Patrik1971 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Ak je toto Dragon skin nova farba pre Sportline,tak som dnes pri nej stal na modely VW Up a teda na slnku je to fakt masaker a neprehliadnutelne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Je to moc fajn barva, ja ho videl nekdy v zime uz na hradecky dalnici, a uz z dalky jsem rikal, kurnik co to je ? policajti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Stano-RS: to tam budeme zbytečně, když jde ofiko do výroby až po celozavodovce ☹️ Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Měl jsem auto objednané před novým modelovým rokem, ale vyrobené během něho. Když jsem přiobjednal paket Multimedia L&K, do kterého v novém modelovém roce přidali i bezdrátové dobíjení, mám očekávat phone box s bezdrátovým dobíjením, nebo se ten starý a nový paket nějak rozlišují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 tak budeš mít i bezdrátové dobíjení a tři klíče k vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 S novým modelovým rokem se dávají tři klíče? Já mám jeden stříbrný a jeden obyčejný plastový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mope Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Ano, dávají. Dva plastové a jeden stříbrný. Pokud je tedy objednán DCC a Driving mode select (standard L&K) s personalizací nebo jen Driving mode select (standard SportLine). Editováno: 11. Srpen 2016, autor: mope 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 co to tam testuju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ms3791 Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 ahoj. Jaká je asi pravděpodobnost, že MR2018 dostane full LED světla, když jsou na nově představeném Kodiaqu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Dnes jsem to zjišťoval a ty prvky příplatkové výbavy co jsou v Kodiaqu tak v Superbu nejdřív v modelovém opatření pro příští rok.Letos ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyperb Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Mne by velmi zajímalo, kdy Superb dostane nový infotainment s internetovými službami jako Kodiaq. Hlavně bych chtěl on-line informace o dopravě. Víte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Dříve než při FL to smysl nedává. A FL se dá očekávat spíš v roce 2018. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyperb Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Proč myslíš, že to před FL nedává smysl? Podle Dix1 Superb dostane příští rok nějakou výbavu co je dostupná v Kodiaqu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Vyhřívaný volant v ceníku platným ode dnešního dne: superb-cenik.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Plus zdražení o asi 15.000 Kč u všech motorizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Nová kola na autech na Pařížském autosalonu: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Tie cierne 19" Supernovy uz boli aj vo Frankfurte 2015 alebo Bratislave 2016 a tie lestene 19" Phoenixy uz v Zeneve 2015 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 a oboje se už prodávají na bazoš.cz 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Full LED světla,el.dětská pojistka,Area View a Trailer Asisst ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiis Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Full LED světla by mě zajímaly také. Jestli vydržet s objednáním, aby se auto dělalo až po 22KT 2017... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 On 9/16/2016 at 2:39 PM, Dix1 said: Vyhřívaný volant v ceníku platným ode dnešního dne: superb-cenik.pdf Asi jsem slepy, ale nikde ho tam uvedeny nevidim... A teda zajimalo by me, jestli pujde namontovat i do modelovych rad roku 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Je pojmenovaný takhle: Malý kožený paket (3-ramenný multifunční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon s ovládáním DSG) Malý kožený paket(3 ramenný multifunkční vyhřívaný kožený volant rádio a telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Aha, tak v tom paketu jsem ho vazne prehlednul. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 V 7. 10. 2016 at 17:36, Kraso napsal: A teda zajimalo by me, jestli pujde namontovat i do modelovych rad roku 2015 Tuto otázku jsme již řešili v příslušném tématu (Elektrika - Vyhřívaný volant). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.