Červen 12, 20169 r Ak je toto Dragon skin nova farba pre Sportline,tak som dnes pri nej stal na modely VW Up a teda na slnku je to fakt masaker a neprehliadnutelne.
Červen 12, 20169 r Je to moc fajn barva, ja ho videl nekdy v zime uz na hradecky dalnici, a uz z dalky jsem rikal, kurnik co to je ? policajti ?
Červen 12, 20169 r Stano-RS: to tam budeme zbytečně, když jde ofiko do výroby až po celozavodovce ☹️ Sent from my iPhone using Tapatalk
Srpen 5, 20169 r Měl jsem auto objednané před novým modelovým rokem, ale vyrobené během něho. Když jsem přiobjednal paket Multimedia L&K, do kterého v novém modelovém roce přidali i bezdrátové dobíjení, mám očekávat phone box s bezdrátovým dobíjením, nebo se ten starý a nový paket nějak rozlišují?
Srpen 10, 20169 r S novým modelovým rokem se dávají tři klíče? Já mám jeden stříbrný a jeden obyčejný plastový.
Srpen 11, 20169 r Ano, dávají. Dva plastové a jeden stříbrný. Pokud je tedy objednán DCC a Driving mode select (standard L&K) s personalizací nebo jen Driving mode select (standard SportLine). Upraveno Srpen 11, 20169 r od mope
Září 2, 20169 r ahoj. Jaká je asi pravděpodobnost, že MR2018 dostane full LED světla, když jsou na nově představeném Kodiaqu?
Září 2, 20169 r Dnes jsem to zjišťoval a ty prvky příplatkové výbavy co jsou v Kodiaqu tak v Superbu nejdřív v modelovém opatření pro příští rok.Letos ne.
Září 2, 20169 r Mne by velmi zajímalo, kdy Superb dostane nový infotainment s internetovými službami jako Kodiaq. Hlavně bych chtěl on-line informace o dopravě. Víte to někdo?
Září 2, 20169 r Proč myslíš, že to před FL nedává smysl? Podle Dix1 Superb dostane příští rok nějakou výbavu co je dostupná v Kodiaqu...
Říjen 4, 20168 r Tie cierne 19" Supernovy uz boli aj vo Frankfurte 2015 alebo Bratislave 2016 a tie lestene 19" Phoenixy uz v Zeneve 2015
Říjen 7, 20168 r Full LED světla by mě zajímaly také. Jestli vydržet s objednáním, aby se auto dělalo až po 22KT 2017...
Říjen 7, 20168 r On 9/16/2016 at 2:39 PM, Dix1 said: Vyhřívaný volant v ceníku platným ode dnešního dne: superb-cenik.pdf Asi jsem slepy, ale nikde ho tam uvedeny nevidim... A teda zajimalo by me, jestli pujde namontovat i do modelovych rad roku 2015
Říjen 7, 20168 r Je pojmenovaný takhle: Malý kožený paket (3-ramenný multifunční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon s ovládáním DSG) Malý kožený paket(3 ramenný multifunkční vyhřívaný kožený volant rádio a telefon)
Říjen 10, 20168 r V 7. 10. 2016 at 17:36, Kraso napsal: A teda zajimalo by me, jestli pujde namontovat i do modelovych rad roku 2015 Tuto otázku jsme již řešili v příslušném tématu (Elektrika - Vyhřívaný volant).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.