning uz jednou i u nas v Oc probehl a to sice nekdy minuly rok v lete u Capa doma. Bylo nas tam asi 10 aut. Ja,hensel,Capo,Zajda,pak 2 fabie,martinRS ,ale to bylo jeste s tim 2.0 a dasli,ktry si tes asi nevybavim a stalo nas to mozna kecam 4 obyc. motor a 6000,.nebo 8000 staly Turba. Ale fakt si nejsem zcela jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pánové chipnuto u Sportmotor a naprostá spokojenost. Mám Tdi 81kw teď to má mít 104kw rozdíl velice zřetelný. Reakce na plynový pedál skoro okamžitá. Spotřeba první týden větší teď jsem na normálu.Mám to ale jenom asi měsíc. Cena jeli jsme dva, moje cena 8500kč minus 10 procent domluveno předem. takže vysledek naprostá spokojenost. Vsak jsem Ti to psal, jede to jak slak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) Pánové chipnuto u Sportmotor a naprostá spokojenost. Mám Tdi 81kw teď to má mít 104kw rozdíl velice zřetelný. Reakce na plynový pedál skoro okamžitá. Spotřeba první týden větší teď jsem na normálu.Mám to ale jenom asi měsíc. Cena jeli jsme dva, moje cena 8500kč minus 10 procent domluveno předem. takže vysledek naprostá spokojenost. Vsak jsem Ti to psal, jede to jak slak Zkus test, z 80 na 120km/h na 4rychl. stupeň, 1osoba, rovina, no a dát tomu kotel... Origo 81kW má 8,5s a čip by měl mít 6sec. Zkus to změřit. Editováno: 27. Říjen 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pánové chipnuto u Sportmotor a naprostá spokojenost. Mám Tdi 81kw teď to má mít 104kw rozdíl velice zřetelný. Reakce na plynový pedál skoro okamžitá. Spotřeba první týden větší teď jsem na normálu.Mám to ale jenom asi měsíc. Cena jeli jsme dva, moje cena 8500kč minus 10 procent domluveno předem. takže vysledek naprostá spokojenost. Vsak jsem Ti to psal, jede to jak slak Zkus test, z 80 na 120km/h na 4rychl. stupeň, 1osoba, rovina, no a dát tomu kotel... Origo 81kW má 8,5s a čip by měl mít 6sec. Zkus to změřit. Ok, v nedeli vecer pojedu dalnici, tak bude prilezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Zitra jedu na Rakovnik, tak to zkusim. Jen ta zatez bude vetsi, ne mou vinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.