Duben 18, 20169 r Tak pri lifte ide už zadná kamere len so stieračom prečo nedali volbu, kamera s/ bez ostreku. Neviem ako by som sa zachoval teraz, či jazdiť bez kamery alebo strpieť stierač, skôr to prvé. Našťastie sa tým trápiť nemusím.
Duben 18, 20169 r Autor Ja to omezeni "kamera pouze se zadnim steracem" nevidim. Kazdopadne by me zajimalo co mi vyrobi kdyz jsem minuly tyden objednal liftback s kamerou a bez sterace:) ...ja ho tam nechci:(( Upraveno Duben 18, 20169 r od eMeF
Duben 18, 20169 r No v tom CZ cenniku nie, pozri si na SK strankach cennik a tam to je. Pochybujem, ze to budete mat inak.
Duben 19, 20169 r dnes som pozdržal datum vyrobi z 19t na 22 aby mi prišlo auto v novom modelovom roku.snad sa to oplati... trosku by ma zaujmalo to progresivne riadenie či je dobre a či ho vobec doobjednať este Jak takovy posun zaridit? Zvladne to udelat prodejce ? Aktualne mam naplanovanou vyrobu na 21. tyden. Diky.
Duben 19, 20169 r kůže i haldex tam už je - chtěl jsem přidat na zkoušku spojení s vnější anténou, ale prodejce tvrdil, že netuší o kolik týdnů až měsíců se to posune :\
Duben 22, 20169 r Ja sem objednaval 11.3. s termin dodani mam nekdy v pulce cervna. Tak sem zvedavej co me dojde. 8" amundsen by bodnul :-) asi v pondeli trosku zprudim prodejce. Jen najednou maji parkovaci kameru za 9000. Pred tim byla u L&K v zakladu.
Duben 22, 20169 r Pokud je parkovací kamera nově vždy jen s ostřikem a pokud zadní stěrač je u liftbacku za příplatek, tak to dost dobře jinak udělat nešlo :-(
Duben 22, 20169 r V konfiguratoru to je i u kombika.Ale predpokladam ze pokud mam objednano od brezna tak priplatek za kameru resit nemusim. Teda doufam ze tam bude :-) max muzu doufat ze se nevyrobi driv nez do 22t. a ze k tomu prihodi 8" amundsena :-)
Duben 23, 20169 r Kadeřníku, a kam jsi koukal?: v konfigurátoru je stále 6,5´ nicméně myslím, že mají jen chybu. A k té kameře. Koukal jsem na to u L&K, kamere ja za příplatek, ale zase v akčním paketu jsou navíc zadní airbagy. Při totožné konfiguraci je rozdíl desítka u mého auta
Duben 23, 20169 r Jsou tam (jako už tradičně) chyby, zobrazuje se fakt menší displej. Jinak teď se nemám kam podívat, ale ta parkovací kamera, co si pamatuju, odpadla bez náhrady a nějaké kompenzace. Jinak ten nakopírovaný přehled je pro SK trh, takže tam jsou některé věci, které se CZ netýkají. Upraveno Duben 23, 20169 r od bojler
Duben 23, 20169 r Koukni treba na klasicky cenik na jejich strankach. Tam je uz 8" amundsen. V pondeli zavolam prodejci a dohandluju s tim co a jak. Docela nerad bych prisel o parkovaci kameru. Zjistim kdy presne pujde do vyroby a pak to budu resit.
Duben 23, 20169 r A dostanu tu kameru i s ostřikovačem? V objednávce mám "REAR VIEW CAMERA MID", ale v nově nakonfigurované objednávce by to bylo Rear View Camera (KA2).
Květen 11, 20169 r Sportline bude v konfigurátoru od 24 týdne, minulý týden měli prodejci školení a navíc bude k dispozici v tý úžasný zlatožlutý barvě, která byla při premiéře. To bude v kombinaci s černými disky masakr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.